Cautare

108 de rezultate pentru "nistorescu doins campina" (3.10 secunde)
Cornel Nistorescu) Circul intelectualilor tradeaza mai multe lucruri decit isi imagineaza si huiduitii si huiduitorii. Sa incepem cu primii. De la izbucnirea sa (trecerea ICR de sub Basescu sub controlul Senatului) Guvernul a reactionat doar prin Ilie Sarbu, Puiu Hasoti, Mircea Diaconu si Victor Ponta.
Ultimele doua tele-aparitii ale presedintelui au bagat Romania in sperieti. Toata populatia stia ca Traian Basescu este un personaj intr-o ureche.
Sefa mea de cabinet de la Guvern, Mihaela Nistorescu, ma anunta ca ma suna premierul Turciei.El imi spune direct ca un vas de pescuit turcesc se ratacise in apele teritoriale romanesti si ma ruga sa vad despre ce este vorba.
In concluzie, programul a fost un real succes” ne-a declarat Felicia Iordache, organizator. Printre ansamblurile folclorice care au sustinut spectacolele amintim: Salba Prahovei (Plopeni), Ghiocelul (Campina) si Cala Breaza (Breaza).
Proprietarul Dobromin, cu 85,87% din actiuni este SC Metaleuroest SRL Campina, firma detinuta de miliardarul Mihai Tufan. Despre acesta s-a spus in nenumarate randuri ca a fost unul dintre afaceristii apropiati ai Guvernului Nastase si beneficiarul unor contracte de privatizare extrem de avantajoase.
Cel mai mult au scazut actiunile Socep Constanta 12,33%, urmate de cele ale Energopetrol Câmpina - 11,68% si cele ale VAE Apcarom Buzau - cu o depreciere de 11,36%.
Cel mai mult au scazut actiunile Socep Constanta 12,33%, urmate de cele ale Energopetrol Câmpina - 11,68% si cele ale VAE Apcarom Buzau - cu o depreciere de 11,36%.
Cel mai mult au scazut actiunile Energopetrol Câmpina, care au pierdut 20%, urmate de cele ale Carbochim Cluj-Napoca, având o depreciere de 15,9%, si de cele ale MJ Milis - cu o depreciere de 14,88%.
Explicatia a venit cand politistii din Ialomita au descoperit ca totul a pornit de la un galatean de 52 de ani care s-a folosit de identitatea unui muncitor din Campina pentru a infiinta mai multe firme-fantoma prin intermediul carora a prejudiciat statul cu trei milioane de lei.
De asemenea, in Iernut, Maramures, vor fi construite 49 de locuinte, iar localitatile Campina, Prahova si Hateg, Hunedoara, vor beneficia de cate 40 de unitati locative.
Cele mai mari aprecieri le-au consemnat titlurile societatilor Azomures - care au urcat cu 11,60%, urmate de Energopetrol Câmpina - cu 10,35%.
Cele mai mari aprecieri le-au consemnat titlurile societatilor Azomures - care au urcat cu 11,60%, urmate de Energopetrol Câmpina - cu 10,35%.
univ. dr. Tudor Nistorescu, prodecanul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din cadrul Universitatii din Craiova.
In judetul Suceava, inghetata de visine Alpin era expirata de circa cinci zile, in judetul Mures, chiflele multicereale precoapte, congelate si branza topita TOAST erau expirate de doua zile, cornulete cu susan expirate de o zi, prajituri si fursecuri expirate de cinci zile, iar in judetul Covasna, pralinele Magnat, ciocolata Milka, biscuiti Germino, biscuiti Dominica, sana Milli si Metios, iaurt Campina si unt Markenbutter erau toate expirate.
Din cate stiu eu, exista discutii cu cineva interesat de preluare", a declarat Cornel Nistorescu. De asemenea, Sorin Freciu, sef Divizie Business Realitatea Catavencu, a declarat ca nu poate oferi detalii suplimentare cu privire la cotidianul Business Standard.
Danone, Friesland, Campina, Covalact, Hochland etc.), activitate elaborata intre 1998-2001 si 2005-2009. • Vicepresedintele Grupului Dorna responsabil cu: operatiuni si dezvoltare;
Cornel Nistorescu (foto) publica in cotidianul.ro articolul intitulat "Moare cu Romania de gat!", pe care il puteti citi in continuare.
Declaratia lui Crasnea a venit dupa ce pe internet au aparut mai multe stenograme ale discutiilor pe care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu le-a avut cu jurnalisti din grupul Realitatea, precum Catalin Popa, Cornel Nistorescu, Stelian Tanase, dar si cu politicieni.
Pentru ca ei, in Romania, stiu ce inseamna sa nu ai o presa libera", a spus Cornel Nistorescu. O diploma care l-a emotionat si impresionat pe omul Julian Assange, pe care presa internationala il descrie ca fiind rece, distant si arongant.
(Costin Ilie a fost primul ziarist dat afara de la Cotidianul, in 2009, de catre directorul ziarului, Cornel Nistorescu). Deci, publicitatea a fost vanduta la Realitatea TV de unul dintre principalii "locotenenti" ai lui Sebastian Ghita, deputatul PSD care este si patronul Romaniei TV.
google-analytics.com