Cautare

1758 de rezultate pentru "masini de gaurit" (3.05 secunde)
Pentru initierea unui proiect legislativ impotriva "hingherilor" de masini sunt necesare 100.000 de semnaturi b365.realitatea.net informeaza:
Proprietarii de masini vor primi diferenta din taxa auto doar dupa ce statul compenseaza cu datorii Proprietarii de masini care considera ca taxa auto platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din noul sistem de calcul pot cere statului restituirea diferentei, dar suma pe care trebuie sa o primeasca va fi redusa prin compensare cu eventuale datorii fiscale neachitate de acestia.
porneste de la 13.400 de euro pe piata din Romania. Pana in iunie vor fi angajate 500 de persoane in uzina auto din Craiova, iar la finele anului va mai avea loc un "proces substantial" de angajare, pentru fabrica de motoare.
Targul de masini si utilaje agricole este deschis in perioada 10-13 mai. 37 de firme din agricultura si industria alimentara stau la dispozitia vizitatorilor.
Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) va suplimenta cu 30.000 numarul de tichete din Programul "Rabla" ... Primele 15.000 de tichete au o valoare totala de 57 de milioane de lei si vor putea fi utilizate dupa 1 iulie.
Niche = fractiune a unei populatii alcatuita din persoanele care au o anumita caracteristica, de regula mai redusa decat un segment de piata, si care pot fi atinsi prin intermediul unui singur vehicul publicitar, de regula cu o eficienta foarte mare.
Dupa scandalul biletelelor, un alt subiect controversat este cel al taxei pentru prima inmatriculare a masinilor second-hand, taxa impusa de la inceputul acestui an. ... Cuantumul acestei taxe ii loveste pe toti romanii care au putut sa stranga vreo cateva mii de euro si vor sa-si cumpere o masina utila.
15 soferi AU RAMAS FARA PERMIS In urma raziei organizate de Politia Rutiera in Bucuresti, vineri dimineata, 15 soferi au ramas fara permis. In doar 20 de minute, 15 soferi au fost opriti si amendati.
De necrezut! Guvernul a dat verde hingherilor de masini! ... Anca ANDREI) Pe final de mandat, Guvernul Ciolos a dat o hotarate care-i va irita foarte tare pe romani. Mai exact, tehnocratii dau verde la ridicat de masini.
pe drumurile din Romania circula zi de zi mii de masini cu defectiuni grave - RAR a publicat un raport ingrijorator - Anul trecut au fost verificate in trafic peste 76.000 de automobile - Aproape 3.800 dintre acestea prezentau pericol iminent de accident Potrivit unui raport publicat de Registrul Auto Roman, anul trecut, aproape 3.800 de soferi au fost depistati in trafic cu masini care prezentau pericol iminent de accident.
Anuntul vine la mai putin de doua luni dupa ce Toyota a rechemat 1,3 milioane de masini din modelele Corolla si Matrix in SUA si Canada, care prezinta dispozitive pentru controlul motorului defecte.
salariile mici vor creste accelerat, s-ar putea sa vedem un nou producator auto care sa vrea sa faca masini in Romania, cine va oferi angajati va lua noi investitii, polarizarea economiei se va accentua, vor fi cautati pensionari pentru a fi angajati (Autor:
Pasionatii de autovehicule marca Nissan au un motiv de bucurie deoarece, incepand cu data de 11 mai a.c., a debutat caravana Nissan prin intermediul careia pasionatii de masini "adevarate" sau curiosii pot admira, testa sau chiar cumpara cele mai noi modele ale gamei Nissan.
Compania Navrom, inchiriat de Compania Hinmar Constanta, 4.800 tdw., echipaj:
Pentru firmele "de casa" ale fostei Directii de Servicii Comunale din Targu Jiu, actuala SC Edilitara Public SA, criza nu s-a resimtit mai deloc.
PSD critica modificarea de catre guvernul Tariceanu a unei ordonante de urgenta adoptate in 2004, referitoare la acordarea unei sume de 30 de milioane de lei proprietarilor de masini mai vechi de 12 ani care le dau la casat si cumpara altele noi.
Asiguratorii spun ca este inevitabil ca pana la sfarsitul anului preturile asigurarilor auto de tip CASCO sa nu creasca. ... cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto.
Asta datorita programului guvernamental prin care detinatorii rablelor primesc 30 de milioane de lei avans de la stat, ca sa-si cumpere autoturisme nou-noute. Societatile specializate in dezmembrarea fiarelor vechi au fost luate cu asalt, incepand de ieri.
Piata automobilelor second hand va fi afectata de noile taxe propuse de Ministerul Finantelor Publice (MFP). Acest lucru se va intampla doar daca proiectul ordonantei de urgenta care cuprinde majorarea mai multor taxe si impozite nu va suferi modificari dupa ce va fi supus dezbaterii publice.
Piata autovehiculelor noi va oscila in 2006 in jurul nivelului din acest an, de circa 250.000 de unitati, pentru ca factorii care au influentat avansul din ultimii ani si-au epuizat potentialul.
google-analytics.com