Cautare

21344 de rezultate pentru "pana" (3.31 secunde)
"Bancile sunt obligate sa schimbe bani vechi pana la 31 ianuarie pentru persoanele fizice si pana pe 15 ianuarie pentru cele juridice.
In domeniul impozitului pe venit, o alta modificare vizeaza amanarea pana in 2009 a includerii in sfera veniturilor impozabile a sumelor provenite din vanzarea produselor agricole obtinute dupa recoltare, in stare naturala, de pe terenurile agricole proprietate privata sau luate in arenda, catre unitati specializate pentru colectare si unitati de procesare industriala.
120 de societati doljene nu au depus declaratiile nominale la Casa Judeteana de Pensii, deci, contributiile acestora la pensiile administrate privat (pilonul II) nu au fost virate pâna ieri.
Moneda nationala s-a depreciat cu peste cinci bani dupa decizia presedintelui Traian Basescu de revocare a ministrului de interne Dan Nica si dupa iesirea PSD de la guvernare, pana la 4,2495 unitati/euro, desi semnalele din piata indica faptul ca BNR a intervenit pentru a stabiliza cursul.
vineri, 23 noiembrie, de Black Friday, magazinele anunta reduceri spectaculoase pentru produse, de pana la 80%. ... evoMAG Reduceri cuprinse intre 30 si 70%, incepand cu ora 9 dimineata si pana pe 24 noiembrie, ora 1 noaptea.
Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii (cuprins) Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii Asteptand apoi ca facerea sa mai aiba loc o data, Cu Apocalipsa nu te poti juca de-a mama si de-a tata Trebuie sa nu mimezi tragedia ce sta sa vina, Sa nu ai aerul stiutor ca totul se pregateste sa nu mai fie, Saruta-ma, totusi, cu sentimentul c-o sa intram in istorie Fa-o patetic, din tot sufletul, si nu trage cu ochiul sa vezi ce spune lumea.
Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii (incheiere) Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii Indiferent daca o sa se alinieze toate planetele, Nu ma sperie informatiile de ultima ora, Apocalipsa nici nu poate fi infirmata, dar nici confirmata, Hai sa nu disperam, nu ne-ar ajuta la nimic, Sa nu bagam toti disperatii lumii in seama, Dar, in acelasi timp, sa ne pregatim pentru orice Si, mai ales, pentru tot ce poate fi mai rau.
Probabilitatea de precipitatii va fi redusa pana in jurul datei de 03 ianuarie. ... Temperaturile medii diurne vor fi usor pozitive pana in jurul datei de 08 ianuarie, apoi vor scadea usor sub limita de inghet.
Cum va fi vremea pana pe 25 februarie. ... • BANAT Pana in 19 februarie temperaturile diurne vor scadea pana la medii in jur de 3 grade, iar din 20 februarie acestea vor creste usor spre medii de 6...7 grade.
Vreme de primavara cu pana la 16 grade Celsius, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) estimeaza, pentru intervalul 10 - 23 februarie, un regim termic in general peste normele perioadei, cu temperaturi medii diurne intre 6 si 16 grade Celsius, dar si cu precipitatii in intreaga tara, mai ales sub forma de ploaie.
Se vor inregistra, astfel, valori diurne de -3 pana la zero grade si nocturne intre -12 si -8 grade, in medie regionala.
In ceea ce priveste valorile termice medii, specialistii ANM estimeaza, in perioada analizata, valori medii de temperatura de pana la 7 grade Celsius in Banat si Oltenia, de pana la 6 grade Celsius in Crisana, Dobrogea si Muntenia, respectiv de pana la 5 grade in Maramures, Transilvania si Moldova.
Zodiile care isi gasesc marea dragoste pana la toamna (Autoare: Geanina Mirabela) Timpul trece cu pasi repezi, iar cei care nu si-au gasit inca marea dragoste se asteapta ca pana la toamna cineva special sa apara in viata lor.
Lascar Catargiu, pana la scuarul de demarcare dintre cele doua sensuri de circulatie. ... Regina Maria pana la Piata Constitutiei, Piata Constitutiei si Bd. ... Restrictiile vor fi mentinute pana la terminarea activitatilor din fiecare zona precizata.
Este un subiect pe care il abordez de fiecare data in sedintele coalitiei, incercand sa incurajez pe cei care pana la urma sunt in Guvern sa vina cu o viziune putin mai coerenta si putin mai indrazneata.
Pana cand? Pana in 2013? ... Pana in 2013. ... Romania si-a fixat in interiorul Uniunii Europene si sunt adoptate aceste obiective, ca pana in 2020 sa creasca rata de ocupare a populatiei active de la 57% la 70%.
Eu nu mi-am exprimat aceasta dorinta pana in acest moment. Nu stiu daca voi candida, mai e timp pana atunci. ... Pana acum nu s-au pus asemenea probleme. ... Probabil, pana se va lua o hotarare, vor mai aparea si altii.
Democratul a subliniat ca reprezentantii Coalitiei au propus ca bugetul sa fie terminat in aceasta saptamana pana de Ziua Nationala, dar ca „altii doresc pana pe 10, si asta inseamna ca au dorinta de a prelungi in continuare dezbaterea bugetului“.
Pana in iulie, atmosfera va fi haotica si greu de controlat. ... Pe plan profesional, mai ai cateva luni bune, in care poti face schimbari benefice - la viteza redusa pana in martie, dar cu posibilitati mai mari din martie incolo.
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
google-analytics.com