Cautare

612 de rezultate pentru "octavian" (3.79 secunde)
Octavian Jurma, cercetator, a explicat cand va putea fi identificata varianta Omicron in Romania si ce spun testele de laborator privind eficacitatea vaccinurilor.
Tanczos Barna a vorbit marti seara, la Digi24, despre nemultumirea lui Octavian Berceanu, fostul sef al Garzii Nationale de Mediu, care a reclamat incendierea masiva a unor materiale, langa Bucuresti, iar Garda Nationala de Mediu i-a raspuns ca fumul ar proveni "de la un gratar".
Valul 5 al epidemiei de COVID-19 in Romania, dominat de varianta Omicron, va debuta in a doua saptamana a lunii ianuarie 2022, potrivit celei mai optimiste prognoze a cercetatorului Octavian Jurma.
"Octavian Popescu e mai bun ca Nico si ca Gavi de la Barcelona". Analiza derby-ului cu CFR Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center, de la Telekom Sport, si a analizat partida dintre FCSB si CFR Cluj, incheiata 3-3.
Senzorii retelelor care monitorizeaza calitatea aerului in Bucuresti au inregistrat miercuri dimineata depasiri cu 700% a indicelui PM 2,5. Poluarea uriasa ar proveni de la arderile ilegale, sustine fostul sef al Garzii de Mediu, Octavian Berceanu.
Managerul general de la FCSB a fost invitat in emisiunea Sport Report si a vorbit despre victoria echipei sale in meciul cu FC Voluntari, obtinuta la ultima faza, dupa un gol senzational marcat de Octavian Popescu.
Octavian Popescu a impresionat in acest sezon la FCSB evoluand in banda stanga, prestatii care i-au adus si prima convocare la echipa nationala.
Octavian Popescu pare urmatorul fotbalist din Liga 1 capabil sa faca pasul intr-un campionat mai puternic, pe o suma importanta.
Duckadam: "FCSB are sanse la titlu. Octavian Popescu mai are nevoie sa joace la acest nivel"
In urma cu doua zile a trecut in nefiinta un mare OM, Octavian Paler. ... Acesta era Octavian Paler, un om despre care se spune la tot pasul ca impunea respect prin varsta, cunostinte si viata.
Am incercat sa le explicam ce risca daca stau neregulamentar si incurca circulatia, de la amenzi, puncte de penalizare, pana la ridicarea masinilor", a precizat Octavian Mateescu, directorul Politiei Locale Craiova. ... Octavian Mateescu crede insa ca dreptatea este undeva la mijloc.
10 dintre ei au absentat, iar cel mai mult a facut-o Octavian Mitu, de la Comisia de aparare, cu 3,5 absente, urmat de Raj Tunaru si Codrin ßtefanescu cu cate 3 absente.
la Senat), Octavian-Claudiu Radu (candidat din partea Aliantei D.A. la Camera Deputatilor) si stefan Tcaciuc (candidat din partea Uniunii Ucrainienilor din Romania la Camera Deputatilor), despre care CNSAS sustine ca ar fi colaborat cu fosta Securitate.
In acelasi timp, pesedistii craioveni Octavian Podeanu si Petre Gongu au parasit partidul, primul alegand PD, iar al doilea PRM.
"Nu voi tine cont de culoarea politica a primarilor” Dupa ce secretarul general al Prefecturii, Octavian Lazin, a dat citire Ordinului ministrului Administratiei si Internelor privind numirea in functie a noilor prefecti si Hotaririi de Guvern privind eliberarea din functie a prefectilor care s-au aflat pina acum in fruntea judetelor, noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, s-a adresat celor prezenti.
Organizatia PSD Bucuresti nu a ramas nici ea mai prejos, seful biroului de presa, Octavian Petrovici, considerand si el ca Emil Boc nu prea are treaba la Cluj si astfel ii ramane suficient timp pentru "glume” menite a-i aduce notorietate.
Acest post ramasese vacant dupa demisia lui Octavian Bellu. Decizia de numire a Doinei Melinte la MTS a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial.
Ziaristul Octavian Andronic revine in librarii cu un nou volum din seria "Dictionar politic", "I de la Iliescu". Primul volum din serie a cuprins o selectie de articole dedicate evolutiei politice din ultimii 10 ani a lui Traian Basescu si a fost lansat in Noiembrie 2009.
Este vorba despre dosarul demarat in urma denuntului lui Octavian Ionescu, reprezentant al unor investitori care voiau sa bage bani intr-un proiect de turism pe Valea Cerbului (Prahova).
Reputatul publicist si caricaturist Octavian Andronic, editorul unui ziar on-line, afirma ca o veritabila mostra de iresponsabilitate politica o reprezinta aceasta declansare prematura a campaniei pentru primaria Capitalei in care s-a angajat Elena Udrea - confirmandu-si astfel, implicit, esecul din cele doua domenii ministeriale pe care le pastoreste pagubos:
google-analytics.com