Cautare

1299 de rezultate pentru "montana popa" (3.54 secunde)
BNR intentioneaza sa mentina flotarea controlata a leului Banca Nationala a Romaniei (BNR) va mentine regimul de flotare controlata pentru moneda nationala inca pentru citiva ani, dupa ce a trecut, in aceasta luna, la un regim de tintire directa a inflatiei, a declarat viceguvernatorul BNR, Cristian Popa, citat de Reuters.
In acest context, adoptarea euro potrivit calendarului stabilit, in conditiile "neprielnice" din plan global, va fi marele test pentru Romania, a declarat viceguvernatorul BNR Cristian Popa. ... daca in aceste conditii neprielnice reusim sa adoptam euro dupa calendarul stabilit", a spus Popa.
Steaua a castigat cu 3-0 finala Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce Adi Popa a reusit o dubla si o pasa de gol pentru Rusescu. ... - Adi Popa in min 9 si min 53 - Raul Rusescu in min 48.
Dorian Popa continua ULive Session, cel mai amplu proiect live din Romania cu o varianta personala a hitului Love Yourself, piesa lansata de Justin Bieber.
Record dupa record pentru Dorian Popa:
Ion Iliescu se afla la Bruxelles, unde participa la lucrarile Forumului Crans Montana, care se desfasoara intre 23 si 26 Iunie 2010. ... Ion Iliescu a prezentat vineri, 25 iunie 2010, comunicarea cu titlul "Crans Montana, Balcanii de Vest", pe care o puteti citi in continuare.
"Rosia Montana si gazele de sist nu sunt proiecte, ci afaceri murdare, antinationale si jefuitoare de suflete" - La capitolul "realizari", in cei 25 de ani de democratie, consemnam alarmati retrocedarile de proprietati, facute pe baza legii restitutio in integrum.
Dupa o relatie de opt luni, Khloe Kardashian si French Montana nu mai formeaza un cuplu, acestia despartindu-se in urma cu cateva saptamani. ... News ca Khloe s-a despartit de French Montana, barbatul avand probleme in a accepta aceasta situatie.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat ieri ca se va intalni in octombrie la Rosia Montana cu omologul sau maghiar, Szili Katali, pentru a "influenta opinia publica din cele doua tari in adoptarea unei pozitii rationale, dar si reticente fata de proiectul minier din zona".
Si tot de la Sulina, Presedintele Traian Basescu mai deschide un front extrem de controversat, referindu-se la proiectul Rosia Montana.
Sfintii arhangheli Gabriel si Traian Presedintele Basescu despre exploatarea aurului de la Rosia Montana: ... Cand colo, ce sa vezi, cei care vor sa elibereze Romania de povara aurului de la Rosia Montana sunt multinationalii de la "Gabriel Resources" - societate filantropica patronata de sf.
Evident, USL moare in aplauzele Opozitiei care nu exista, nu in lupta politica cu adversari dornici sa ia Puterea ci, in viziunea roz-catastrofica a pietonilor de la miezul noptii care blocheaza Universitatea, ea se dizolva in apele cianozate de la Rosia Montana. ... Rosia Montana este o problema.
Termenul pana la care fermierii pot depune cereri de acordare a sprijinului pentru suprafetele de pajiste detinute in zona montana a fost prelungit cu cinci luni, pana la 30 aprilie, potrivit unui ordin al ministrului Agriculturii, Dan Motreanu.
Viitorul guvern se gandeste sa dea mana libera proiectului Rosia Montana. ... Proiectul minier de la Rosia Montana, din Muntii Apuseni, este unul controversat.
Toate acestea pana la vizita presedintelui Traian Basescu la Rosia Montana, unde a declarat ca Romania ar trebui sa-si creasca aceasta rezerva.
Pledoarie pentru capitalul romanesc Prostia cu turismul care salveaza Rosia Montana se intinde. ... Cine ii finanteaza pe cei din Rosia Montana? ... Ei pot astepta, nu-i costa mai nimic cei din Rosia Montana, nu.
Senior-editorul Gandul a reamintit faptul ca dupa decizia de anul trecut a Curtii Constitutionale, cand 7,5 milioane de romani au fost "eutanasiati", nu i-a vazut iesiti in piata pe actualii protestatari, cum nu i-a vazut nici pe cei care protesteaza impotriva proiectului de la Rosia Montana.
Consider oportune si deasemenea sustin solicitarile Asociatiei Nationale pentru Dezvoltare Rurala-Montana "Romontana", ale Forumului Montan din Romania, ale Federatiei Agricultorilor de Munte "Dorna", ale Consiliului National al Muntelui si ale Centrului de Economie Montana/INCE pentru dezvoltarea unor programe pe termen lung care sa protejeze si sa dezvolte agricultura montana, satele de munte, invatamantul profesional montan, institutiile culturale specifice salvarii identitatii romanesti.
Prognoza de specialitate releva, totodata, ca, in zilele de 30 aprilie si 1 Mai, temperaturile vor urca pana spre 28-29 de grade Celsius si doar temporar, in zona montana, vor fi posibile cateva ploi, dar slabe cantitativ.
Conform Administratiei Nationale de Meteorologie(ANM), cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate dimineata si noaptea in nord si vest, unde izolat va ploua slab, iar in zona montana aferentã vor fi precipitatii mixte.
google-analytics.com