Cautare

281 de rezultate pentru "note la titularizare bistritnasaud" (4.82 secunde)
CNSAS a decis ieri ca Traian Basescu nu a facut politie politica, dupa ce membrii Colegiului au primit scrisori de la institutiile detinatoare de arhive si in conditiile in care verdictul a avut la baza documente, dupa cum pretind surse din interiorul CNSAS.
Deputatul liberal Dragos Ujeniuc a primit ieri de la CNSAS mai multe copii ale unor note informative date de doi prieteni si doi vecini de-ai sai, care l-au urmarit in anii '80, documentele facand parte dintr-un dosar al sau de urmarit.
In lipsa Monicai Macovei, juristii de la Camera "au trezit-o ieri pe ANI", dupa trei saptamani de vacanta, si au dezbatut aprins in vizorul camerelor de luat vederi cateva articole ale legii printre care si acela care defineste "categoriile de persoane care au obligatia declararii averilor".
Dupa verificari amanuntite a reiesit ca la sfarsitul lunii iunie 2005, DA Jiu inregistra debite provenite din operatiunile de compensare in valoare de 23,87 miliarde de lei vechi. ... DA Jiu avea de recuperat creante de la clienti (complexe energetice, regii de termoficare etc.) aflati in blocaj financiar.
Fostul prim-ministru al Romaniei Petre Roman dezvaluie in volumul "Intre dezordine si reforma - note politice din timpul guvernarii 1997-2000" ca CDR de la acea vreme nu l-a dorit pe Traian Basescu in functia de ministru.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale Constanta a PD, a declarat ieri ca se simte "foarte dezamagit" de declaratiile senatorului liberal Puiu Hasotti la adresa presedintelui Traian Basescu.
Presedintele Romaniei a intervenit aseara, in direct, prin telefon, la emisiunea "Intre bine si rau" de la TVR 1, unde era invitat premierul Tariceanu.
' PLD cere un guvern restructurat pana la 1 martie PLD, prin vocea vicepresedintelui Gheorghe Flutur, ii cere primului ministru sa prezinte Parlamentului, pana la 1 martie, o formula de guvern restructurata.
Anuntul a venit la o zi dupa ce Curtea de Apel i-a respins contestatia la decizia CNSAS potrivit careia deputatul a facut politie politica. Ea considera ca decizia pe care Curtea de Apel a luat-o este nedreapta si va apela la Curtea Drepturilor Omului de la Strasbourg.
parinti care reclama ca ai lor copii nu sint lasati sa se prezinte la examene. ... - ieri) un telefon cum ca elevilor cu rezultate slabe in timpul anului scolar li se spunea sa nu vina la examenele de la testele nationale.
Pierderea de catre SRI a doua note prezentate public de Mircea Geoana in mai reprezinta, in opinia Comisiei parlamentare de control, un incident de securitate.
Raportul conform caruia cei vizati de cele 13 note ale Grupului de Evidenta al SRI sunt politicieni antipatizati de "factorul de decizie" este un raport preliminar, intocmit de secretarul Comisiei SRI, Ion Stan, si neasumat de ceilalti membri ai comisiei.
Disputa presedinte- ministrul interimar al Justitiei au capatat ieri note de telenovela.
Doi parlamentari PRM au primit, in sedinta de joi a Colegiului CNSAS, note de constatare care atesta calitatea lor de fosti colaboratori ai Securitatii, documentele ce-i vizeaza urmand a fi trimise la instanta pentru un eventual proces, au declarat pentru Medifax surse din CNSAS.
Decizia s-a bazat pe informatiile furnizate de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, potrivit carora Popa ar fi fost un colaborator al Securitatii. "Alin Ioan Popa a avut numele conspirativ 'Globo' si a oferit note informative in perioada 1985-1987.
Astfel, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a cerut Tribunalului Bucuresti sa constate colaborarea cu Securitatea a trei candidati la Primaria Galati la alegerile locale din iunie.
Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea de aprobare a Ordonantei Guvernului privind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii, emisa in urma declararii ca neconstitutionala a vechii legi privind organizarea si functionarea CNSAS.
"De 20 de ani, Ministerul Educatiei trimite astfel de note catre inspectorate. ... Cu toate acestea, banii sunt insuficienti pentru plata salariilor pana la sfarsitul anului", a precizat, pentru Cotidinaul "Replica", Petrica Miu. Potrivit lui Miu, cifra se refera doar la invatamantul de masa, nu si la cel special.
Acest lucru duce la anularea buletinului de vot. ... In 2000 a trecut la PNL, iar pana in 2004 a fost senator de Cluj, aleasa pe listele Aliantei D.A. ... In perioada 1983-1991, a fost procuror la Parchetul Local Oltenita, din judetul Calarasi.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a dat publicitatii punctajul obtinut de candidatii la functiile de conducere din Finantele judetene si din Garda Financiara.
google-analytics.com