Cautare

470 de rezultate pentru "oficiul postal gornet cricov" (4.47 secunde)
Intr-o singura luna Oficiul Registrului Comertului a trecut in dreptul societatilor nou-infiintate 9 firme cu participare de capital strain. Potrivit datelor furnizate de directorul Oficiul Registrului Comertului (ORC) Galati, Oprea Raducan, au fost inregistrate societati cu capital integral sau partial strain, dupa cum urmeaza:
Aproape 1.000 de societati comerciale doljene vor fi dizolvate de Oficiul Registrului Comertului (ORC) din cauza ca nu au depus la fisc situatiile financiare pe anul 2005, pana cel tarziu pe 15 decembrie 2006.
Persoanele care vor sa obtina un loc de munca in strainatate si doresc sa apeleze la Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) trebuie sa depuna toate actele necesare in acest sens, in caz contrar demersul lor fiind inutil, a declarat directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati, Victoria Movileanu.
La ora actuala Oficiul Judetean de Cadastru se afla in faza avansata a intocmirii caietului tehnic. Termenul de finalizare al acestor lucrari este anul 2012.
Oficiul Judetean de Cadastru si Publicitate Imobiliara Constanta va scoate in curand aproximativ sapte posturi la concurs in orasele Mangalia si Medgidia.
Potrivit protocolului incheiat intre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), administratia financiara din cadrul DGFPJ nu va mai elibera incepand de luna viitoare cazierul fiscal solicitat la infiintarea societatilor comerciale, a societatilor cooperatiste sau a cooperativelor agricole.
Astfel, agentii economici isi vor putea schimba codul activitatii contra unei sume de minimum 30 de lei, la Oficiul Registrului Comertului. ... Aceasta se va face contra cost, pe masura ce agentii economici vin la Oficiul Registrului Comertului pentru diferite operatiuni.
Lista tuturor documentelor pentru implementarea unei afaceri proprii este afisata la Oficiul Judetean al agentiei, astfel ca nici un angajat al ministerului nu poate cere alte acte decat cele afisate. Documentatia facuta se depune la oficiul judetean in judetul in care se va implementa proiectul.
Oficiul Prefectural Harsova va deservi comunele Ciobanu, Crucea, Horia, Pantelimon, Saraiu, Toptalu, cu satele aferente si satul Vadu Oii.
Aceasta este situatia mai multor intreprinzatori care au depus la Oficiul Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (OTIMMC) Galati dosarele in vederea accesarii fondurilor guvernamentale care s-au derulat in acest an.
Nu mai am carte de munca si voi fi platit pe PFA, dar imi achit singur contributiile", spunea un tanar care astepta la coada la Oficiul Registrului Comertului (ORC) Dolj pentru a deveni mic intreprinzator.
Asa ceva AVAS nu va accepta", a spus Ursache."Ei au privatizat-o, cu Omar Hayssam"Detinuta in proportie de 28% de SIF Oltenia si de AVAS (52,64%), firma Baneasa SA Voluntari este in faliment, potrivit datelor de la Oficiul Registrului Comertului.
Consiliul local a depus anul trecut, la Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, un proiect integrat pentru atragerea fondurilor necesare investitiilor.
Astfel, potrivit celor mai recente informatii date publicitatii de catre Oficiul National al Registrului Comertului, in luna aprilie a.
Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii prin Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) Constanta a organizat miercuri, 13 mai a.
Recent, a fost descoperita o firma fantoma de acest tip in Ovidiu, la o adresa inexistenta, dar declarata atunci cand au fost efectuate formalitatile de infiintare a respectivei societati comerciale la Oficiul Registrului Comertului, a specificat comisarul sef al Garzii Financiare constantene.
Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a crescut in primul semestru al anului cu 1094%, comparativ cu perioada ianuarie - iunie 2008, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).
Oficiul teritorial pentru IMM a dat startul finantarilor pentru acest an. Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) Craiova, aflat in subordinea Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM), a dat startul programelor de finantare din acest an.
Au aplicat, si-au infiintat firma, si-au depus proiectul, iar la ora aceasta au semnat deja contractul cu Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii Craiova (OTIMMC) pentru cei 10.000 de euro de la stat.
SIVECO Romania este singura firma romaneasca care furnizeaza software pentru 20 de organizatii importante ale Uniunii Europene, avand contracte multianuale incheiate cu Oficiul pentru Publicatii al Uniunii Europene, Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei, Agentia Executiva pentru Sanatate si Consumatori, Directia Generala de Sanatate si Consumatori, Eurostat - Institutul de Statistica al Uniunii Europene, Oficiul de cooperare EuropeAid.
google-analytics.com