Cautare

2012 de rezultate pentru "masina" (2.63 secunde)
Dar cert este ca orice sofer care calca pe o sosea nationala, europeana sau autostrada din Romania fara a avea rovigneta valabila la masina, o sa fie amendat.
Tariceanu anuntase inca de miercuri ca il va demite pe Merchea, pe motiv ca acesta tinea acasa masina prefecturii, iar fiul sau a furat automobilul si a provocat un accident. Fiul cel mic al subprefectului Merchea, Teodor, a distrus duminica trecuta o masina a Prefecturii Vrancea.
Masina de partid a liderului a devenit astfel, in locul vechiului Mercedes, cumparat de partid inca de pe vremea presedintiei lui Traian Basescu in PD, un autoturism Volkswagen Passat.
Iar daca masluirea dosarelor si admonestarea colegilor doar pentru ca acestia se minunau pe internet cum arata o masina a sefului la care ei nu vor avea niciodata acces nu vi se par mare lucru, lucrurile devin mai palpitante in cele ce urmeaza.
Peugeot, masina mica cum te-a celuit Ionica! ... Masina avea doi ani vechime, dar era nefolosita, fiind "rezolvata” printr-o retea interlopa dintr-o expozitie auto din Europa Occidentala.
Masina premierului Emil Boc a fost atacata cu oua, la Timisoara. ... Oul a fost aruncat peste masina premierului. Atacatorul a fugit imediat dupa incident.
Se mai pupa o data, ea isi sterge lacrimile, iar el urca ingindurat in masina. ... Inca un rind de imbratisari, pupaturi, juraminte si masina se pune in miscare. ... Masina parcheaza linga agentia de transport.
Nici vorba de sicane „Domnul Chebac nu foloseste masina de serviciu decit in conditiile in care dumnealui, ca presedinte al comisiei aprobate in CJ, si care verifica investitiile care se fac in urma calamitatilor din vara, este trimis de presedinte sa execute aceste atributiuni.
doi barbati americani au cazut de pe o stanca in timp ce se jucau Pokemon Go, iar o fata de 15 ani a fost calcata de o masina cand a traversat o sosea principala in cautarea dupa pokemoni.
Mergeam cu masina de la Phoenix la Las Vegas impreuna cu unul dintre cei mai buni amici ai mei, care e agent acoperit la departamentul anti-drog al politiei din Phoenix, povesteste Cook.
Noaptea tarziu, dupa o zi intreaga de munca la primul numar al revistei Nouazeci, Stela Lie, eu si Lucian Vasilescu ne-am suit in masina celui din urma, un Fiat vechi de vreo 20-30 de ani, un automobil din copilaria noastra, o rabla buna, care se leaga bine in mintea mea cu ironia tandra si eleganta a lui Lucian.
Masina mea are doua setari, saving mode si power. Pe power consumul e aproape dublu computerul de bord reprogrameaza parametrii ca pentru o masina sport, demarajul este uluitor fata de cealalta setare (in care chiar o simti ca pe o masina lenesa).
De fapt, potrivit reprezentantilor marcii Nissan asupra lui 350 Z coupe au fost facute revizuiri capabile sa adapteze masina la conditiile unui trafic european, trafic de altfel ostil si exigent. ... Detinatorul se poate lauda cu o masina al carei interior este cu mult mai spatios, respectiv 7 locuri.
- In luna august 1974, Mike si cu mine am iesit din masina si ne holbam la acest obiect. ... Am observat ca mai multe persoane au incercat sa-si porneasca masinile si sa plece, dar nicio masina nu pornea.
In Benton, Louisiana, pe 19 ianuarie 1988, in jurul orei 17:00, un tata, alaturi de fiica lui, conducea masina pentru a o lua pe mama de la locul de munca. ... Un cuplu casatorit si fiul lor mic mergeau cu masina intr-o zona rurala, aproximativ la ora 21.
Secretarul Biroului Permanent al Camerei, pesedistul Victor Ponta, a declarat ca s-a hotarat ca amenzile primite de deputati sa fie trimise la grupurile parlamentare, dupa care deputatul care are in utilizare masina respectiva, in afara de plata amenzii, va indica si cine a condus acea masina.
Spune ca iesise din studio, primind un telefon de la Britney Spears, cu care jucase in filmul Crossroads, cand a observat ca o masina neagra misterioasa trage pe o strada din apropiere.
Prefectul Giugea s-a declarat multumit de Volkswagenul Touareg primit de la MAI si a precizat ca avea nevoie de un autoturism de teren pentru ca la deplasarile de anul trecut din localitatile calamitate a fost nevoit sa stea in masina cu picioarele in apa.
"PSD nu are nevoie de domnisori imburgheziti, obisnuiti cu masina la scara", a declarat Iliescu, infierandu-i cu manie proletara- de data aceasta, perfect justificata- pe cei care au pus PSD-ului eticheta de cel mai corupt partid roman.
Biroul Permanent al Camerei a aprobat ieri lista dotarilor independente pe anul 2007, in limita sumei aprobate de 15.300.000 de lei, pe aceasta lista figurand si 22 "autoturisme de oras", 360 copiatoare multifunctionale si 1.000 de metri patrati de covor si mocheta, un etilo-tester si o masina de cusut.
google-analytics.com