Cautare

281 de rezultate pentru "note la titularizare bistritnasaud" (2.98 secunde)
Pe de o parte, sansele nu se schimba de la o saptamana la alta, pe de alta parte, e pur speculativa ideea ca Basescu a "tras in sus" Alianta D.A.
Vizita efectuata ieri de Jonathan Scheele in judetul Constanta a constituit prilejul manifestarii publice a unui diferend existent intre seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, respectiv Radu stefan Mazare, primarul Constantei, cu privire la motivele care au condus la sistarea finantarii si a executiei proiectului Pavilionului Expozitional.
Declasificarea celor 21 de documente primite de premierul Calin Popescu-Tariceanu de la SRI, despre care presedintele Traian Basescu afirma ca demonstreaza influenta grupurilor de interese in Executiv, se poate realiza numai in cadrul strict stipulat de legislatia in domeniu, care prevede acordul emitentului si indeplinirea mai multor conditii.
Si PSD e de acord La randul sau, deputatul PSD Gabriel Oprea, membru al comisiei, este de parere ca activitatea Serviciului Roman de Informatii a fost una „buna si foarte buna“.
In urma acelei note, Executivul a decis sa publice in „Monitorul Oficial“ anexele tuturor acestor acte normative, atat a hotararilor care vor fi aprobate in viitor, cat si a celor deja adoptate si publicate incomplet.
Si se pare ca asistam deja la episodul trei. ... Dupa doar trei luni, a cedat la insistentele colegilor si ale conducerii centrale si s-a intors triumfator la sefia filialei, care fusese data interimarului Mircea Ursache.
Proiectul prevede ca ofiteri de informatii au dreptul sa efectueze, conform Codului de procedura penala, "acte premergatoare cu caracter probatoriu", pentru amenintari la adresa sigurantei nationale.
Cel mai probabil o sa vedem Redmi Note 4 cu platforma Helio X20 si un setup dual camera pe spate in stilul LG G5.
Conform unei note a DNA, inaintate Camerei Deputatilor, seful Departamentului, Daniel Morar, sustine ca Nastase impreuna cu un alt functionar guvernamental ar fi dispus numirea si mentinerea in functie a Irinei Jianu, inspector general de stat si presedinte al Consiliului de Conducere la Inspectoratul de Stat din Constructii, aflat in subordinea ministerului condus pana in 2004 de Miron Mitrea.
Mentinerea superioritatii tehnologice a armatei Statelor Unite si prevenirea surprizei tehnologice in domeniul securitatii nationale prin sponsorizarea celor mai noi si revolutionare descoperiri stiintifice si prin investirea de fonduri teoretic nelimitate pentru realizarea unei legaturi intre cercetarea stiintifica si implementarea tehnologica militara a acesteia.In 1959 John McCarthy, profesor la Universitatea Stanford, al carui nume va fi asociat cu inteligenta artificiala, gaseste solutia de a conecta mai multe terminale la un singur calculator central:
Sergiu Constantinescu, secretarul general al Partidului Initiativa Nationala (PIN), a anuntat ieri ca partidul sau a decis sa-i confere lui Adriean Videanu (foto), primarul general al Capitalei, Diploma de participare la "Ocolul Bucurestiului in 10 promisiuni electorale" si trofeul "Marmura din faianta pentru primarul de la Alianta".
In Ucraina, la recensamantul din 1989, existau la est de Nistru romani in regiunea Odessa care cuprinde insa si sudul Basarabiei (149.534), Nikolaev (16.673), Kirovograd (10.694) si alte regiuni (73.128) (81).
Comisarul european pentru Extindere, Olli Rehn (foto), a acordat Romaniei luni seara, la Comisia de Externe a Parlamentului European, note bune in perspectiva Raportului Comisiei Europene din 16 mai, care va face recomandarea privind momentul aderarii celor doua tari la UE.
Cuplul - de la duet la duel Nimeni nu e o insula. ... Ca-ntre doua note muzicale.
Mafia, Coma, FiRMA, The Mono Jacks, Jurjak, The Details si DayDay sunt trupele care vor urca pe scena, iar Alt Om si Not So Common DJ vor fi DJ-ii la Bucharest Craft Beer Festival 2018.
La poetii petrarchisti, iubirea curteneasca a trubadurilor medievali a devenit, sub influenta platonismului lui Marsilio Ficino comentat de Jean Festugiere, o adevarata religie platoniciana a iubirii (1).
Cel mai laborios proiect pentru imaginea Romaniei in USA si pentru sprijinul comunitatii romano-americane s-a desfasurat cu succes recent, la Hollywood, unde au participat nume importante din cinematografia americana.
Secasiu a precizat ca, potrivit calendarului convenit de comun acord cu conducerea SRI, pana la sfarsitul acestei luni, Serviciul va incepe si predarea dosarelor de personal.
In octombrie 2015 Leslie Kean a publicat in Psychology Tomorrow Magazine articolul Challenging the Taboo, in traducere aproximativa contestand tabuul, cu referire la interdictia tacita care insoteste fenomenul OZN.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat. ... Medicul a fost condamnat, in august 2014, la 8 ani de inchisoare, si a executat un sfert din condamnare.
google-analytics.com