Cautare

989 de rezultate pentru "paul" (3.17 secunde)
In cadrul discutiilor, Jean Michel de Waele si Paul Magnette, profesori la Universite Libre de Bruxelles, au avansat ipoteza ca discutia despre fixarea frontierelor Uniunii Europene ar trebui sa aiba loc dupa elaborarea unui proiect care sa defineasca elementele comune ale identitatii europenilor.
Daca Fericitul Ioan Paul II era pentru un crestinism care respira cu doi plamani, oriental si occidental, si papa Francisc este pentru refacerea unitatii fara conditii, ideea catolicizarii in masa, prozelitismul face parte din vechiile prejudecati antioccidentale ortodoxo-comuniste din spatele fostei Cortine de Fier, si e mai catolica decat papa.
Printre cei care si-au desfasurat activitatea in cadrul muzeului se numara o serie intreaga de personalitati ale lumii stiintifice si muzeale, precum Nita Anghelescu, Marian Neagu, Apostol Atanasiu, Niculae Conovici, Crisan Museteanu, Radu Lungu, Tudor Papasima, Pavel Susara, Bogdan Pantu, Paul Damian, Traian Popa, Valeriu Cavruc, Titi Ruse s.a.
Capitanul a istorisit patania sa si unui pilot prieten, de la o companie britanica binecunoscuta, care a vorbit apoi cu Paul Whitehead, director si consultant al revistei Flying Saucer Review.
La dovezile, inclusiv recente, ale faptului ca acest mesaj era mincinos, s-a adaugat si o investigatie, bine documentata - publicata, la sfarsitul lunii august 2018, de ufologul australian Paul Dean - din care voi evoca mai jos cateva constatari.
De pilda, Papa Ioan Paul II, in 1999, la intrebarea unui copil daca exista extraterestri, a raspuns:
Situatia este interesanta pentru ca oameni precum Mircea Razvan Cristea, Marcela Sighinas, Paul Pacuraru si Victor Paul Dobre, care sint considerati a fi elemente de baza pentru PNL, au fost preocupati, sau cel putin asa au lasat impresia, mai mult de cum sa-si petreaca vacanta de vara.
E vorba despre liberalul Paul Paacuraru, care, in tinerete, punea in pericol siguranta statului mergind la bibliotecile in care se gaasea literaturaa occidentalaa. ... Senator PNL Paul Paacuraru:
Si tocmai pentru ca rezultatele intirzie sa apara, senatorul Paul Pacuraru a anuntat ca PNL vrea ca PD sa-si spuna deschis pozitia fata de votul uninominal. ... Am cerut Partidului Democrat sa-si prezinte in public pozitia oficiala", a mai aratat senatorul PNL Paul Pacuraru.
Legat de aceasta declaratie senatorul Paul Pacuraru, consilier al premierului Tariceanu, ne-a declarat ca nu poate fi vorba de un "schimb" politic. ... Nu se va tine cont in mod special de culoarea politica pentru desemnarea candidatilor pentru functia de comisar din partea Romaniei", ne-a declarat Paul Pacuraru.
Galati, liberalul Victor Paul Dobre. ... La noi, la PNL, dai seama de cite ori se intimpla ceva”, si-a inceput declaratia secretarul de stat Victor Paul Dobre.
Senatorul PNL Paul Pacuraru considera ca social-democratii au gresit atunci cind l-au reales pe Mircea Geoana in functia de presedinte al PSD. ... In acest sens, senatorul Paul Pacuraru sustine ca, in prima luna a anului viitor, nu se vor lua masuri speciale impotriva platformistilor lui Stolojan.
La capitolul "Indoctrinarea populatiei", Ion Iliescu este nominalizat alaturi de Mihai Roller, Paul Niculescu-Mizil, Walter Roman, Silviu Brucan si altii. Printre cei cu functii de varf in propaganda comunista sunt citati, printre altii, Paul Niculescu-Mizil, Leonte Rautu, Eugen Florescu si Ion Iliescu.
Senatorul liberal Paul Pacuraru considera ca scandalul aparut in Parlament in momentul prezentarii raportului Tismaneanu de catre presedintele Basescu se datoreaza faptului ca subiectul “regimul comunist din Romania” a fost abordat intr-un mod unilateral.
Dorinta liberalilor a fost facuta publica de catre presedintele Organizatiei Judetene PNL Galati, Victor Paul Dobre. ... Nu cred ca vreun galatean este de parere ca lucrurile merg asa cum ar trebui”, a declarat secretarul de stat Victor Paul Dobre.
Legat de acest subiect, senatorul PNL de Galati Paul Pacuraru ne-a declarat ca amenintarile facute de la nivelul central al conducerii Partidului Liberal trebuie luate in serios de catre partenerii democrati de guvernare.
Pentru a ne lamuri daca partidele care apeleaza la "locomotive" pot avea probleme, i-am contactat pe secretarii de stat Victor Paul Dobre si Mircea Toader si pe presedintele Asociatiei Pro Democratia (APD) - Club Galati, Fanel Spulber.
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si secretarul de stat in cadrul MAI Victor Paul Dobre au declarat ca, cel putin pentru moment, PNL nu se gindeste sa-si paraseasca tovarasii de guvernare.
&#"Cel mai bine e sa raminem cu PD” De cealalta parte, senatorul PNL Paul Pacuraru sustine ca liberalii trebuie sa mearga alaturi de PD cel putin pina la finalizarea actualului mandat.
Cel mai inspirat politician Cel mai inspirat politician galatean a fost senatorul liberal Paul Pacuraru. ... "Oricit de multa disciplina ar fi in mine, nu as putea sa votez o prostie cit casa de mare doar pentru ca partidul imi cere asta", a precizat senatorul PNL Paul Pacuraru.
google-analytics.com