Cautare

1112 de rezultate pentru "onoare" (3.68 secunde)
Pentru a nu slabi forta PSD, Ion Iliescu, presedintele de onoare al social-democratilor, nu exclude ramanerea in forurile de conducere ale PSD, in pofida declaratiilor recente, in care isi anunta retragerea din prima linie a partidului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, considera ca presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, nu poate lasa politica deoparte, pentru ca traieste din aceasta si are o indelungata experienta in acest sens.
"Apoi, este iarasi pericolul sa nu mai avem femei", a spus, in finalul discursului sau, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, starnind rasete si aplauze in randul delegatilor PSD.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a criticat, sambata, la Congresul extraordinar al partidului, promovarea, in ultimii ani, in functii de conducere, pe criterii clientelare, de apartenenta la grupuri de interese si in functie de avere.
Nu de putine ori, liderii de filiale conservatori s-au plans presedintelui de onoare al partidului, Dan Voiculescu cu privire la modul dispretuitor in care au fost tratati de colegii social-democrati din teritoriu in perioada cat Geoana a condus PSD.
'Marele Carmaci al Poporului, Ilustrul Conducator Nepereche, Atotstiutorul Luptator impotriva mogulilor, a devenit membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania. ... Nu se poate sa nu observam asemanarile intre Academicianul Nicolae Ceausescu si Membrul de Onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, viitorul academician Traian Basescu.
Ion Iliescu a criticat dur ideea unui parlament unicameral, promovata de presedintele Basescu.Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca ideea lui Traian Basescu de a desfiinta una dintre camerele legislativului este un atac la democratie, dar si la adresa institutiilor statului.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat, vineri, ca seful statului, Traian Basescu, manifesta o "tentatie totalitara", de a controla totul in Romania.
Adevaratul initiator al UNPR, Oprea va fi totusi numarul doi, ca presedinte executiv, intr-un triumvirat in care Marian Sarbu va fi presedinte, iar Cristian Diaconescu - presedinte de onoare.
Senatorul social-democrat Daniel Savu a declarat ca i se pare ingrijorator ca "trad&atorii" au ajuns sa vorbeasca despre demnitate si onoare, intrebandu-se de ce ministrul Gabriel Oprea nu si-a dat deja demisia. "Daca au ajuns tradatorii sa ne vorbeasca despre demnitate si onoare, mi se pare ingrijorator.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a comentat joi decizia PAS de a-si schimba denumirea in Partidul Comunist Roman, spunand ca acest gest nu va starni decat reticenta oamenilor, si nu un succes mai mare al Partidului Alianta Socialista, potrivit Newsin.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, este de parere ca dialogul politic dintre PSD si PNL, constructiv, permanent, ar putea pune bazele unei platforme comune de guvernare, in perspectiva, dupa viitoarele alegeri.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca nu intra in "polemici de mahala" cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si cu liderul social-democratilor, Victor Ponta.
Ma bucur vazandu-va prestatia jalnica de astazi ca nu v-ati dat demisia din functie, ati fi dat dovada ca mai exista vreo urma de onoare si de rusine, si i-ati fi pacalit inca o data pe oameni.
Ma bucur ca nu v-ati dat demisia, pentru ca asa se vede ca nu aveti onoare. Nici onoare, nici rusine, sunteti niste hoti!", a acuzat Ponta.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, sustine ca Romania se afla intr-una dintre cele mai grave situatii de pana acum si constata "o degradare a vietii politice". ... Presedintele de onoare al PSD crede ca orice partid ar veni la Putere in acest moment ar intampina dificultati:
Ma bucura faptul ca institutia demisiei de onoare nu a disparut.
La conferinta, ministrul Gabriel Oprea a fost acompaniat si de alti lideri nationali ai UNPR, respectiv, de presedintele Marian Sarbu, presedintele de onoare Cristian Diaconescu si vicepresedintele Valeriu Steriu.
Solomon - da, Dinca - ba Intrebat de ce la conferinta UNPR Dolj a fost prezent Antonie Solomon, dar nu si primarul delegat Marinica Dinca, Oprea a precizat ca a fost o onoare sa-l aiba pe Solomon invitat si a dat de inteles ca si l-ar dori in partid.
Geoana se lanseaza in declaratii fara sustinere' Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Craiova, ca Mircea Geoana se lanseaza in declaratii fara sustinere, necolegiale si greu de inteles, referindu-se astfel la o serie de explicatii ale acestuia, privind vizita inainte de turul doi al prezidentialelor, la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
google-analytics.com