Cautare

4083 de rezultate pentru "niste" (3.01 secunde)
Daca stii ca colegii tai se afla intr-o zona anume, poti pune niste materiale promotionale in acea zona (un banner, afisaj stradal, impartire fluturasi etc.); ... Care sunt niste etape importante pentru organizarea centralizarii?
Deci, sunt niste tranzite astrale rare, care pun niste borne in viata noatra, spune Camelia Patrascanu. ... Banii le pot veni prin niste manevre financiare, nu prin munca. ... Pot descoperi niste lucruri nu foarte bune legate de investitiile partenerului.
El a inventat brandul Niste Tarani, care imbina arta populara si traditiile autentice. Brandul Niste Tarani, inspirat dupa titlul unei carti de Dinu Sararu, imbina artizanatul din lemn si ceramica cu produse gastronomice romanesti.
Din prima clipa, din momentul in care s-a aflat ca cei trei au fost rapiti (indiferent cat de reala sau nu a fost rapirea), majoritatea jurnalistilor, la indemnul unor sefi aflati intr-o permanenta competitie, au scotocit si au scotocit… in cautarea unui senzational care, nu de putine ori, s-a concretizat in niste speculatii jalnice, cu siguranta mult prea departe de adevar.
si nici nu se stie daca exact luna februarie) sa fie niste fasuri. Adica niste mari corupti… mici, de umplutura, bagati la inaintare ca sa nu mai spuna lumea (UE!) ca in Romania coruptia e cat casa, dar coruptii cica nu-s (de gasit).
Adesea domnii acestia nu sunt decat niste buni clienti ai Codului Penal. ... Da bine la galerie, cineva va varsa niste lacrimi intr-o batistuta, pot sa pozeze in victima si sa obtina compasiune. ... Chiar vor convinge justitia ca sunt niste neprihaniti, ingeri ai capitalismului romanesc.
Iar Iliescu i-a trimis la domiciliu niste tovarasi costumati in mineri care l-au intrebat: ... Daca va inapoiati s-ar putea spune in cele mai multe cazuri ca sunteti niste inapoiati.
Ma oripilasera niste imagini la televizor, de la un control al Directiei de Sanatate Publica la niste gradinite...
In fine, ieri, ca niste copiii care dintr-o data ne-am adus aminte de serbarile scolaresti, ne-am urat unii altora, incantati de gestul pe care il facem, "La multi ani!".
Tnerii redescopera niste cantece mai vechi ale noastre, cantece celebre, dar ei cunosc si cantecele compuse in ultima perioada. ... Fara evolutie nu se poate face nimic, sunt sonoritati moderne, sonoritati pe care nu poti sa le obtii decat cu niste muzicieni.
Sigur, o sa-mi explice niste intelepti ca statul sunt si eu, ca trecatorii derbedei care jumulesc afacerile statului nu trebuiesc confundati cu statul insusi si o intreaga astfel blablalologie. ... Adica niste mizerii infecte, paraginite, in care nu ai ce cauta decat daca ai asigurare medicala complexa.
Bineinteles, solidaritatea PUR cu PSD - de fapt cu Adrian Nastase - nu are nici o legatura cu loialitatea sau respectarea cuvantului dat, ci cu niste foarte clare socoteli politice, dar si meschine.
Dumneavoastra ati dat la un moment dat afara niste consilieri, pe motiv ca s-ar fi aliat cu dl. ... Eu personal am adus investitori niste spanioli care voiau sa faca un club foarte frumos. ... Va aduceti aminte de hotelurile scoase la licitatie si luate de niste baieti destepti?
In aceasta practica consacrata, adica alternanta la putere a fortelor politice, aceasta trecere de la putere in opozitie si de la opozitie la putere este un fel de mecanism de consolidare a partidelor pe niste pozitii, pentru definirea mai precisa a caracterului lor in relatia cu cei pe care ii reprezinta.
Am avut niste discutii in ultima vreme cu Miron Mitrea, legate de orientarea partidului. ... Acum, la Congres, se va face un program, se vor alege niste oameni. ... La un moment dat i-a fost mai usor sa faca pace cu niste baroni locali, cu Ion Iliescu si cu toti ceilalti.
Alexandru ii reproseaza lui Traian Basescu faptul ca submineaza autoritatea presedintelui PDL Emil Boc si apreciaza ca declaratiile publice de atentionare a PDL facute de seful statului sunt "niste proaste practici", subliniind ca a venit momentul decuplarii PDL de Basescu, potrivit Newsin.
De asta am si considerat ca nu trebuie sa-i raspund domnului, mai ales ca era si in oarecare dificultate, se pare ca il retinusera din dragoste niste procurori prin beciuri, pe acolo, si nu am vrut sa dau niciun raspuns, sa nu se interpreteze ca prin reactia mea influentez vreo decizie a instantelor, iar deciziile instantelor, de asemenea, nu le discut.
Mare parte din cresterea economica a fost generata de boomul imobiliar si de un consum excesiv de luat credite cu buletinul, deci nu a avut baza economica solida, o structura economica performanta, ci boomul imobiliar si consumul excesiv, care ajunsese sa faca din noi niste oameni care eram pe punctul sa credem ca putem trai toata viata fara sa obtinem bani, ca ne dau bancile.
Daca ma duc la banca sa iau scrisoarea de garantie inseamna ca deja banca mi-a oferit niste bani. ... Ori ne ajuta fara sa ne ceara garantii, ori pun si ei niste garantii mai mici, sa fie 10-20% din datoriile esalonate.
Acolo vor fi niste ziduri de sprijin impozante. ... Nici autoritatile nu pun presiune si legea este facuta pentru niste nemti cinstiti.
google-analytics.com