Cautare

1110 de rezultate pentru "olteanu claudiu" (4.23 secunde)
Claudiu Saftoiu nu a a fost numit presedinte al CA din lipsa de cvorum Parlamentul a validat astazi noul Consiliu de Administratie al TVR cu voturi 238 "pentru" si un vot "impotriva" la finalul unei sedinte plina de acuze intre reprezentantii puterii si cei ai opozitiei.
Este vorba despre Claudiu Vrinceanu (31 de ani), redactor-sef al Wall-Street.ro, una dintre principalele publicatii de business de pe piata locala.
Suporterii olteni au tresarit din nou in aceasta saptamana, si asta pentru ca patronul divizionarei secunde FC Olt, Claudiu Postolache, a afirmat ca a discutat cu oficialitatile locale craiovene si ar muta echipa de la Piatra Olt.
In consecinta, Claudiu a decis ca niciunul dintre soldatii din Roma sa nu se mai poata casatori. ... Valentin, fiind un preot crestin, credea ca dreptul oamenilor de a sa casatori era dat de Dumnezeu iar Claudiu nu avea dreptul sa-l interzica. ... Intr-un final, Claudiu l-a gasit si l-a arestat.
In reteau "MICROSOFT", Cocos, Nicolae-NIRO si Pinalti au avut rolul de a-l convinge convinge pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu sa continue contractele de achizitionare produse MICROSOFT prin Claudiu Florica, reprezentantul Fujitsu Siemens Computers.
Un alt motiv este si faptul ca, de cele mai multe ori, am ales destinatii din Grecia, in care l-am avut ghid pe Claudiu Mihailescu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat miercuri despre afirmatiile facute de Claudiu Saftoiu intr-o emisiune TV, potrivit carora presedintele Traian Basescu stia continutul discutiilor intre liderii PSD Mircea Geoana si Ion Iliescu, ca spera ca Saftoiu "sa nu aiba dreptate".
Deputatul PSD Claudiu Manda si-a facut BMW-ul praf ieri, in jurul pranzului, pe strada Caracal din Craiova, dupa ce a incercat sa evite un maidanez si s-a infipt cu masina in lama unui buldoexcavator.
Meme Stoica, managerul general de la FCSB, l-a criticat pe Claudiu Keseru. ... Claudiu a gresit. ... Claudiu Keseru a ajuns la FCSB la finalul lui august 2021, atacantul jucand la echipa ros-albastra si in intervalul ianuarie 2014 - februarie 2015.
Incepand de la 7 noiembrie, presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a inceput sa-i transmita zilnic cate o scrisoare sefului statului prin care ii solicita sa promulge legea uninominalului in forma asumata de Guvern.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat miercuri ca discursul sefului statului in fata Parlamentului a fost "sumbru si lipsit de viziune" si a apreciat ca la sedinta au fost prezenti mai multi liberali decat se astepta.
Guvernul va propune Parlamentului initierea unor dezbateri politice pe tema modului de organizare si desfasurare a sistemului electoral, la care sa participe toate partidele si organizatiile neguvernamentale, a anuntat ieri ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu.
Deputatul liberal Titu Gheorghiof a declarat ieri ca exista posibilitatea sa devina ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, in cazul in care ministrul Bogdan Olteanu va deveni presedintele Camerei Deputatilor.
Bogdan Olteanu spune ca si democratii impartasesc aceeasi opinie. ... Acest lucru a fost recunoscut la sfarsitul saptamanii trecute si de liberalul Bogdan Olteanu. ... Eu nu am certitudinea ca un guvern minoritar, in acest moment, ar putea sa treaca prin parlament pachetul de legi privind integrarea", a explicat Olteanu.
Olteanu vrea legea cat mai curand In schimb, colegul de partid al lui Mihai Ungureanu, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat ieri, la Timisoara, ca doreste ca in cel mult doua luni sa existe o lege a lustratiei.
Noul presedinte al Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a coborat ieri din biroul sau pentru a-i sarbatori pe ziaristii acreditati la Parlament, de Ziua internationala a libertatii presei.
Desi colegii din partid amenintasera ca-l vor schimba din functia de sef al deputatilor liberali pentru atacurile sale la adresa premierului Tariceanu si a presedintelui Camerei, Bogdan Olteanu, Crin Antonescu a ramas neatins.
Liberalul Bogdan Olteanu a declarat ieri ca a lansat discutia despre monitorizarea absentelor din Camera Deputatilor pentru asigurarea transparentei referitoare la cine e prezent si cine este absent si a propus ca prezenta si absentele sa fie publicate pe Internet.
Bogdan Olteanu da ca sigura sesiunea Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu (PNL), este de parere ca "mai mult ca sigur va fi sesiune extraordinara", precizand ca "totul depinde de calendarul adoptarii in Guvern".
Presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, a declarat ca "s-a luat decizia ca cele trei comisii sa foloseasca perioada verii pentru a definitiva acest proiect legislativ, urmand ca in prima sesiune sa poata intra in plen".
google-analytics.com