Cautare

4083 de rezultate pentru "niste" (7.21 secunde)
De zece ani se fac si se desfac partide, Romania este bantuita de Feti Frumosi, de Ilene Cosanzene si de Albe ca Zapada ale politicii, care, ori de unde le-ai si i-ai privi, se dovedesc niste forme fara fond, niste gloabe rapciugoase.
abuzive, dispretuitoare, care ne trateaza ca pe niste sclavi, ca pe niste gunoaie. Si nimic nu se va schimba. Pentru ca, la randul nostru, nu dam doi bani pe ceilalti, dispretuim democratia si nu ne pasa de drepturi si de libertati.
Da, ma refer la ala care si-a torturat psihic o colega niste ani pana ce fata a facut publica povestea. ... Faptul ca opozitia este proasta de da in gropi si complet incapabila sa scoata niste oameni verticali si plauzibili.
In plus, incercam sa sensibilizam autoritatile locale si centrale sa stabileasca niste criterii dupa care sa lucram si care sa duca la cresterea seriozitatii firmelor ce trebuie sa garanteze o anumita continuitate.
Dar in locul asta mai gasesti si niste oameni care traiesc in Bucuresti mirajul Occidentului si nu se opresc aici:
Va fi rau si pentru ca toti cei care circula pe drumurile Romaniei vor consuma nervi mai multi circuland pe niste drumuri sub orice critica.
Iliescu a comentat problema privatizarilor si a aratat ca acestea trebuie privite ca "un instrument pentru a eficientiza niste activitati si nu ca un scop in sine". ... Trebuie facute niste analize, discutate toate consecintele. Trebuie evitate niste fenomene de coruptie si aparat interesul national.
cineva, aflat in Canada la niste cursuri organizate de NATO, pe vremea CDR, a fost intrebat de un canadian, probabil ofiter de informatii, ce stie despre muntele de bani carat din Romania in Canada cu valizele de diferiti indivizi, legati de puternicii zilei.
"Numai niste minti bolnave pot face trimitere la asta" Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu face glume pe seama copilului ucis de caini maidanezi, in timp ce presedintele FRF Mircea Sandu le ofera parintilor si fratelui care a luat parte la carnagiu bilete la meciul Romania-Ungaria, "in semn de mangaiere".
Insemnasesi niste poezii pe care le considerai colosale. ... Toate stau pe scena ca niste laptuci. ... Asa l-ai inregistrat si pe Pino Caramitru care a rostit niste versuri ale mele. ... Filmele ruleaza in generic sau la coada niste nume in viteza.
Si intotdeuna il impodobeam cu o multitudine de raze ca niste gene rimelate si mereu ii desenam ochi jucausi si gura zambitoare. ... Poate nu este cel mai sigur, dar cu siguranta ofera niste concluzii bine intemeiate despre un psihic in deriva.
Niste caraghiosi de americani si occidentali au dat "apa la moara" unui Putin! ... Merita sa declansezi o conflagratie militara, ca sa aperi niste neghiobi de ukraineni care pre limba lor stau sa piara?!
erau niste cutii ciudate si ovale, ca niste case de fier cu arcade rosietice si scari interioare sub forma de spirala, multe camere in care iarna te simteai ca-n miezul verii, aceasta caldura atragand multi oameni ramasi fara adapost, care si-au gasit acolo pieirea.
Nu, ei au niste motive pentru care nu te vor. Intreaba-i pe sociologii din echipa ta, intreaba niste jurnalisti care te critica sau oameni neutri, eventual din mediul de afaceri sau de la institutii care se ocupa cu informatiile.
Nu cred ca trebuie sa vina cineva sa ne impuna niste tabu-uri asupra unor subiecte, dar in acelasi timp cred ca trebuie sa ne impunem noi niste limite.
Eu le-as descrie ca semanand cu niste trabucuri cubaneze. ... Primele doua au fost ca niste pescarusi in zbor. ... A treia pereche, observata tot cu binoclul, semana cu niste palarii chinezesti. ... Isi reamintea ca a zarit niste bile stralucitoare care se deplasau rapid spre cupola Catedralei.
Am niste cunostinte care au fost in Grecia, la Neipori, unde desi cumparasera locuri la hotel de 4 stele, au stat in apartamente la motel, pentru ca agentia de turism din Romania a fost SABOTATA, intrucat hotelul primise niste turisti englezi veniti printr-o agentie din Anglia, iar romanii si agentia de turism romaneasca au fost dati la o parte ca niste leprosi.
Nimeni nu se indoieste - nici macar madam Gorghiu, cea atat de excitata de situatia din care i se pare ca ar putea trage niste foloase - ca votul plenului va diferi.
Niste rai si niste fameni! ... Si Cristea, cel care a devenit apoi director al santierului naval, a folosit muncitorii care lucrau la lot si au pus bazele santierului naval, au inceput cu niste lotci si niste vase mai micute, pescaresti.
Poate stai de vorba cu cineva mai experimentat care are niste sfaturi excelente de oferit si merita sa le asculti, sa le tii minte si mai apoi sa le si pui in practica.
google-analytics.com