Cautare

2129 de rezultate pentru "motive" (2.87 secunde)
Si asta nu il face diferit de femeie, care insala exact din aceleasi motive ca si el, doar ca sunt judecati diferit de societate.
Incepe sa treci in revista vestile bune, evenimentele frumoase, darurile dobandite, reusitele atinse prin forte proprii si ai sa vezi ca lista realizarilor este mult mai bogata cu mai multe motive de bucurie.
10 motive pentru a renunta la masina Nu stim daca esti genul care vrea sa salveze planeta sau daca te-ai gandit macar o data in viata ca mai exista si alte mijloace de deplasare in afara de masina.
Ce le explica el oamenilor, ce minciuni le mai spunea oamenilor, cu ce motive se mai intorcea in PSD? ... Am facut cele doua pavilioane din doua motive:
Totusi, alegatorul care, din motive temeinice, constatate de presedintele biroului electoral, nu poate sa voteze singur are dreptul sa cheme in cabina de votare un insotitor ales de el, care sa il ajute sa isi exercite dreptul de vot.
In situatia in care alegatorul, din motive bine intemeiate, constatate de catre presedintele biroului electoral al sectiei de votare, nu poate semna in copia de pe lista electorala, se face mentiunea in lista, cu confirmarea, pe baza de semnatura, a unui membru al biroului electoral.
Si aceasta din motive sentimentale, de compatibilitate de limba si de valori. ... Este inevitabil ca emigratia din motive economice sa creasca in perioada urmatoare.
Iesirea de la guvernare a PSD a fost premeditata de presedinte si de PD-L, care a dorit control absolut asupra institutiilor statului, din motive evidente: ... Acolo prefectul a atacat cinci primari ai PSD, sub diverse motive, si a initiat, ca la Cernavoda, referendumuri locale pentru destituirea lor.
Duvaz a amintit si alte motive care au stat la baza depunerii motiunii simple a PSD privind situatia din administratia publica, acuzand intentia Guvernului de a schimba sefii serviciilor descentralizate din teritoriu pe motive politice, precum si sefii regiilor si ai companiilor nationale.
Ulterior, Guvernul, trecand peste decizia Parlamentului care, potrivit art.61 alin.(1) din Constitutia Romaniei, este unica autoritate legiuitoare a tarii, a emis o ordonanta de urgenta, respectiv Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din Ministerul Administratiei si Internelor pentru anul 2011, cu obiect identic, avand aceleasi obiective dupa cum reiese din Expunerea de motive.
Ca si celelalte ipoteze, cel care il are in centru pe Blaga are sanse aproape zero, din mai multe motive:
Ieri, 14 martie a.c., o parte dintre candidatii ce aveau depus dosarul de participare la concursul de chestor al IPJ Constanta fie si-au retras dosarul, refuzand sa participe pe motive personale, fie au fost...
Senatorul social-democrat a tinut sa infirme speculatii potrivit carora cei trei jurnalisti ar fi plecat in Irak din ratiuni obscure, “din motive pecuniare“.
Din motive neexplicate, presedintele nu si-a indeplinit aceasta competenta data de textul constitutional - dar acele motive, indiferent de natura lor, oricum nu sunt prevazute de Constitutie.
Pornind de la observatia ca "importanta protejarii dreptului la replica este incontestabila si necontestata", initiatorul preciza, in "Expunerea de motive" la proiectul sau legislativ, ca, sub acest aspect, "domeniul mijloacelor audiovizuale este reglementat distinct fata de cel al presei scrise", ale carui "lacune in plan legislativ sunt evidente".
Cursul leu/euro fost destul de stabil, in timp ce cursul dolarului a explodat, din motive externe. ... Investitiile statului vor continua sa stagneze din motive de lipsa de bani si de capacitate administrativa de a derula proiecte;
Consider ca este o obligatie din doua motive: ... Din aceste doua motive cred ca PD ar trebui sa-si nominalizeze un prim-ministru si sa-si asume responsabilitatea conducerii Guvernului", a spus Catarama.
"Avea insa unele motive altruiste. ... Unii dintre membri nu au acces la unele parti din sistem, din motive de securitate.
Pana vrea audienta la presedinte In ingrata postura de a-si vedea organizatia decapitata de presedintele Elena Mocanu, dar si cazut in dizgratia lui Traian Basescu din diferite alte motive, Viorel Pana a ales sa plece...
sticle mici pictate - la 10 RON, cani pictate cu zodii - la 15 RON, casete de bijuterii pictate - la 25 - 30 RON, semne de carte - 10 RON, magneti cu motive traditionale - 10 RON, pahare de sticla pictate - 15 RON si suporturi de lumanari - 12 RON.
google-analytics.com