Cautare

21344 de rezultate pentru "pana" (5.24 secunde)
Prognoza METEO pana in martie 2017: ... In ceea ce priveste valorile termice medii, specialistii ANM estimeaza, in perioada analizata, valori medii de temperatura de pana la doua grade Celsius in Dobrogea, respectiv de pana la 1 grad Celsius, in Banat si Moldova.
Temperaturile minime vor creste si ele, de la o medie de 1 - 2 grade pana la 6 - 7 grade in jurul datei de 30 martie.
Temperaturile se vor situa cu mult peste mediile climatologice specifice perioadei, cu pana la 8-10 grade Celsius in anumite regiuni din sud.
Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine. Toata tara se afla pana luni seara sub cod galben sau portocaliu de vant puternic, ploi si ninsori.
Pe 27 noiembrie regimul termic va marca o usoara scadere, astfel incat pana pe 30 noiembrie, media maximelor va fi de 10-12 grade, iar a minimelor de 3-4 grade, cu o noua tendinta de scadere, cu alte 2-3 grade, in primele zile ale lunii decembrie.
Vreme ANORMALA pana de CRACIUN!
In perioada 22-25 ianuarie temperaturile vor fi in scadere, apropiindu-se de mediile multianuale, cu valori diurne de 2-4 grade si nocturne de -4 pana la -2 grade.
Oricum, pana la sfarsitul anului e rezolvata. ... Pai eu asa i-am promis, ca-i dam pana la sfarsitul anului, domn'e! ... O rezolvam pana la sfarsitul anului. ... fa-ti toate socotelile si da-i omului banii inapoi pana la sfarsitul anului.
Vor exista episoade de incalzire, dar si precipitatii mixte si vreme rece.Regimul termic prognozat pentru urmatoarele doua saptamani va fi unul rece in general, insa va exista un episod de incalzire cu temperaturi maxime de pana la 10 grade Celsius in perioada 24 - 27 noiembrie 2018.
Aglomeratie, nervi intinsi la maximum si cozi de minimum doua - trei ore, ce se intindeau de la subsol pana la etajul al doilea al cladirii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj.
Ministerul Finantelor Publice nu a mai platit nici un ban anul acesta din fondurile publice in contul companiei Ford Romania, sub forma de ajutor de stat, desi transa de plata ar fi trebuit alocata companiei pana in luna aprilie a acestui an.
Prognoza meteo in toata tara pana in 23 iunie. ... Ulterior, vremea se mai raceste cu aproximativ 3 grade pana in ultima zi a perioadei de prognoza.
In data de 12 aprilie se va resimti o racire de aproximativ 5 grade, apoi, pana joi, 20 aprilie, media maximelor pe intreaga regiune va oscila, in general, intre 16 si 19 grade.
Intr-o perioada de criza, o solutie simpla e sa reducem aceste garantii cerute companiilor private pana la 2-3%. ... OUG pentru reducerea arieratelor pana la finele anului cu 0,5% din PIB;
Astfel, in vestul si sud-vestul Germaniei zapada a inregistrat pana la 40 cm in zona muntoasa Schwarzwald (Padurea Neagra), in Bergischer Land, 15 cm, in Sauerland, 10 cm in zona de campie, in landul Rheinland-Pfalz se asteapta pana la 15 cm, iar in landul Hessen au fost inregistrate, de asemenea, ninsori puternice, informeaza un comunicat MAE remis Ziare.com.
Noile norme permit un grad de îndatorare de pâna la 70% din venitul net si o acoperire a creditului de pâna la 100% din valoarea evaluata a garantiei.
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
GdS va arata ce inseamna munca in solar si ce eforturi fac agricultorii doljeni de la plantatul rasadurilor si pana cand produsele ajung pe mesele dumneavoastra.
Vremea pana pe 9 Iunie. ... Ulterior, pana la sfarsitul intervalului de prognoza, regimul termic va marca o crestere usoara de la o zi la alta, care va conduce, pana pe 9 iunie, la valori maxime de 25 de grade si minime de 14 grade.
google-analytics.com