Cautare

2129 de rezultate pentru "motive" (3.04 secunde)
Comisia Centrala a Recensamantului Populatiei si al Locuintelor (CCRPL 2011) a amanat, azi, pentru a doua oara, validarea rezultatelor preliminare ale recensamantului, din "motive organizatorice", informeaza mediafax.ro.
Exista multe motive pentru suspendarea lui Basescu Senatorul PSD Dan Sova considera ca exista foarte multe motive pentru ca presedintele Traian Basescu sa fie suspendat, apreciind, despre seful statului, ca "este un foarte bun comunicator capabil sa mascheze foarte bine adevarul de minciuna si minciuna de adevar".
Analiza - 7 motive de suspendare pentru presedinte Presedintele Traian Basescu a iesit cu un discurs dur la adresa liderilor USL, carora le-a cerut sa inceteze imediat orice actiune.
Ca regula generala, pentru ca lucrurile sa curga pe un traseu normal, e bine de retinut ca un presedinte poate fi suspendat si apoi demis doar din motive juridice (inalta tradare si alte incalcari ale Constitutiei), indiferent de cat de prost este ca presedinte sau cat de urat este de popor.
Pentru motive care ar merita o atenta cercetare, cei care se proclama drept promotori ai cauzei secuiesti par a fi decisi ca in toate demersurile lor sa opteze doar pentru acele gesturi care pot ofensa majoritatea romaneasca, adoptand in promovarea propriei cauze, nejustificat si imprudent, o atitudine insurgenta, nimanui folositoare.
In plus, "Evenimentul zilei" i-a intrebat, pe de o parte, ce motive ar avea liderii USL sa ramana impreuna si, pe de alta parte, care sunt cauzele care-i imping la divort.
Din mai multe motive.
Cristina ANDREI) Cu 8 motive prezentate pentru a face Congres extraordinar la PSD, Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa celor care denigreaza Romania si a anuntat ca social-democratii vor duce pana la capat lupta impotriva structurilor statului paralel.
Victoria Movileanu a fost numita, la 1 februarie, director executiv adjunct al institutiei, aceasta dandu-si demisia din postul ocupat in ultimii doi ani din motive de sanatate.
b) titularul inceteaza sa difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenta audiovizuala mai mult de 90 de zile, pentru motive de natura tehnica, si mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului".
motive esentiale: ... ia in calcul elaborarea unui program de conectare a nordului la celelalte zone din motive economice, administrative si, de ce să nu o spunem, din motive de sigurantă
De luat nu m-am mai luat de ea, nu ca mi-a fost teama, ci pentru ca n-am mai avut motive. Nu mi-a mai dat motive pentru ca n-am mai auzit de ea si nici n-am intalnit-o. ... Da, a avut N motive sa-i invite si pe acei indivizi.
Din motive ce nu pot fi imputate organizatorilor, concertul Seal programat astazi 27 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, este anulat.
Stefanescu a analizat situatia tragica a intelectualilor romani, aratand ca numerosi scriitori romani au fost arestati din motive politice. ... Va face in total 10 ani de inchisoare din motive politice (1948-1952 si 1958-1964).
Ziua de 30 mai aminteste de data nasterii, in anul 1901, a poetului si prozatorului Itic Mangher, unul dintre maestrii literaturii idis din prima jumatate a secolului XX pe plan mondial, considerat cel mai important si reprezentativ autor de limba idis din Romania, dupa cum il prezinta Silviu Vexler, deputat din partea Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania si initiator al acestui proiect legislativ, in expunerea de motive.
Imprimeurile digitale cu motive tradiționale romanesti sunt foarte apreciate de clienții nostri. ... ia stilizata de oras cu motive florale romanesti, printate digital, model care sper sa fie la fel de apreciat. Tot in aceasta categorie as incadra si tunica cu acelasi motive.
La standul lui Angel gasiti la vanzare obiecte pictate manual cu motive traditionale romanesti. ... La standul sau gasiti linguri din lemn sculptate si cani cu motive traditionale, cercei din lemn sculptati manual si oua incondeiate.
Toate au motive traditionale romanesti si unguresti. ... Au mers bine si farfuriile cu motive unguresti si cele romanesti, ne-a spus Morgit Mathe.
Am venit cu oua incondeiate, facute din lemn, din margele, tot din lemn, cu motive traditionale. ... Am oua traditionale cu motive traditionale si cu ceara in relief. Ouale cu motive batranesti merg cel mai bine, spune Ileana Hotopila.
4 motive pentru care femeile sunt infidele Se spune ca barbati sunt infideli din constructie, insa, in realitate, in zilele noastre femeile inseala mai mult decat barbatii, a dezvaluit un sondaj recent efectuat de o companie britanica, citat de ThirdAge.
google-analytics.com