Cautare

1758 de rezultate pentru "masini de gaurit" (2.93 secunde)
Vanzarile de masini noi au crescut, in 2004, cu peste 33%, pana la nivelul- record de 180.927 de unitati.
Romanii care vor sa aiba o masina second-hand performanta din UE vor fi obligati, din 2007, sa plateasca taxe extrem de mari.
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat ieri ca taxa de prima inmatriculare este legala si in opinia comisarilor europeni, singura problema fiind nivelul acesteia, care in unele cazuri este mai mare decat valoarea reziduala a masinii.
In timp ce Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati se zbate sa-si indeplineasca obligatiile catre producatori cu cei 20 de angajati pe care ii mai are, Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura (APIA) Galati se extinde pe zi ce trece, primind fonduri importante pentru angajarea de noi salariati si dotarea cu masini si calculatoare.
Conform statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), alaturi de Opel, dar un pic mai jos, pe locul doi este Volkswagen Passat, modelul din clasa medie, care si-a gasit 9.904 clienti.
Unii producatori de autovehicule sau reprezentantii acestora din Craiova incearca sa intre pe piata masinilor second hand, oferind cumparatorilor posibilitatea sa aleaga intre un autoturism nou si unul folosit.
La inceputul acestei saptamani, Romania a transmis Comisiei Europene noua formula de calcul a taxei de prima inmatriculare.
Producatorii de masini foarte poluante ar putea plati o anumita suma de bani celor care produc matini ecologice.
Guvernul va majora pentru anul viitor prima de casare a autoturismelor vechi, de la 3.000 de lei la 4.000 de lei, si va extinde numarul estimat al masinilor scoase din uz, de la 16.500 la 30.000 de unitati, cu fonduri suplimentare asigurate din taxa auto, au declarat surse ministeriale, citate de Mediafax.
Fabrica mai are de produs 2.500 de autoturisme Matiz, iar procesul se va încheia la sfârsitul lui aprilie, începutul lunii mai.
Cu vanzari de peste 12.000 de unitati, modelul Dacia Logan a fost cel mai vandut model de import pe piata franceza in primele trei luni ale anului.
Operatorii de taximetrie au ramas fara masini si soferi dupa ce proprietarii au devenit persoane fizice autorizate. Presedintele autosuspendat al Camerei Taximetristilor sustine ca in curand acelasi lucru se va intampla si in transportul in regim de maxi-taxi.
Inmatricularile de autoturisme noi au scazut cu 2,3% in primele sapte luni, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 171.385 de unitati, in timp ce inregistrarile de masini second-hand s-au dublat, la 112.054 de unitati, iar in iulie au intrat in circulatie mai multe masini rulate decat noi.
Numarul inmatricularilor de autoturisme second-hand de import a crescut cu 104,8% in primele zece luni, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 205.086 unitati, iar inregistrarile de masini noi au scazut cu 2,4%, pentru aceleasi perioade de raportare, la 252.935 automobile.
Guvernul a dat 91,4 milioane lei prin programul Rabla de inlocuire a parcului auto vechi, adica numai 76% din fondurile alocate pentru 2008, pentru ca romanii au depus doar 30.466 de cereri de casare a masinilor, a declarat, luni, presedintele Administratiei Fondului de Mediu (AFM).
"MAT Craiova se confrunta cu o situatie speciala, intrucat nu mai are comenzi de ceva timp. Este un mare semn de intrebare cum va evolua aceasta intreprindere in continuare, din cauza ca foarte multa lume cumpara tractoare din import.
Fiscul vrea sa oblige persoanele fizice care cumpara masini din spatiul intracomunitar sa plateasca mai intai TVA catre statul roman si dupa aceea sa-si poata inmatricula autoturismele. Cetateanul ar plati de doua ori TVA.
Dacia va lansa un model cu motor electric peste un numar bun de ani cand tehnologiile de productie ale unei astfel de masini vor costa mult mai putin.
In loc sa-si asume vina, autoritatea statului le cere acum firmelor sa plateasca penalitati si diferente de TVA din cauza unui calcul gresit la importurile de autoturisme second-hand.
Proprietarii de "bulgaroaice" care vor sa achite taxa de parcare au doar doua posibilitati:
google-analytics.com