Cautare

612 de rezultate pentru "octavian" (2.73 secunde)
Octavian Andronic (AmosNews): Atac la buzunarul judecatorilor Justitia focalizeaza un interes major din partea unei societati aflate inca pe traseul sinuos al marsului spre o democratie reala.
Ca sa vezi: nici sa-ti mai bati (educativ!) copiii nu mai poti! (Autorul comentariilor de mai sus: AMBIDEXTRU alias OCTAVIAN ANDRONIC)
Scriitorul Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai.ro: Da, pute! Daca ai nesimtirea de a lasa prea multa vreme gunoiul sa ti se adune sub nas, dupa o vreme, inevitabil, mizeria adunata acolo intra in fermentatie si tot locul se umple, incetul cu incetul, de o duhoare insuportabila.
Scriitorul Daniel Octavian Bejan alias Moshemordechai.ro: Dincolo de perdeaua de fum Tot mai frecvent, in ultima vreme, aud opinii care sustin ca, iata, justitia a inceput sa functioneze, ca justitia isi face treaba, s.a.m.d.
Octavian ANDRONIC) Doar cei 7 membri liberalo-democrati din Comisia Juridica au votat in favoarea cererii DNA de urmarire a lui Victor Ponta pentru fapte de coruptie.
Octavian STIREANU) Maniera arestarii lui Sorin Oprescu este la fel de grava ca motivatia pretinsa de procurori. Scenariul dupa care s-a derulat saltarea primarului Capitalei a vrut musai sa arate lumii ca Romania este o societate compromisa, putreda pe dinauntru si nefrecventabila.
Octavian Stireanu) PSD este destinatarul unui mesaj fundamental al societatii romanesti inca de la Referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu, in anul 2012.
Octavian Stireanu) Nu stiu daca dl Iohannis soarbe cu zgomot ciorba fierbinte de perisoare, gatita cu patos de ravasitoarea Prima Doamna, cum o numeste Ion Cristoiu, sau o inghite discret, sa nu se auda nici musca.
Octavian Stireanu) Dl Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa-si arate carentele grave pe care le are in cultura politica si educatia civica.
Octavian STIREANU) Noul ministru al Justitiei nu are o situatie de invidiat. Restantele fata de popor ale PSD in materie de revenire a tarii la democratie sunt imense.
Octavian ANDRONIC) Valva facuta in jurul intentiei Guvernului de a da niste ordonante referitoare le modificari ale Codului Penal si la gratieri (ucise in fasa de desantul prezidential la Victoria) precum si demonstratiile de strada din mai multe orase cu constiinta civica impotriva acestor reglementari ne arata ca, la ora actuala, avem o problema mai importanta decat resursele bugetare, decat dezvaluirile lui Ghita referitoare la binom si trinom si chiar decat lupta cu coruptia:
Octavian ANDRONIC) Numaratoarea inversa a zilelor care i-au mai ramas Codrutei Kovesi in fruntea DNA a inceput odata cu confesiunile filmate si difuzate in contumacie de fostul sau partener de sindrofii viticole, Ghita.
Octavian ANDRONIC isi republica editorialele scrise in perioada 1995 â€" 2011, ca un exercitiu de rememorare a temelor pe care celebrul jurnalist le-am considerat importante la vremea respectiva.
Octavian ANDRONIC) Aceasta aniversare a Revolutiei Romane a fost, iata, mai putin agitata decat au sperat unii sau decat s-au temut altii.
Octavian ANDRONIC) O distinsa doamna, femeie de afaceri respectata, coplesita adeseori de povara responsabilitatii pentru cei peste 1.000 de angajati care nu pot sa se duca acasa cu buzunarele goale in ziua de salariu, mi-a facut la o discutie informala o marturisire cutremuratoare.
Octavian ANDRONIC) O stranie potrivire face ca presedintele fondator al social democratiei romanesti sa implineasca varsta care coincide cu anul reintrarii sale in politica la varf:
Octavian ANDRONIC) Neaosul Vasile Muresan (zis Sigfried, ca sa fie mai pe placul nemtilor), purtatorul de cuvant al popularilor europeni, ne explica ca unor prosti ca Parlamentul European este intransigent in legatura cu candidatura Codrutei Kovesi si ca nu va mai participa la negocieri atata timp cat Consiliul se dovedeste lipsit de flexibilitate (in mintea lui flexibilitate inseamna sa fie de acord cu intransigenta Parlamentului si sa renunte la propriul punct de vedere, exprimat de altfel foarte clar).
Medicul Octavian Jurma spune ca cel tarziu saptamana viitoare incidenta cazurilor de Covid in Romania va cobori sub 3 la mie.
Octavian Jurma: "Exista riscul sa apara o noua mutatie a virusului si un nou val"
Octavian Jurma, epidemiolog, a explicat cat de aproape este valul 5 COVID de Romania si ce putem face pentru a evita cresterea numarului de infectari.
google-analytics.com