Cautare

500 de rezultate pentru "oana turcu" (2.82 secunde)
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Oana Zavoranu va candida din partea Partidului Romania Mare pentru un fotoliu in Parlamentul Romaniei. ... In context, liderul PRM a infirmat unele 'speculatii' aparute in presa referitoare la faptul ca Oana Zavoranu va parasi PRM sau ca a si plecat deja.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un articol intitulat "Oana Mizil KO, la PSD Calarasi se pregateste reinscaunarea lui Taracila", pe care il puteti citi in continuare.
Ala care a criticat-o pe Oana Pellea e un bou, dar... Victor Ciutacu vorbeste in termeni duri despre Radu Alexandru, jurnalistul de la "Catavencii" care a criticat-o intr-un articol pe Oana Pellea.
Roxana Sarbu a pierdut procesul, atacat cu recurs, si care cerea ca fetita sa, Oana, in varsta de cinci ani, sa locuiasca la ea. ... Enorm!", a scris cantareata in dreptul unei fotografii cu Oana. ... Oana a fost crescuta de mine, eu o cunosc cel mai bine.
Oana, fiica lor in varsta de 30 de ani, sufera de sindromul Prader-Willi de la 18 ani. ... Acestia au decis sa deschisa acest centru si pentru ca fiica lor, Oana, in varsta acum de 30 de ani a fost diagnosticata la 18 ani cu o boala rara, sindromul Prader-Willi.
Senatorul PNL Varujan Vosganian a anuntat ieri, la Craiova, ca luni va semna actele prin care ii va da in judecata pe directorul "Jurnalului National", Marius Tuca, si pe Liviu Turcu, pe motiv ca tot ceea ce a declarat Turcu despre el s-a dovedit a fi o facatura.
Directorul APM, Mihai Turcu, considera mai mult decit oportuna realizarea de catre Primarie a unor proiecte in acest sens, mai ales ca la Galati suprafata de spatiu verde pe cap de locuitor este de 2,67 mp, in timp ce normele europene prevad o suprafata 26 mp pe cap de locuitor.
Ieri reprezentantii firmei Enel, cea mai mare companie energetica din Italia, interesata sa faca investitii la Galati, s-au intalnit cu prefectul Mihai Capra, directorul Agentiei Locale pentru Protectia Mediului, Mihai Turcu, primarul municipiului, Dumitru Nicolae, precum si cu directorul Administratiei Zonei Libere, Angela Ivan.
Conducerea Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului asteapta ca Ministerul Mediului sa-si tina promisiunea de a contribui financiar la realizarea unui proiect privind protejarea mediului, care ar trebui finalizat in luna octombrie a acestui an Potrivit directorului executiv al Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului, Mihai Turcu, proiectul vizeaza managementul comun pentru conservarea biodiversitatii la frontiera dintre Romania si Republica Moldova, beneficiarii fiind agentiile judetene pentru protectia mediului din patru judete, si anume Vaslui, Iasi, Botosani si Galati.
Directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului, Mihai Turcu, ne-a declarat ca s-au colectat aproximativ 3,25 tone de obiecte electrice si electrocasnice, dintre care 1,25 tone de catre RER si aproximativ 2 tone de catre Ecosal.
Potrivit directorului executiv al Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului, Mihai Turcu, numarul cererilor depuse in ultimele zile pentru obtinerea avizului de mediu s-a ridicat la peste 40, un record comparativ cu perioada anterioara.
Oana Turcu Premiu special in muzica - LORA Pentru cariera sa in televiziune - Iuliana Marciuc Premiu de excelenta in jurnalism - Grigore Culian Premiu de excelenta in actorie - Claudia Motea Premiu special excelenta in sport: ... Elisabeta Turcu Celebritatea anului in folclor:
Oana Roman a nascut astazi prin cezariana, preferand sa fie anesteziata local, pentru a putea sa o tina pe micuta Maria Isabela pentru prima oara in brate. ... Potrivit primelor informatii, micuta a primit nota 10 la nastere, iar Oana Roman se simte foarte bine.
Oana Rotaru, purtatorul de cuvant al PIN Bucuresti, a solicitat RA-APPS sa faca publica lista persoanelor care locuiesc in mod ilegal in imobile de protocol si sa rezilieze aceste contracte.
Hahui Oana, eleva in clasa a X-a si model la o agentie de modeling din orasul nostru, a facut public faptul ca, desi in luna martie a acestui an a cistigat locul al doilea la un concurs de frumusete marca Tineretul Social Democrat, nu a primit premiul promis de organizatori nici pina in momentul de fata.
Oana Mizil primeste de la Vanghelie un palat de 1,8 milioane de euro Oana Mizil va primi in dar de la edilul Sectorului 5 o vila de circa 1,8 milioane de euro, in centrul Capitalei, pe strada Paris.
Social-democratii din Calarasi se asteptau ca Oana Niculescu-Mizil sa demisioneze din partid "Demisia doamnei Oanei Niculescu-Mizil era de asteptat atat pentru mine, cat si pentru multi dintre colegii mei", a declarat luni presedinte organizatiei municipale a PSD Calarasi, Ion Stefan.
Deputatul Oana Mizil si-a anuntat in plen demisia din grupul PSD Deputatul Oana Niculescu-Mizil si-a anuntat marti, 13 martie 2012, in plenul Camerei Deputatilor, demisia din grupul parlamentar al PSD.
Potrivit jurnalul.ro, sotia lui Gunther Krichbaum este Oana Harvalia, consilier personal al fostului ministru al Justitiei, Monica Macovei. ... Astfel, Oana Harvalia a fost director executiv al Fundatiei "Parinti si Copii", ea fiind la acea vreme si secretar PNTCD.
google-analytics.com