Cautare

5062 de rezultate pentru "nae ion ploiesti" (3.18 secunde)
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
La Alba Iulia in 1866 a participat la dezbateri culturale, apoi a facut un popas la hanul La Istratoaie Alba Iulia a gazduit, in august 1866, cea de-a sasea adunare a ASTREI (Asociatia Transilvana pentru Literatura Romana si Cultura Poporului Roman), Potrivit scriitorului Ion Margineanu, configuratia zilei de 27 august 1866 arata astfel:
In cele din urma, dupa cateva frictiuni verbale intre reprezentatii Holland si Nae Ion, presedintele Mare Nostrum, prezentarea a vizat raspunsuri la numeroase intrebari si obiectii formulate anterior de organizatiile civice si ecologiste privitor la problema protectiei zonei verzi din perimetrul si vecinatatea viitorului complex multifunctional.
A murit marele actor Ion Besoiu (Autor: ... a murit celebrul actor Ion Besoiu! ... Ion Besoiu s-a nascut pe 11 martie 1931, la Sibiu si a debutat in 1957. ... Cateva dintre filmele in care a jucat Ion Besoiu sunt:
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Ion-Christian Chiricuta, medic primar de radioterapie. ... Ion-Christian Chiricuta s-a nascut la Bucuresti, la 4 martie 1947, intr-o familie de intelectuali mutilata de comunisti. Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele.
Membrii consortiului care va construi segmentul autostrazii Bucuresti-Ploiesti, respectiv Euroconstruct, UMB Spedition si PA&CO, sunt banditi care vor sa se traga in piept unul pe altul, iar americanii de la Bechtel au un comportament indoielnic, a declarat ieri ministrul transporturilor, Radu Berceanu.
Hanganu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca sediul de campanie pe care Sorin Oprescu il va avea la Ploiesti va fi situat intr-un spatiu inchiriat in incinta Universitatii "Spiru Haret" din Ploiesti.
Senatorul Iulian Badescu, care saptamana aceasta si-a anuntat demisia din Partidul Democrat Liberal, a fost ales membru in structurile de conducere ale organizatiei municipale PSD Ploiesti.
Ministerul Transporturilor a anuntat ieri oficial începerea lucrarilor la primul sector al autostrazii Bucuresti-Ploiesti (Bucuresti-Moara Vlasiei, 19,5 km), în valoare de 152,8 milioane de euro.
Bucuresti-Moara Vlasiei, Moara Vlasiei-Ploiesti, Ploiesti-Comarnic si Comarnic-Brasov. ... Tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti, care are o lungime de 42,5 km, este proiectat si executat de catre firmele Asocierea SC Spedition UMB SRL, SC PA&CO International SRL, SC Euroconstruct Trading 98 SRL si SC Com-Axa SRL.
Yazaki Romania, cu sediul central la Ploiesti, isi deschide un punct de lucru in judetul Olt, la Caracal.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti gata in octombrie Autoritatile promit ca, in acest an, va fi inaugurat tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti, a carui constructie a inceput in urma cu cinci ani si unde lucreaza "regii" asfaltului.
Bucuresti - Ploiesti si bulevardele Kiseleff si Marasti. Se intra in pasaj de pe mijlocul Soselei Bucuresti-Ploiesti, din dreptul Fantanii Miorita si se iese spre Bd.
Premierul Ponta a inaugurat Autostrada Bucuresti-Ploiesti. Tot de azi se va circula pe autostrada de la Bucuresti la Constanta Premierul Victor Ponta, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, dar si fostul premier liberal, Calin Popescu Tariceanu, au inaugurat joi dimineata Autostrada Bucuresti-Ploiesti.
1,36 miliarde euro este valoarea investitiei prin care se va realiza Autostrada Ploiesti- Brasov.
Jiu 34 12 11 11 47-40 47 8 Universitatea Cluj 34 11 14 9 46-37 47 9 Concordia Chiajna 34 13 6 15 42-52 45 10 FC Brasov 34 13 6 15 39-34 45 11 Ceahlaul Piatra Neamt 34 11 9 14 36-46 42 12 Astra Ploiesti 34 11 8 15 36-43 41 13 Gaz Metan Medias 34 11 8 15 39-54 41 14 Petrolul Ploiesti 34 10 9 15 42-45 39 15 FCM Tg.
Cupa revine dupa 18 ani la Ploiesti! ... Petrolul Ploiesti castiga din nou Cupa Romaniei dupa 18 ani! ... Petrolul Ploiesti Hamutovski, Alcenat, Enza-Yamissi, Mustivar, Grozav, Boudjemaa, Hamza, Bokila, Mojica, Hoban, Guilherme Rezerve: ... Cupa merge dupa 18 la Ploiesti!
Coffeol Ploiesti si Agentul VIP al showbizului romanesc va invita joi, 12 decembrie, incepand cu orele 19:00 la Cristi Brancu Show. ... Cristi Brancu Show e cadoul meu de Craciun pentru toti cei care vor fi prezenti la Coffeol Ploiesti pe 12 decembrie!
google-analytics.com