Cautare

101 de rezultate pentru "matca" (3.23 secunde)
Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Covasna, Marius Tolvaj, paraul Belin a iesit din matca din cauza ploilor abundente si a inundat 250 de gospodarii din comuna.
Exista cativa oameni care ar dori sa plece, dar ar dori sa plece intr-un grup tocmai pentru ca sa poata sa isi negocieze apoi altceva sau sa poata sa coaguleze rapid o alta formatiune politica care sa conteze intr-o negociere cu altcineva pe partea stanga, dar repet, exista acest sindrom al cordonului ombilical de tip PSD, mostenit de catre FSN, PDSR si astazi PSD si le este foarte frica sa se desparta de matca.
Daca absolut aceleasi idei sustinute de Victor Ponta erau asezate in alta matca si cu alte accente, nu s-ar fi produs flama atat de mult discutata.
Dupa ce si-a analizat si recunoscut greselile procedurale si de planificare savarsite in incercarea de demitere a Presedintelui, Victor Ponta a ales calea cea buna pentru a-l obliga pe Presedinte sa revina la matca constitutionala.
RTV.NET: FUZIUNEA PSD-UNPR. Ce posturi de conducere va primi partidul lui Oprea. Scandal-monstru la Neamt PSD si UNPR se pregatesc de fuziunea programata pentru Congresul din aprilie.
Insasi prezenta lui Ponta in noua postura de prezidentiabil alaturi de penali din categoria Mazare are acest talc, pe de o parte, vrea sa spulbere indoielile baronilor ca au fost lasati din brate prada DNA si, pe de alta, ofera breslei coruptilor garantia ca toate se vor termina curand, ziua marii eliberari nefiind departe, iar hotia nestresata va intra in matca ei fireasca din vremurile de glorie apusa ale lui Nastase.
Astfel, firma Romproperties SRL Bucuresti, care are un gater la Cosmesti, a fost sanctionata cu 15 milioane de lei vechi pentru depozitarea necontrolata a deseurilor, in timp ce firma Primiforest SRL Matca, care are punct de lucru la Tecuci, a fost amendata cu 15 milioane de lei vechi.
Flutur era interesat si de piata din Tecuci, dar si de societatea Agrimat Matca, numai ca nu a fost sa fie.
Primarul comunei Matca, Ionel Pohrib, ne-a declarat ca ideea asocierii nu a prins prea bine in rindul proprietarilor de sere din localitate, care doresc sa ramina independenti.
"In anumite localitati care se afla la distanta mare de Galati, cum ar fi Beresti, Tirgu-Bujor, Scinteiesti, Matca, Oancea, vor fi instalate servere, astfel incit locuitorii sa poata beneficia de serviciile institutiei noastre fara sa mai fie nevoiti sa se deplaseze la Galati.
Astfel, in Frumusita, Beresti Meria, Tirgu-Bujor, Liesti, Oancea, Independenta si Matca se va demara procesul de inregistrare a somerilor. Umeaza ca miine Victoria Movileanu sa aiba o intilnire cu primarii acestor localitati pentru a pune in discutie aplicatiile electronice necesare inregistrarii celor care nu au un loc de munca.
Sectorului apicol ii vor fi alocate fonduri de 12 milioane de lei, destinate subventiilor pentru familiile de albine - 20 de lei/familie, achizitionarea de medicamente - 5 lei/familie si repopularea in stupi - 15 lei/matca de albine.
Sectorului apicol ii vor fi alocate fonduri de 12 milioane de lei, destinate subventiilor pentru familiile de albine - 20 de lei pentru fiecare familie, achizitionarea de medicamente - 5 lei pe familie si repopularea in stupi - 15 lei pe matca de albine.
Conform informatiilor furnizate de directorul Administratiei Nationale de Imbunatatiri Funciare, filiala Galati, Titi Trufasu, majoritatea instalatiilor de irigatii functioneaza la capacitate maxima, apa ajungind si in punctele terminus ale retelei, cum ar fi Matca.
Reprezentantii Unitatii pentru Ameliorare si Reproductie in Zootehnie (UARZ) filiala Vaslui, citati de un post de televiziune, sustin ca din cauza deteriorarii bazei furajere matca de taurine risca sa fie decimata drastic.
Astfel, galatenii sunt nevoiti sa se multumeasca acum cu merele aduse din Turcia si Polonia in locul celor de Vrancea, cu rosiile din Grecia in locul celor de Matca sau usturoiul din China in defavoarea celui autohton.
Reprezentantul PDL Galati in Parlamentul European s-a angajat sa promoveze produsele agricole din Regiunea Sud-Est, in vederea comercializarii lor si pe piata externa, cel mai bun exemplu fiind producatorii de legume din Matca si localitatile limitrofe.
Una dintre cele mai grave viituri s-a produs anul trecut, cand casele a sute de oameni au fost extrem de grav afectate de apele iesite din matca.
"În plus, peste o mie si ceva de taurine matca s-au vândut în ultima perioada la preturi foarte mici", a adaugat Duta.
Surprinzator este ca nici in comuna Matca nu exista un proiect privind realizarea unei statii de epurare a apelor uzate si nici unul de alimentare cu apa.
google-analytics.com