Cautare

500 de rezultate pentru "oana turcu" (2.71 secunde)
Seful Garzii de Mediu din Galati, Mihai Turcu (membru PDL) este prieten bun cu Dan Apostol (sef al Serviciul de Utilitate Publica, Administrare si Gospodarire Locala - SUPAGL) care controleaza din umbra societatea Brai-Cata, lucru confirmat de apropiati ai comisarului, citati de presa locala.
Dupa cum a remarcat ufologul Calin Turcu (1942-2006), in cartea sa EXTRATERESTRII IN ROMANIA, pe peretii bisericii manastirii Lainici (judetul Gorj), se poate distinge un posibil OZN, avand o forma destul de diferita de celelalte.
Pentru a verifica zvonurile care s-au raspandit in zona, Calin Turcu, profesor intr-o scoala din Valenii de Munte (aproximativ 17 kilometri de la Valea Plopului) s-a deplasat la fata locului pe 29 noiembrie. ... Calin Turcu s-a intors acolo, a facut numeroase fotografii si a vorbit cu martorii.
FARCAS) Am mentionat, intr-un episod anterior, ca, la initiativa lui Calin Turcu, a functionat, incepand din 1974, un grup informal, autointitulat RUFOR (prescurtare dupa Romanian UFO Researchers -Cercetatorii romani OZN), care a publicat, intre 1979 si 1986, 27 de numere ale unei reviste samizdat cu acelasi nume:
Dupa mai multi ani, sergentul Ion Radu a confirmat lui Calin Turcu evenimentele, precizand ca in baraca au fost 20 de militari, iar entitatea a fost ca un tub gros de metal cu un diametru mai mare de 50 de centimetri, fara alte caracteristici, dar nu a fost cu mult mai inalt decat el.
In ce priveste "lista lui Liviu Turcu", Nastase a intrebat: ... "Liviu Turcu este pasibil de pedeapsa, pentru ca dezvaluirea numelor ofiterilor acoperiti constituie infractiune", a mai apreciat Nastase.
Invitatie Reprezentantii PNG-CD Galati au ramas uimiti de lista fostului sef CIE, Liviu Turcu, si au precizat ca dau crezare celor spuse de acesta.
"Nu pot permite sa fie sfidati 240 de oameni, printre care si eu" Nici Mihai Turcu nu este incantat de mutarea de la nivelul municipalei PD-L Galati, pe care o numeste o manevra murdara.
Exista si primarii care nu stiu foarte bine nici macar ce terenuri au disponibile pentru eventuale investitii“, afirma vicepresedintele Consiliului National pentru Intreprinderile Private Mici si Mijlocii (CNIPMMR), Vasile Turcu.
Pierderi de 1,3 miliarde de euro din comertul cu falsuri Pierderile estimate de statul roman prin comertul cu marfuri contrafacute sunt estimate la 1,3 miliarde de euro in acest an, a declarat la Constanta Gabriel Turcu, presedintele REACT Romania, in cadrul unei conferinte internationale pentru combaterea contrafacerilor.
Pentru ca la noi branduri precum D&G sau Dior nu au ajuns inca, nu exista pe piata romaneasca, dupa cum ne-a declarat Gabriel Turcu, presedintele REACT Romania. ... Spre exemplu, in Portul Constanta sunt zilnic sase-sapte retineri de acest gen“, ne-a mai explicat Turcu.
La randul lui, Mihai Turcu, directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Galati, ne-a declarat ca intr-adevar nu se mai emit autorizatii pentru constructiile pe spatiu verde pentru ca este foarte riscant. ... Si de inceputul anului am refuzat astfel de certificate", a spus Turcu.
In sedinta Biroului Permanent Judetean al PD-L Constanta de joi seara, ca urmare a propunerilor, a fost votata sustinerea fostului deputat Laurentiu Mironescu (foto) in Consiliul de Administratie al DMHI, alaturi de Lidia Turcu si Iulian Dragoi.
Sare turcu-n sus de doi metri. ... Turcu plateste!“ Gestul abia infiripat se opreste la sfert si apoi revine la normal.
Pe de alta parte, un securist "sadea", cum a fost Liviu Turcu, da note de buna purtare unora sau altora, fara a dovedi, cu acte, colaborationismul unor personaje aflate, mai mult sau mai putin, in prim-planul vietii noastre politice.
Este vorba de Theodor Stolojan si Liviu Turcu. ... Stolojan - in perimetrul miscarii liberale, Turcu - in subteranele colaborarii cu Securitatea.
Limba romana ii joaca feste deputatei PSD Oana Niculescu Mizil. ... "Presenta declaratie de interese/avere...." a scris chiar cu mana ei deputata Oana Niculescu Mizil pe cele doua declaratii care se pot gasi pe site-ul Camerei Deputatilor.
• Theodor Stolojan (seful delegatiei PDL) • Petru Luhan • Traian Ungureanu • Oana Antonescu • Marian Jean Marinescu • Iosif Matula, Oana Antonescu • Rares Niculescu • Sebastian Bodu • Cristian Preda • Monica Macovei • Elena Basescu Democrat-liberalii spera ca la alegerile din mai sa obtina 8-9 locuri in PE.
Bebelusa Oana: ... Petrisor Obae, Elisabeta Lipa, Liana Stanciu, Cristian Hrubaru, Mihai Georgescu, Calin Goia, Oana Ionita (bebelusa Oana), Leonard Doroftei si Dezbracatu.
Oana Mizil a nascut o fetita, joi (3 septembrie), la o clinica privata din Bucuresti. ... Oana Mizil a nascut joi o fetita perfect sanatoasa.
google-analytics.com