Cautare

21344 de rezultate pentru "pana" (3.28 secunde)
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
Romania Muncitoare - de la intersectia cu Strada G.P.Peressutti- pana in zona parcarii din spatele blocului Luxor - incepand cu data de 31.05.2012 - pana la data de 05.06.2012 Str.
Si in urma cu o saptamana s-a aflat tot pe litoral, la Neptun, la vila de protocol "Lotus", a fugit pana la Bucuresti pentru a rezolva cateva probleme, iar de joia trecuta s-a reintors in vacanta. ... Intre timp, adica pana in octombrie, inca negociaza numele copilului.
Pana la 1.00 luptam, ca la unu si ceva plecam la masa - Cu 100 de voturi pentru, nici un vot impotriva si nici o abtinere, din cei 87 prezenti, a fost adoptat proiectul de lege.
Relansat l-a inceputul anului, PNDI a prins viteza, dar pana cand se va turna primul metru de asfalt mai e cale lunga.
In zona Banatului, pana pe 12 aprilie, temperaturile medii diurne vor marca o crestere destul de importanta, de la 8 la 20 de grade.
Temperaturile din cursul noptilor vor fi in scadere pana la finalul primei saptamani, apoi vor creste, iar o noua scadere, dar usoara, se prefigureaza la inceputul lunii octombrie.
Conditia este ca ei sa efectueze pâna pe 31 ianuarie minimum trei tranzactii cu cardul, la comerciantii din tara, din strainatate sau pe internet.
 „Nu a fost depusa nici o cerere pentru soldari“ Reducerile aplicate pot ajunge, în functie de magazin, si pâna la 75%.
 „Nu a fost depusa nici o cerere pentru soldari“ Reducerile aplicate pot ajunge, în functie de magazin, si pâna la 75%.
Acelasi parcurs il vor avea si minimele termice nocturne, care, dupa o scadere brusca la inceputul intervalului, pana la o medie de 2...3 grade, vor reveni treptat la valori normale pentru a treia decada a lunii aprilie, adica in jurul a 8 grade.
Probabilitatea pentru ploi locale, posibil insemnate cantitativ, va creste dupa data de 12 mai si se va mentine ridicata pana la sfarsitul intervalului.
In data de 10 iulie, valorile termice vor marca o scadere, in special cele diurne, astfel ca, pana spre sfarsitul primei saptamani de prognoza, se vor inregistra medii ale maximelor termice de 24-26 de grade si minime nocturne in jurul valorii de 14 grade, ceea ce va caracteriza o vreme racoroasa.
deci 33 de miliarde de euro, bani de la Uniunea Europeana, pe care pana acum ar fi trebuit sa utilizam pana acum jumatate. ... Borbely, care pana ieri nu a fost atacat aproape deloc de vuvuzele, cum zicem, domnule, au inceput vuvuzelele sa-i care.
Pentru ca UE va majora acciza minima pentru bauturile alcoolice cu 24%, adica de la 550 de euro pe hectolitru la 682 de euro, si accizele din Romania vor trebui majorate pana la acest nivel. Iar asta se va intampla treptat pana la data aderarii.
Ultima scumpire a tichetelor a avut loc pe 1 martie, urmând ca pâna la sfârsitul anului preturile sa creasca trimestrial.Dupa zile nesfârsite în care abia au asteptat începerea vacantei sau a concediilor, ministrul transporturilor le-a facut craiovenilor o surpriza nu tocmai placuta.
Salariul minim pe economie va afecta firmele private De la 1 ianuarie 2012, salariul minim pe economie creste de la 670 de lei, cat era pana acum, la 700 de lei.
Turul a fost raspunsul si, din secunda aia, a mai durat o luna jumate pana am facut primii kilometri." Din Anglia a pornit spre Franta, apoi Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Cehia, Austria, Slovacia, Ungaria si, acum, Romania.
Am sa ascult Phoenix pana la sfarsitul lumii Am sa-i ascult pana la sfarsitul lumii, Totul e ca acesta sa nu vina prea repede, prea curand, Sa am timp sa-i ascult de la un capat la altul, De la primul acord pana la ultimul cord, De la inceput pana la sfarsit, De la existenta pana la rezistenta, De la inceputul vremurilor pana la Apocalipsa.
Deschise pana la ora 24 24 decembrie: Deschise pana la ora 19 25 decembrie: ... Deschise pana la ora 24 31 decembrie: Deschise pana la ora 19 01 ianuarie: ... Deschise pana la ora 22 24 decembrie: Deschise pana la ora 18 25 decembrie: ... Deschise pana la ora 22 31 decembrie:
google-analytics.com