Cautare

2012 de rezultate pentru "masina" (6.37 secunde)
FARCAS) (Continuare) Explozie orbitoare de lumina Masina maro, Ford LTD model 1977, pe care Johnson a condus-o in acea noapte, a fost scoasa din functie la scurt timp dupa incident si a ajuns in muzeul apartinand Marshall County Historical Society din Warren.
Intr-o dupa-amiaza din anul 1952, in jurul orei 16:30, Cesar Augusto Valdivieso, de 30 de ani, angajat al unei companii petroliere, conducea masina dinspre Pucusana spre Lima (Peru).
La doar o zi dupa ce o tanara si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu masina in Dambovita, o noua tragedie a avut loc sambata, in Bucuresti.
Din nefericire, atunci cand a plecat de la Antena 3, Geoana era urmarit de doua echipaje, unul platit si angajat de Elena Udrea, si celalalt echipaj al staff-ului, sa spun asa, pentru ca nu stiu daca era al SRI-ului sau al altcuiva, care urmarea atat masina paparazzilor, cat si masina lui Geoana.
Am ales masina ca premiu si am vazut mesajul Felicitari!! Ai ales sa castigi o masina. ... Inca sunt uluit chiar si acum, cand vad masina in fata ochilor, este noua si este a mea.
Bun, tu esti in situatia in care ai masina lovita, iar vinovat nu esti tu. ... Asa se face ca, in ciuda acceptului asiguratorului ca plata va fi efectuata - accept stampilat si semnat - masina ta, care esti un client de buna-credinta, iti este sechestrata!
Nu este obligatoriu sa mergi cu masina - se poate merge si cu autobuzul, si cu troleibuzul, si cu tramvaiul, si cu metroul.
A rupt mai multi copaci de pe marginea unei strazi, a lovit o tanara de 28 de ani care circula regulamentar pe trotuar si a trecut cu masina peste o banca pe care se aflau doi batrani.
Impactul a fost atat de violent, incat masina a fost aruncata ca la biliard, ajungand din nou pe sensul de deplasare si oprindu-se in santul de pe partea dreapta a drumului.
Impactul a fost atat de violent, incat masina a fost aruncata ca la biliard, ajungand din nou pe sensul de deplasare si oprindu-se in santul de pe partea dreapta a drumului.
Din cauza vitezei excesive, masina in care se aflau cei 4 tineri a scapat de sub control, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un tir. ... La venirea pompierilor SMURD, si a celor de la descarcerare, 3 dintre cei 4 tineri aflati in masina erau deja morti.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina. Soferul urmarit a lovit un pieton, iar masina politiei a lovit un stalp de electricitate.
Un tanar din Constanta a plecat de la locul accidentului, dupa ce masina pe care o conducea a izbit un copac si a luat foc.
In jurul orei 13.40, Mircea Lucescu rula cu masina pe Bulevardul Vasile Milea si se grabea sa ajunga la Universitatea Artifex, unde avea o intalnire cu prorectorul Constantin Anghelache.
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
10 motive pentru a renunta la masina Nu stim daca esti genul care vrea sa salveze planeta sau daca te-ai gandit macar o data in viata ca mai exista si alte mijloace de deplasare in afara de masina.
Intorc capul si vad masina politiei tasnind in tromba, aproape in acelasi timp cu noi. ... Ne latrau toti cainii din cartier, fluierau tiganusii, se ridica praful cat casa in urma noastra, asa ca nu vedeam cat de aproape e masina politiei, doar sunetul zapacitor al sirenei il auzeam bine.
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
In cazul in care esti oprit de o masina cu radar, ai voie sa ceri diferite acte, inclusiv certificatul metrologic - FALS Lumea vorbeste ca daca esti oprit de politie, dupa ce ai incalcat viteza legala, ai anumite drepturi.
google-analytics.com