Cautare

1112 de rezultate pentru "onoare" (2.93 secunde)
Pe de alta parte, Geoana a spus ca partidul ii ofera lui Iliescu functia de presedinte de onoare, in semn de respect pentru toata activitatea depusa in slujba partidului, functie care insa il trage pe fondatorul PSD pe dreapta.
Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, Nastase tras definitiv pe linie moarta Mircea Geoana mizeaza, aparent, pe sprijinul declarativ al majoritatii organizatiilor din tara, dar reprezinta o figura care nu a reusit sa se impuna ca un lider autentic.
Liberalul Djuvara, membru de onoare al Institutului de Istorie "A.D. ... PNL mai are inca o functie de frunte vacanta, aceea de presedinte de onoare al partidului.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a criticat pe Traian Basescu, despre care a spus ca a generat criza politica actuala, comportandu-se ca un "vataf care nu tine cont de nimeni si de nimic".
Se pare ca raul a fost facut, iar lui Saftoiu nu i-a mai ramas decat demisia de onoare, apreciata ca atare de toti politicienii.
In martie anul acesta, Consiliul de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei i-a solicitat lui Corneliu Vadim Tudor sa-si ceara scuze, in mod public, pentru comportamentul din timpul sedintei din 18 decembrie 2006.
Primaria Alba Iulia va decerna in aceasta vara fostului suveran al Romaniei titlul de Cetatean de onoare al municipiului. Propunerea a apartinut primarului Mircea Hava si a fost votata in unanimitate de consiliului local, a declarat purtatorul de cuvant al primariei, Dorin Sava.
Presedintele de onoare al social-democratilor a afirmat ieri ca nu a cerut sprijinul partidului, dar ca acesta ar trebui sa adopte o pozitie fata de recentele atacuri la adresa sa.
Partidul Social Democrat risca sa intre din nou in izolare politica, daca nu va analiza cu atentie si in mod echilibrat demersul privind depunerea unei motiuni de cenzura, a declarat la Mamaia presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sambata, la Scoala de vara a TSD, ca momentul initierii motiunii de cenzura este unul delicat, iar consecintele politice trebuie bine calculate, PSD riscand sa intre din nou in izolare politica.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a scapat nici ieri ocazia de a critica ideea lui Geoana de a promova o motiune de cenzura care ar duce la alegeri anticipate.Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a reiterat ieri, la lucrarile Scolii de vara a Tineretului Social-Democrat, ca o eventuala motiune de cenzura nu ar fi benefica PSD si a recomandat formatiunii sa demareze consultari cu partidele pentru a analiza oportunitatea acestui demers. "Nu cred ca motiunea e benefica pentru PSD" Ion Iliescu si-a exprimat din nou reticenta ca PSD ar putea profita cumva de depunerea motiunii de cenzura si a recomandat formatiunii sa aiba consultari cu partidele si sa se uite mai atent la situatia din tara inainte de a continua aceasta actiune."Nu cred ca motiunea e benefica pentru PSD.
Afirmatiile sale sunt contrazise insa de presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu, care spune ca textul urmeaza sa fie finalizat abia saptamana viitoare.
Presedintele Partidului Conservator a anuntat, marti, ca asteapta demisia de onoare a conducerilor organizatiilor partidului care au realizat, la alegerile europarlamentare, sub 5 procente. "Conform deciziei Biroului Politic, conducerile organizatiilor care nu au realizat 5% in alegerile de pe 25 noiembrie trebuie sa-si prezinte demisia de onoare.
Forumul Civic Romanesc a solicitat Academiei Romane, printr-o scrisoare deschisa, din 28 noiembrie, sa retraga "de urgenta" titlurile de membri de onoare lui Constantin Balaceanu-Stolnici si lui Nicolae Corneanu, Arhiepiscopul Timisoarei si Mitropolit al Banatului.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a participat, marti seara, la o dezbatere, unde s-a intretinut cu tinerii bloggeri pe teme legate de blogosfera.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a tinut vineri, la Consiliul National al partidului, un discurs, deseori si indelung intrerupt de aplauze, in care a facut apel la ratiune si a propus o noua deschidere spre valoarile de stanga prin promovorea acelor pesedisti care cred in ele.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, luni, ca Mircea Geoana nu a spus, saptamana trecuta, ca se va merge pe varianta Marian Vanghelie pentru Primaria Capitalei.
Stefanescu a adaugat ca presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a acuzat pe Vanghelie ca are averi ilegale. "Ii cer public presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, sa solicite public verificarea averii lui Marian Vanghelie", a spus Codrin Stefanescu.
"Important este ca am fost desemnat candidat, este o onoare pentru mine" La randul sau, surprinzatorul candidat al PD-L la sefia CJC, avocatul Ion Popescu, s-a aratat cotropit de emotii. ... "Important este ca am fost desemnat candidat, este o onoare pentru mine".
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, marti, ca secretarul general al PDL Vasile Blaga este "un fatarnic si un insolent" si a precizat ca, in timpul mineriadelor din 1990, atat Blaga, cat si "seful sau", Traian Basescu, faceau parte din FSN.
google-analytics.com