Cautare

612 de rezultate pentru "octavian" (2.69 secunde)
Recunoaste pierderea, dar vorbeste despre profit Directorul general al Complexului Energetic de la Turceni, Octavian Laurentiu Graure, a declarat ca pierderile de peste 100 de milioane de lei sunt justificate doar pentru prima parte a anului, din cauza lipsei cererii de energie electrica.
Directorul CEN Turceni, Octavian Graure, a precizat, pentru GdS, ca "puterea instalata a CEN este de cinci blocuri a cate 330 MW, din care functionam cu patru blocuri de aceasta capacitate.
Rosca (Drepturile umane si reflectarea lor in mass-media), Octavian Stireanu (Nevoia de atitudine), Dan Teodorescu (Cenaclul George Toparceanu a renascut de peste veacuri), Ioan Tudor Vasilescu (Octavian Andronic si Libertatea constiintei profesionale), Corneliu Vlad (Presa:
”Fara indoiala, provocarea principala a fost la nivelul automatizarii camerelor, insensul adaptarii proiectului la stilul architectural al hotelului", explica Octavian Lazar, director si proprietar al complexului hotelier Caro Hotels.
Octavian ANDRONIC) Pentru cei care il cunosc - si nu de azi de ieri - pe Cornel Nistorescu, gestul sau a fost unul neobisnuit.
Octavian ANDRONIC) Comentatori in pana de subiecte pe care sa le intoarca pe toate fetele cu invitati competenti au prins un fir de care au tras cu forta:
Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), a precizat ieri, intr-o conferinta de presa, ca statul a alocat catre COSR doar 30% din suma solicitata de forul olimpic.
Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Octavian Morariu, asteapta o performanta buna din partea sportivilor romani la Jocurile Olimpice de la Londra, concretizata in 10-12 medalii. ... Cine ar putea urca pe podium Despre disciplinele sportive unde Romania are sanse sa cucereasca medalii, Octavian Morariu a mentionat:
Octavian Thor Pleter, care a transmis vineri un comunicat, citat de Mediafax, in care spune ca se vede "obligat" sa ia atitudine fata de "culpabilizarea ROMATSA in criza accidentului aviatic din Muntii Apuseni".
Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai.ro: Situatiune Ignorantii l-ar putea lua drept un simplu portar, a carui misie e aceea de a ridica si cobori bariera.
Alaturi de Octavian Lucian, care i-a fost D.O.P la acest videoclip, Kamara spune care are ganduri mari:
Prezentarea evenimentului de la Magazinul MUZICA va fi facuta de Octavian Ursulescu.
Tot ce presupune LUST, de la imagini si videoclipuri de prezentare pana la ideea unui brand pentru barbati ca omagiu adus nevoilor feminine, iau nastere din activitatea echipei conduse Octavian Iacob.
Mihai Cosma si Octavian Ursulescu - redactori. ... Octavian Lazar Cosma, pentru seria de volume dedicate istoriei Operei din Bucuresti; - Premiul pentru Perseverenta in cultivarea traditiilor romanesti - Alina Mavrodin, directoare artistica a Festivalului International Crizantema de aur de la Targoviste;
La evenimentele care vor fi moderate de OCTAVIAN URSULESCU si-au anuntat prezenta numerosi colegi de breasla ai interpretelor, reprezentanti din show-biz, compozitori, textieri, muzicieni, interpreti de muzica usoara si populara, colaboratori, prieteni dragi ai artistelor.
Lista ar fi foarte lunga - Albert Poch, Gabriel Bratu, Constantin Ciosu, Octavian Bour, Mihai Stanescu, PIM, Iulian Pena-PAI, Nic Lengher, C.Pavel, Horatiu Malaele, Nicolae Ionita, Neonte Nastase, Pavel Potezatu, Octavian Covaci, C.
Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile - Octavian Paler. ... Sunt intru-totul de acord cu afirmatiile lui Octavian Paler:
S-a format ca om de cultura intr-un mediu in care figura lui Octavian Goga, caruia ii era nepoata, a fost spirit tutelar.
Nu ne costa nimic." UPDATE 17:25 Octavian Belu: Bine ar fi sa avem astfel de intalniri mai des Antrenorul lotului roman de gimnastica, Octavian Belu, a fost prezent la meciul demonstrativ de baschet "Confruntarea Greilor", pregatit pentru a juca.
OCTAVIAN ANDRONIC) Nici nu se putea o prefata mai reusita la ce s-a intamplat luni la Inalta Curte, decat meciul de duminica dintre echipa baciului machedon din Pipera si cea a machedonului din Constanta:
google-analytics.com