Cautare

281 de rezultate pentru "note la titularizare bistritnasaud" (2.52 secunde)
Ambasadorul Romaniei in Portugalia, Gabriel Gafita, este chemat saptamana viitoare, la Ministerul de Externe, sa dea explicatii despre colaborarea sa cu Securitatea. ... Gafita a fost racolat la varsta de 25 de ani.
experienta in afaceri europene, sustinerea politica de la Bucuresti, competenta (CV), autoritate (profesionala, respect) si integritate. Expertii afiliati CRPE au acordat note de la 1 la 5 fiecarui posibil candidat.
La Cotroceni ar exista un "scenariu alternativ", o candidatura in tandem Oprescu-presedinte, Basescu-premier, Boc ar intentiona sa o remanieze pe ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, la 1 septembrie, iar PD-L tatoneaza 18 parlamentari PSD pentru a-i racola si determina ruperea coalitiei, sunt cateva scenarii luate in calcul de PSD, potrivit unei note a staff-ului PSD de campanie prezidentiala.
'In ziua in care se aproba bugetul, fara nici unul dintre amendamentele PSD-ului, presedintele Consiliului Naţional isi lansa, la Casa Titulescu, doua noi volume (6 si 7) ale serialului "Romania dupa Malta".
Boris Nemtov, fost vicepremier al Rusiei in perioada Eltin, a fost arestat la Moscova pentru participarea la un miting neautorizat. ... Stirea despre bagarea la zdup a lui Nemtov aparea pe 23 august in Romania.
Toate erau bune si frumoase, cvartetul instalat la conducerea formatiunii (Ion Iliescu, Victor Ponta, Adrian Nastase si Liviu Dragnea) interpreta o melodie super-cunoscuta, care devenise de-a dreptul monotona. Ei, dar iata!, la sfarsitul saptamanii trecute ritmul s-a accelerat, au intervenit cateva note noi, unele dintre ele stridente.
Continutul unor discutii ale deputatului PSD Georgian Pop cu reprezentanti ai ambasadei SUA, in care se vorbeste, intre altele, de persoane "proaste si lacome" din partid care ar fi sperat sa obtina acces la pozitii guvernamentale sau de "Presidential Paramour" (Concubina Prezidentiala), este relevat de note ale ambasadei.
"Ceilalti" inseamna partea iresponsabila a societatii, naravita la lefuri, pensii, medicamente, cartofi, benzina si gaz la aragaz. ... Uneori, pentru ca pana la proba contrarie, si pedelistii sunt oameni, cativa dintre ei gresesc, mai vorbesc despre un leu in plus oferit ici si colo.
Note: ... - Iar in topul democratiilor, publicat la fiecare doi ani de Economist Intelligence Unit, Romania a cazut de pe locul 50 in 2006 si 2008 pana pe 56 in 2010.
Cum ar putea face Ponta legatura intre Nature, FAZ și Basescu in scandalul plagiatului Acuzatiile de plagiat impotriva lui Victor Ponta, aparute in revista "Nature" și lansate de un anonim, au lasat deschisa discutia cu privire la sursa informatiilor.
Cum ar putea face Ponta legatura intre Nature, FAZ si Basescu in scandalul plagiatului Acuzatiile de plagiat impotriva lui Victor Ponta, aparute in revista "Nature" și lansate de un anonim, au lasat deschisa discutia cu privire la sursa informatiilor.
• Referitor la legea referendumului, guvernul a sustinut decizia presedintelui interimar de a promulga acea lege care prevede ca demiterea presedintelui Romaniei se face cu majoritatea voturilor exprimate daca la referendum s-a prezentat jumatate plus unu din totalul alegatorilor - pastrarea cvorumului.
In ceea ce ma priveste si in ceea ce il priveste si pe domnul Antonescu si pe cei care sunt in Guvern nu va faceti nicio grija - nu am apucat sa avem de-a face cu Securitatea, nu am dat note, nu am fost la Anvers, dar nu am niciun merit in asta, pur si simplu eram prea tanar.
Este indecent", a declarat Antonescu intr-o conferinta de presa la sediul central al partidului.
215/2001 a administratiei publice locale, primarului ii revin atributii in ceea ce privește asigurarea ordinii publice si a linistii locuitorilor, iar unul dintre instrumentele pe care le are la dispozitie este Politia Locala.
Octavian STIREANU) Prin numirea Liviei Stanciu la Curtea Constitutionala, presedintele Romaniei a risipit definitiv sperantele ca este capabil sa inteleaga nevoia de democratie a societatii romanesti.
Romania va putea sa se imprumute mai ieftin pe pietele externe datorita faptului ca agentiile internationale de rating incep sa ne dea note din ce in ce mai bune. Ieri, Standard&Poor’s (S&P) a revizuit perspectiva ratingurilor acordate Romaniei de la “stabila“ la “pozitiva“.
Subiectul discutiilor il constituie cursurile Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor, a caror absolvire ar echivala pentru unii cu obtinerea definitivatului in avocatura, in timp ce altii sustin exact contrariul Confuzia a pornit chiar de la reprezentantii Institutului de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor (IPPA), care au comunicat in teritoriu ca absolvirea cursurilor amintite nu le-ar da dreptul stagiarilor sa profeseze ca avocati definitivi, urmind sa poata face acest lucru la finele celor doi ani de stagiatura.
Sute de agenti economici au depus la Directia Apele Romane Dobrogea Litoral Constanta (DADL), note de intentie privind incheierea de contracte de prestari servicii pentru plaje. ... Constructiile se vor realiza dupa un model-tip, care va fi pus la dispozitia beneficiarilor de catre DADL.
Proiectul a urmarit sa identifice gradul de pregatire pentru aderarea la UE a oraselor romanesti si au fost selectate patru municipii:
google-analytics.com