Cautare

2673 de rezultate pentru "masina ridicata" (2.78 secunde)
Un juriu format din 46 de jurnalisti din presa auto internationala a desemnat modelul BMW Seria 3 ca fiind "Masina anului 2006". ... Citroen C4 - cea mai frumoasa masina a anului Cel mai frumos autoturism din lume vine din Franta.
Succesul Logan, apartinand grupului Dacia Renault, s-a datorat, potrivit specialistilor, de cea mai inalta clasa, specialisti care si-au pus amprenta pe ceea ce reprezinta astazi o masina cu o adevarata identitate europeana.
Testat pe pistele VW din Ehra-Lessien, aceasta extraordinara masina, dotata cu sistem de pilot automat, a fost condusa de proiectantii VW la limitele posibilitatilor sale in materie de randament, sistem de franare si stabilitate.
Din punct de vedere al designului, Nissan Primera este o masina care nu are cum sa treaca neobservata.
Masina populara a Romaniei are si ea o istorie alternativa, povesti nespuse si intamplari necunoscute publicului larg.
Pe locul opt, o masina ceva mai scumpa BMW seria 3, comercializat in 2.869 de unitati. ... Pe ultimul loc in acest top se situeaza o masina franceza, Renault Laguna, vandut in doar 2.600 de exemplare anul trecut.
Rasplata pentru munca tuturor celor de la Audi a venit foarte repede, masina castigand, din primul an de existenta, o distinctie de mare importanta in Europa: ... In Romania, puternicul Q7 a fost desemnat "Cel mai bun SUV" si "Cea mai buna masina" in topul realizat de revista ProMotor.
Daca in ultima luna a anului trecut nu s-a mai licitat cu nici o rabla pentru o masina noua, anul acesta, cei care vor sa scape pe ultima suta de metri de o masina veche o vor putea face si in ultima etapa:
Ciprian Stoichin, locatar al blocului, ne-a declarat ca a parcat masina sa si pe cea a tatalui in apropierea rampei de descarcare a firmei de curierat, iar cand s-a trezit, una dintre masini era parcata in alt loc, iar cealalta disparuse.
Masina este echipata cu o cutie de viteze automata în sase trepte cu functie „Driver Shift Control“ si tractiune integrala. ... Masina este dotata cu un sistem audio Bose cu opt boxe.
Conceput si fabricat in Europa, special pentru piata Uniunii Europene, micul cee‘d apare ca un hibrid intre masina minuscula de oras, gen Smart sau Matiz, si masina familiei moderne, unde batalia se duce intre Logan si numeroase alte modele americane sau germane.
Asta daca se ia in calcul faptul ca cele mai multe dintre autoturismele noi sunt achizitionate prin credit auto, unde rata lunara pentru o astfel de masina porneste de la 480 de lei si poate ajunge chiar la 630 de lei, adica aproximativ jumatate din venitul net al unui galatean (n.r.
Povestea a început în 1976, când Lagonda, o masina futurista proiectata de William Towns, a fost prezentata publicului larg. ... Pâna în acel moment, masina era denumita "K-9", dupa numele câinelui-robot al personajului de film "Dr.
Masina reprezinta de cele mai multe ori, pe langa o necesitate, un obiect de fala si de exprimare a unui statut social, cel putin pentru barbati.
Masina-concept beneficiaza de o grila frontala în cinci puncte, linii curajoase ale aripilor rotilor ce par aproape neîncapatoare pentru jantele de 22 de inch si o linie joasa si supla a plafonului.
Pentru piata din America, se asteapta ca masina sa fie propulsata de un motor de 1.4 l, în patru cilindri, turbo, cu un consum extraurban preconizat de 5,8 litri la suta de kilometri parcursi si unul de 7,8 litri în mediul urban.
Am luat masina si spalatorul tot nu merge, numai ca acum mi-au murdarit si capitonajul de ulei sau unsoare. ... "Prima revizie am facut-o din entuziasm, ca imi luasem si eu masina noua, si m-am gandit ca e bine sa procedez ca toata lumea.
"Imi place masina. ... Este o masina usor de condus, care are toate butoanele de control bine pozitionate, la indemana soferului.
Insa cu noua versiune Ford Ka ataca segmentul mini si propune o masina jucausa cu consum mic si design atractiv. ... Pozitia inalta la volan iti da impresia de putin disconfort inainte de a te obisnui cu masina.
Masina atrage privirile prin designul curat si prospetimea ce provine din faptul ca designerii isi pot permite mai multe "ghidusii" atunci cand vine vorba de modelele din clasa mica.
google-analytics.com