Cautare

108 de rezultate pentru "nistorescu doins campina" (2.75 secunde)
In PNL s-a mai vorbit, referitor la conducerea SRTV, despre Rasvan Popescu, Stelian Tanase si Cornel Nistorescu. Unul dintre ultimele nume vehiculate a fost cel al lui Tudor Giurgiu, directorul Festivalului de Film Transilvania.
Declaratiile repetate de dezaprobare a actiunilor conducerii PSD facute de social-democratul Antonie Iorgovan vor fi luate astazi in discutia sedintei filialei de la Campina, din care acesta face parte.
Taxi Blues s-a jucat si la Campina Aceeasi sala plina cu spectatori, acelasi teatru de calitate. In jur de 800 de persoane au raspuns invitatiei mele de a veni la Casa de Cultura si de a vedea piesa "Taxi Blues".
Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina va defila cu un detasament de elevi, urmati de detasamentul Serviciului Roman de Informatii.
La ora 6:30 are loc incidentul de la Otopeni prin care o subunitatea de elevi ai Scolii de Securitate din Campina este intampinata cu foc de catre militarii din sistemul de aparare al aeroportului.
Vazand ca totul merge brici, Hoinaru s-a gandit sa se extinda si in turism, motiv pentru care s-a pricopsit si cu niscai actiuni la SC Turism Breaza SA Campina, tot din aleasa postura de truditor pentru interesele obstii.
Bogdan Olteanu nu se lasa nici el mai prejos la acest capitol, laudandu-se cu doua desene de Emilio Greco in valoare de 10.000 de euro si cu cinci panze de Carmen Nistorescu, evaluate la 1.000 de euro.
Liderul PNDC a afirmat ca cea mai mare dezamagire o reprezinta pierderea alegerilor pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, functie castigata de reprezentantul PSD, Mircea Cosma, si pierderea alegerilor pentru Primaria Campina.
Initial, Nastase ar fi dorit sa candideze in zona Cornu-Campina, insa aici PSD nu a obtinut un scor bun la alegerile locale.
De asemenea, reputatul jurnalist Cornel Nistorescu a spus despre madam Udrea-Cocos ca-i "Spaima Putii". Deh, strugurii sunt acri. Elena Udrea (n.
Cornel Nistorescu (foto) publica in cotidianul.ro articolul "Foloseste apararea circarului?", pe care il puteti citi in continuare. 'Demersul lui Traian Basescu de a apara Romania in fata acuzelor din Raportul Comisiei Europene mi se pare stimabil.
Cornel Nistorescu (foto) publica in Cotidianul.ro articolul "Traian Basescu lucrat si de Ceausescu", pe care il puteti citi in continuare.
La rubrica Cronica raului, din editie.ro, Cornel Nistorescu (foto) publica articolul "Legea hingherilor si Legea prostilor", pe care il puteti citi in continuare.
"A sosit vremea schimbarii" (autor Cornel Nistorescu). 'Schimbarea puterii este obligatorie si necesara, dar insuficienta. L-am citat pe Ion Iliescu, de regula socotit de multa lume ca fiind un "necitabil".
Coana Joitica ingroapa un proiect obligatoriu (Autor: Cornel Nistorescu) "Discutia despre desfiintarea sectoarelor din Bucuresti revine pe masura ce se apropie si termenul spoielii de referendum.
Cornel Nistorescu) Ultimele confesiuni prezidentiale (din ce in ce mai frecvente, aproape cu caracter de rubrica tv) au provocat acelasi balci ca si celelalte.
Cornel Nistorescu) Cat ne costa amintirile de student ale lui Traian Basescu? De ce aniversarea promotiei nu s-a desfasurat la Parlament sau la Cotroceni?
Cornel Nistorescu) Cinic si putin sadic sa fii si tot te pufneste rasul cand vezi ce se intampla cu PDL-ul.
Si exista cateva locuri unde batalia este echilibrata, este importanta, este foarte semnificativa, cum ar fi si Prahova, cum ar fi municipiul Ploiesti, cum ar fi Clujul", a spus Antonescu, la Campina.
Campina sunt 50 locuri (43 barbati, 5 femei, 1 loc pentru etnicii romi si 1 loc pentru alte minoritati). La Scoala de Agenti de Politie "Septimiu Muresan"
google-analytics.com