Cautare

21344 de rezultate pentru "pana" (4.09 secunde)
temperaturi scazute si ninsori Pana in 15 ianuarie temperaturile maxime vor creste usor si vor depasi 10 grade Celsius, mai ales in zona deluroasa. ... BANAT Pana in 15 ianuarie temperaturile maxime vor creste usor si vor depasi 10 grade Celsius, mai ales in zona deluroasa.
BANAT Pana in data de 4 decembrie, vremea va fi calda, cu temperaturi maxime cuprinse in medie intre 10 si 12 grade. ... CRISANA Vremea va fi calda pana in data de 4 decembrie, cand se vor inregistra maxime termice cuprinse, in medie, intre 8 si 10 grade.
Sunt doua loturi, unul de la kilometrul 132 la 185, de la limita judetului Dolj cu Olt pana la limita judetului Olt cu Teleorman. Iar lotul 3 tine de la Ford pana dupa Diosti. ... Exista o portiune pana la statia Banu Maracine.
Pentru ca lucrurile astea treneaza de foarte mult timp, fac obiectul unor actiuni la instantele judecatoresti, expertize peste expertize, oameni arestati sau nu, procese individuale, inclusiv cu functionari din cadrul DGFP Dolj, lucru pe care, pana la urma, nu putem sa-l neglijam, dar este important ca lucrurile astea sa fie invatatura de minte pentru functionari, in primul rand, pentru sefii ierarhic superiori.
Pentru ca lucrurile astea treneaza de foarte mult timp, fac obiectul unor actiuni la instantele judecatoresti, expertize peste expertize, oameni arestati sau nu, procese individuale, inclusiv cu functionari din cadrul DGFP Dolj, lucru pe care, pana la urma, nu putem sa-l neglijam, dar este important ca lucrurile astea sa fie invatatura de minte pentru functionari, in primul rand, pentru sefii ierarhic superiori.
1 pana in 1990. ... Daca merge bine si ma simt eu comod in ea, s-ar putea s-o mai tin inca cinci-sase ani, pana cand incepe sa-mi faca probleme. ... Nu cred ca trebuie sa stai in politica pana te imbrancesc altii sa te dai la o parte.
Pana acum stiu cativa dintre contracandidati. ... De altfel, pana marti este termenul limita de inscriere a candidaturilor pentru Primaria Generala, pentru Consiliul General, pentru consiliile locale, primarii de sector si, de asemenea, primarii si consilierii din intreaga tara. ... Pana la o decizie contrara, este candidatul PNL.
Dar daca in cateva luni de zile, adica probabil pana la vara, Romania nu intreprinde si nu initiaza un pachet de masuri printre care si legea gratierii, de aceasta amenda nu scapam si, dincolo de amenda, mai este o situatie - eu am cerut public, azi, ministrului Justitiei sa se spuna public cati romani au murit in inchisorile din Romania, sunt zeci, sunt sute, sunt mii, asta trebuie sa se stie.
Declararea si plata trimestriala a impozitului pe profit se fac in patru transe egale, la nivelul a 25% din impozitul pe profit inregistrat in anul precedent, actualizat cu indicele de inflatie estimat pentru anul in curs, pana la data de 25 a lunii urmatoare trimestrului pentru care se face plata.
Este o noua super antena, care poate receptiona semnalele de televiziune pe care nicio alta antena nu a putut receptiona pana acum. ... Pana acum - cu TvFox vei putea sa-ti accesezi toate canalele in format 1080 HD perfect clar, in oras si la tara.
dr.Constantin Tudor) Portul Calarasi In lucrarea sa intitulata Istoria orasului Calarasi de la origini pana la anul 1852, publicata la Bucuresti in anul 1931 doctorul Pompei Samarian scria:
Pe tot parcursul anului, confuzia si neintelegerile ar putea plana mai frecvent decat pana acum. ... Viata de cuplu este pana spre mijlocul lunii august stralucitoare, distractiva si extravaganta.
Dacioti pana-n Mongolia Iulian, fost publicitar, Alexandru, fotograf la Jurnalul National, si Nicu, biciclist si actual corporatist, suntem trei prieteni care au mers cu Miorita, o Dacie 1310, pana in Mongolia, in cadrul raliului umanitar The Mongol Rally 2012.
Parcursul acestora este clar delimitat de autor:invinsi de bizantini, s-au refugiat in Epir, Macedonia si Elada, adica in regiuni in care sunt atestati din Evul Mediu pana azi.
Guvernul s-a angajat in ultimele discutii cu FMI sa elimine subventia la energia termica in perioada imediata astfel ca factura populatiei pentru incalzire si apa calda ar putea creste cu pana la 60% pana la finele anului, in functie de capacitatea primarilor de a acoperi diferenta din surse proprii.
"De unde pana unde atatea injurii si calomnii, de unde pana unde atata lipsa de respect, de unde pana unde atata nesimtire?
Cu furt si cu tembelism local, care l-a facut, de altfel, de 3x primar pe Funar, daca pana la urma Boc e declarat castigator al Primariei Clujului, asta e pierzania PD-L. ... Si-asa fostul partid prezidential, de fapt, presul lui Basescu, e uzat pana la refuz.
Facem dreptate pana la capat! ... Este momentul ca pe 9 decembrie, alegatorii din Satu Mare si de pretutindeni sa faca dreptate pana la capat! ... A fost nedrept si de aceea spun ca acum, pe 9 decembrie trebuie sa facem dreptate pana la capat.
Companiile care au efectuat investitii importante in zonele libere pana la 1 iulie 2002 pot beneficia de scutirea de la plata impozitului pe profit pana la sfarsitul acestui an, potrivit Mediafax, care citeaza Consiliul Concurentei. In acelasi timp, facilitatea privind diminuarea redeventei este valabila pana in 2011.
Din aceasta lista reiese ca de la inceputul anului si pana la 14 decembrie 2006, din totalul de 1.137 de unitati agroalimentare, peste un sfert, adica 323, au fost inchise. Pana la finele anului, se va pune lacat la portile a inca 19 de astfel de unitati.
google-analytics.com