Cautare

4083 de rezultate pentru "niste" (6.87 secunde)
Daca nu stim asta, trebuie sa construim niste mesaje pentru o gama foarte variata de QI-uri.
La acea petrecere, unchiul i-a povestit lui si tatalui sau ca, la un moment dat, a fost solicitat sa mearga la baza Wright-Patterson din Dayton, pentru a examina niste mostre de metal provenind de la un "disc zburator" care s-a prabusit la Roswell spre sfarsitul anilor patruzeci.
"In mod clar, pentru a caracteriza niste lumi mici, stancoase, orbitand in zonele locuibile ale stelelor lor, nu avem alte cunostinte in afara de ceea ce stim despre planeta noastra", scrie echipa, condusa de Esther Sanroma de la Institutul de Astrofizica din Canare (IAC), Spania, intr-un document acceptat pentru publicare in Astrophysical Journal, "dar Pamantul a fost locuit de cel putin 3,8 miliarde de ani, iar aspectul sau s-a schimbat tot timpul." Acum 3 miliarde de ani, in timpul erelor Archeane, Pamantul a fost probabil dominat de bacterii purpurii, un microorganism fotosintetic ocupand pamantul si marile vechi.
Sau macar sa fi lasat niste urme, ori sa vedem prin telescop niste "miracole" de dimensiuni astronomice, ca semn al activitatii lor.
"Stateam de vorba cu niste colegi piloti in fata celulei. ... Aratau ca niste tuburi de neon lungi de cativa km fiecare si erau astfel pozitionate unul fata de altul, incat formau un "V".
Din mijlocul unor inflorescente ieseau niste fructe, un fel de pere, de marimea unor nuci mai mari. ... Dupa ce a gustat din fructul acela, i-au trecut niste furnicaturi in tot corpul. ... Cizmele aveau pe partea laterala ceva ca niste clopotei, sau mai degraba ca un fel de clape...
Spune ca era rotunda, dar impartita in triunghiuri avand varful in centru si baza pe circumferinta, ca "niste felii de pizza". ... Unul a ramas mai inapoi si au strigat niste femei: ... Ulterior DB s-a gandit daca nu erau cumva altceva, poate niste detectoare de metal...
Exista parerea ca niste puteri oculte n-ar dori sa stim adevarul despre: ... Concluzia a fost ca atitudinea conspirationistilor se tine laolata nu atat prin anumite credinte conspirationiste particulare, cat prin acordul comun privind niste convingeri de ordin superior, cum ar fi opozitia generalizata privind orice varianta oficiala.
Vedeau doar niste lumini de pozitie, flash-uri care se aprindeau alternativ, rosu sus, verde jos. ... Aici erau niste lumini extrem de stralucitoare. ... Dar e greu sa stabilesti niste distante cand nu ai repere de control...
Atunci cand percepem niste fapte (de pilda o intalnire cu fiinte nepamantene), suntem convinsi ca percepem realitatea asa cum e ea. Adevarul este ca o percepem asa cum ne-o filtreaza niste sabloane extrem de rigide ale mintii.
- Daca o civilizatie extraterestra incearca sa asculte alte civilizatii sau daca civilizatia noastra incearca sa asculte niste extraterestri, exista doar o singura perioada, foarte scurta in dezvoltarea societatii, in care toate comunicarile lor sunt trimise prin mijloace primitive si neprotejate, deci in care standardele nu prevad criptarea mesajelor, spune Snowden.
Acesta a ridiculizat ideea ca niste posibili vizitatori extraterestri, veniti la bordul unor OZN-uri ar putea fi interesati de activitatile militare umane sau ar fi ingrijorati ca posedam arme nucleare.
In film este intervievata o englezoaica de 85 de ani, care spune ca, in anii 1997-1998, l-a intalnit pe Nathan Twining Jr., care i-a spus, despre tatal sau, niste lucruri care au lasat-o marcata pentru tot restul vietii.
In schimb, altii cred ca daca un astfel eveniment s-ar intampla, cei veniti de pe un drum atat de lung ar trebui sa ne cada in brate, de bucurie ca au gasit in imensitatea cosmica niste semeni intru ratiune, dupa frumoasa expresie a lui Mihai E.
Practic, cu totii au confirmat evenimentele, adaugand inclusiv ca s-ar fi gasit si niste omuleti cazuti cu nava, parte inca vii.Se mai stie ca, in dimineata de 8 iulie, resturile adunate au plecat cu un avion B-29 la baza Wright, facand o escala la baza militara Fort Worth, Texas.
Peste tot in jurul marginii, erau niste scobituri, ca niste causuri (ceea ce martorul a numit turbine). ... In partea de sus a discului s-a ridicat un invelis de sub care au iesit niste palete rotative, ca la elicoptere.
Rosalind a ramas convinsa ca aici a fost supusa la niste proceduri ginecologice, dar a refuzat sa intre in detalii. ... Rosalind crede acum ca este posibil ca ea sa fi fost rapita de niste nepamanteni inter-dimensionali.
Au venit niste jigodii si au zis ca impozitul progresiv e rau. ... Vi se pare ca analistii/strategii loco de campanie sunt niste genii? ... De atunci nu s-a schimbat nimic, desi au avut loc niste alegeri, cu patru luni in urma.
Atunci cand era mic, vizita des un vecin batran care povestea lucruri nemaiauzite, intre altele despre un pom fermecat care crestea langa gardul sau si facea niste fructe, ca un soi de pere marunte, care nu se coceau decat intr-o anumita zi si nu in fiecare an.
Si ei ma plimbau 120 de metri mai incolo, in niste spelunci, ceva grotesc, dar numai asa puteam sa mananc si eu la fel ca ei.
google-analytics.com