Surse din cadrul Realitatea-Catavencu au declarat, pentru MEDIAFAX, ca, de la 1 ianuarie 2010, cotidianele Business Standard si Cotidianul nu vor mai fi editate in cadrul grupului, iar pentru vanzarea agentiei de presa NewsIn se poarta negocieri.
Conform surselor, angajatii au fost anuntati ca, de la 1 ianuarie 2010, Grupul se va concentra pe media digitala, urmand sa investeasca in cresterea si dezvoltarea strategica a posturilor TV si radio.
"Eu nu stiu foarte multe, pentru ca nu sunt implicat pe partea de bani. Din cate stiu eu, exista discutii cu cineva interesat de preluare", a declarat Cornel Nistorescu.
De asemenea, Sorin Freciu, sef Divizie Business Realitatea Catavencu, a declarat ca nu poate oferi detalii suplimentare cu privire la cotidianul Business Standard. "Nu pot da detalii suplimentare. Pot sa va spun ca Business Standard nu va mai aparea in print, dar continua pe online, la standard.ro, ca parte a portalului money.ro", a precizat Freciu, care a subliniat ca exista disponibilitatea pentru a negocia cu un eventual investitor "orice formula de preluare".
Totodata, Freciu a precizat ca saptamanalul Money Express va aparea in aceeasi formula si cu aceeasi echipa editoriala