Cautare

5062 de rezultate pentru "nae ion ploiesti" (2.84 secunde)
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Reputatul eminescolog, profesorul Nae Georgescu, lamureste in ce context a avut loc internarea fortata a lui Eminescu. Iata ce scrie Nae Georgescu:
avand in vedere implicațiile enorme la nivel mondial in cazul in care aceste nave sunt, intr-adevar, de origine extraterestra, o astfel de problema este o chestiune de competenta Adunarii Generale a Națiunilor Unite;
Bratianu si pe bd Libertatii intre Calea 13 Septembrie si bd Națiunile Unite, iar duminica, 14 mai, circulatia auto este restricționata intre orele 07.30-15.30 pe traseele mentionate mai jos: ... Națiunile Unite, stanga pe bd.
Simona Nae, caci despre ea este vorba, are multi admiratori. ... Emotionata de mesajele primite din partea fanilor sai, Simona Nae le promite acestora cat mai multe piese care sa-i tina aproape de ea.
Dupa ce a innebunit toata tara cu cei "2 nebuni" ai sai, Simona Nae vrea sa depaseasca toate barierele muzicale! ... Simona Nae a fost invitata in studioul radioului, impreuna cu chitaristul ei Alex unde au interpretat live imnul.
Mircea Diaconu si sotia sa, actrita Diana Lupescu, au o fata, Ana, care s-a maritat in 2008 cu un fotbalist ce a jucat la Farul Constanta si Sportul Studentesc, Marius Nae.
AMPress / Iliescu, atac la adresa lui Ion Cristoiu: ... Scoate doar bube, mucegaiuri, si noroi Fostul presedinte Ion Iliescu il critica dur pe jurnalistul Ion Cristoiu, despre care spune ca este un personaj plin de frustrari si de rautate. Iata textul publicat de Ion Iliescu, vineri, pe blogul sau:
Fostul presedinte al PNL Prahova Dinu Patriciu nu a participat la sedinta PNL Ploiesti, la care fusese invitat pentru a da lamuriri referitoare la afirmatiile sale legate de sponsorizarea PSD.
• Autostrada Bucuresti-Ploiesti (sectoarele Bucuresti-Moara Vlasiei si Moara Vlasiei-Ploiesti); ... Totodata, vor fi asfaltati 30 de kilometri din autostrada Bucuresti-Ploiesti, care are o lungime totala de 62 de kilometri. ... In document se mai arata ca in 2010, vor fi realizate "prioritar" lucrarile la Autostrada Bucuresti-Ploiesti si la Autostrada Transilvania.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti, mai scurta cu 6 km din cauza terenurilor scumpe din Pipera. ... Autostrada Bucuresti-Ploiesti, de 62 de kilometri, ar putea fi, in final, cu 6 km mai scurta.
Azi trebuia inaugurata autostrada Bucuresti - Ploiesti Astazi ar fi trebuit inaugurata autostrada Bucuresti - Ploiesti. ... Este vorba de sectorul Moara Vlasiei - Ploiesti (km 48 - 62), construit de SC Spedition UMB SRL, scrie jurnalul.ro. ... Termenul estimat de finalizare pentru tronsonul Moara Vlasiei-Ploiesti este trimestrul II 2012.
Cantareata este de doi ani si jumatate imaginea clubului Kangoo Welness Nico din Ploiesti. ... - Noul meu look este asigurat de un salon din Ploiesti care se numeste: ... - Esteticiana mea preferata se afla tot la salonul din Ploiesti unde sunt imagine de opt ani.
Restrictia de 100 de km la ora de pe A3 a fost ridicata in anumite zone Restrictia de 100 de km la ora de pe Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti a fost ridicata partial.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Ion Ionescu de la Brad, Sos. Bucuresti â€" Ploiesti, Sos. ... Ion Mihalache, Str. ... Bucuresti - Ploiesti. ... Bucuresti- Ploiesti, DN 1, Complex Comercial Baneasa, - 782 Complex Comercial Baneasa - Aeroportul Henri Coanda: ... Bucuresti - Ploiesti, DN1, Aeroport Henri Coanda.
Artistii Teatrului National de Opereta si Musical Ion Dacian va asteapta in salile de spectacole si in luna mai, cu productii incantatoare.
FC Botosani a facut spectacol pe teren propriu cu Petrolul Ploiesti, scor 5-0, in direct pe Digi Sport 1, in etapa cu numarul 24 din Liga 1. Petrolul are esecuri pe linie in 2023, iar antrenorul Nae Constantin si-a anuntat demisia.
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Gratierea nu ii schimba cazierul, nu-l disculpa de cele facute ", a declarat Ion Iliescu, care a precizat ca l-a gratiat pe Cozma "prin argumentele actului gratierii ".
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
google-analytics.com