Cautare

5062 de rezultate pentru "nae ion ploiesti" (3.35 secunde)
Pe locurile II si III s-au clasat echipa CNNS Ploiesti de la Colegiul National Nichita Stanescu din Ploiesti, respectiv echipa Rovinari - azi si maine de la Colegiul Gheorghe Tatarascu din Rovinari.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Dan Racoltea, Nae Tilihoi, Gigi Ciurea, Nicolae Negrila, Nae Ungureanu, Costica Donose, Marius Sava, Silvian Cristescu, Marian Bacu, Narcis Mohora, Danut Bica, Robert Vancea, Florin Cioroianu, Marian Calafeteanu, Victor Cojocaru, Mihai Ungureanu si Ovidiu Florescu.
Gorbaciov, din interviul acordat jurnalistei Felicia Melescanu, privind faptul ca, Romania a fost in pericol sa se divizeze in cursul evenimentelor din decembrie 1989, precum si opiniile lui Ghennadi Ianaev referitoare la faptul ca Ion Iliescu a facut pentru romani ceea ce altul nu putea sa faca in imprejurarile respective.
Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Dar, mai ales se vor intalni cu unul dintre cele mai frumoase filme realizate de Ion Popescu-Gopo: ... Un joc cu elementele esentiale ale vietii (apa, focul, aerul) inspirat de Ion Creanga. ... Ion Popescu Gopo Cu:
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
Bucuresti-Ploiesti si Sos. ... Ion Dedu, seful Directiei de Infrastructura si Transporturi, a anuntat, in prima saptamana a lunii februarie, ca s-a incheiat turnarea peretilor de sustinere ai pasajului rutier de la Piata Presei.
Bucuresti - Ploiesti (dinspre Fantana Miorita catre Piata Presei Libere); ... Arhitect Ion Mincu. ... Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bd. ... Ion Mihalache; ... Bucuresti-Ploiesti - Piata Presei Libere - Piata Montreal - Bd.
In comparatie cu "fantomele" cerealelor, revolutionarul Gheorghe Nae este mic copil in ale escrocheriilor. ... Nae este presedintele Fundatiei Revolutionarilor "Tomis 22" dar si comerciant de ocazie, fiind vazut la fiecare manifestare gazduita la Casa de Cultura in timp ce vinde fara autorizatie sucuri si gustari.
Spectacolul de deschidere a Festivalului International de Muzica "Nae Leonard" a oferit prilejul pentru decernarea distinctiilor. ... Dupa acordarea premiilor a urmat un spectacol oferit in cadrul Festivalului "Nae Leonard".
Dan Racolta, Florin Dumitru, Nicolae Negrila, Nae Ungureanu, Nae Tilihoi, Robert Vancea, Danut Bica, Constantin Donose, Gigi Ciurea, Marian Calafeteanu, Marian Bacu, Silvian Cristescu, Victor Cojocaru si Valentin Iliescu.
Stau sa ma intreb in ce hal am ajuns, daca unui profesor universitar ii trebuie atat de mult studiu ca sa priceapa ceea ce este evident si ceea ce de fapt, ganditori precum Eminescu, Vulcanescu, Caragiale sau Nae Ionescu spun de zeci si sute de ani:
Mirese, nase, soacre mari/mici, domnisoare de onoare si chiar nuntase cu stil, aveți privilegiul de a va achiziționa rochia mult visata la un preț redus, in cadrul Primului Outlet Național dedicat rochiilor pentru nunta.
Nascut la Slobozia, in data de 15 martie 1978, Victor Grigore este licentiat al Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Arte Plastice si Decorative, din activitatea sa artistica facand parte prezențe la manifestari de grup naționale si internationale, dupa cum si deschiderea unor numeroase expozitii personale, in cadrul carora subiectul permanent a fost portretul.
In schimb, FC Caracal, cu Nae Ungureanu antrenor principal, a reusit un retur de forta, cistigind meciuri cu echipele pretendente la promovare. ... Acum, noul FC Caracal, sub bagheta aceluiasi antrenor Nae Ungureanu, da piept cu principala contracandidata a Universitatii, CSM Rimnicu Vilcea, meciul fiind programat miine dimineata, la Caracal.
Euforia promovarii in Liga 1 a fost uriasa pentru Petrolul, iar presedintele Costel Lazar a promis ca il readuce pe Constantin Budescu. Numai ca oficialul ploiestenilor este contrazis chiar de antrenorul Nae Constantin.
Varul lui Gigi Becali, Victor Becali, a sosit la locul accidentului, dar nu a vrut sa stea de vorba cu presa. Victor Becali a spus ca victima este patronul celor de la FC Club Stefanesti, Nae Niculae.
Croitorul Virgil Ion are un mic atelier de croitorie in Piata Matache, unde este un spatiu comercial. ... Virgil Ion: ... Il chema Parvu Nae.
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
google-analytics.com