Cautare

2673 de rezultate pentru "masina ridicata" (6.99 secunde)
Ministrul desemnat al Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat, marti, ca nu intentioneaza sa creasca nicio taxa principala sau secundara in acest moment, insa considera ca este necesara modificarea impozitului minim prin orientarea lui catre zonele cu evaziune fiscala ridicata.
In noaptea de 14 spre 15 aprilie, pe arii extinse vor fi ploi mai insemnate cantitativ, apoi probabilitatea de aparitie a ploilor se mentine ridicata, insa acestea vor fi slabe si se vor semnala pe spatii mai restranse. ... Probabilitatea de aparitie a ploilor se mentine ridicata in fiecare zi.
Gary Niles si multe alte peroane au spus ca medicii si cei din profesia medicala au cea mai scazuta medie de viata care este in jur de 56 de ani, au cea mai ridicata rata la abuzul de alcool si de droguri, cea mai ridicata rata a suicidului, numai a psihiatrilor este mai ridicata.
In primele trei zile ale intervalului vor aparea ploi slabe pe spatii mici, apoi probabilitatea de aparitie a precipitatiilor, slabe cantitativ, va fi mai ridicata incepand cu data de 8 decembrie.
Secretarul Primariei Mangalia, Maria Andrei, afirma ca presedintele sectiei 226, din "zapaceala", a semnat procesul verbal de luare in primire a sacului cu cele 1.500 de buletine de vot, fara sa verifice insa daca acesta se afla in masina care a transportat buletinele.
Am facut o analiza a tuturor fabricilor noastre, inclusiv Craiova, si la Craiova planul nostru initial facea referire la faptul ca urma sa producem o masina din clasa B si una din clasa C.
Ea afirma ca, in urma cu mai mult timp, a fost luata la bordul unei nave extraterestre, intr-o seara in care mergea cu masina, impreuna cu prietenul ei, de la Clacton, Essex, la Corby, Northamptonshire.
Revino la viata de zi cu zi si tine cont sa ramai mereu cald la corp cand iti cureti masina, te duci la job, esti in statia de autobuz, etc. ... Cum supravietuiesti in masina?
Noi, daciotii, si masina tuturor romanilor, Dacia 1310, am strabaut in vara lui 2012 aproape 16.000 de kilometri, de la Bucuresti tot spre Est, pana in Ulaanbaatar, capitala Mongoliei.
Stefan Marian Popescu Bejat, prefectul judetului Gorj, are de ieri o masina noua de serviciu. ... Potrivit lui Bejat, masina va avea numere MAI, ca toate celelate autovehicule ale Institutiei Prefectului din Romania.
Subprefectul Claudiu Palaz (foto) a vrut, ieri, "sa rupa gura targului" cu masina la volanul careia si-a facut aparitia la sediul prefecturii: ... Umblu cu masina de inchiriat", a spus, amuzat, Claudiu Palaz.
Fie ca pun diferenta si isi cumpara masina noua, fie ca vind masina obtinind un pret mai bun, actualii proprietari ai autoturismelor produse pina in 1992 au de cistigat. ... Posibilitatile de a-si lua masina noua sint mici ", sustine seful Serviciului Politiei Rutiere, comisarul-sef Vasile Pinzaru.
In acest fel, pentru o masina care are 2.000 de cm cubi proprietarul va scoate din buzunar 600 de lei (6 milioane de lei vechi).
Incepand cu 10 iulie, aproximativ 500 de doljeni sunt asteptati sa isi predea la fier vechi rablele, in schimbul carora vor primi 30 de milioane de lei, acontul pentru o masina noua.
In aceste conditii, nu surprinde un proiect al francezilor de la International School of Design (ISD France) intitulat "Audi R-Zero Concept", un prototip cu linii feline, exemplu emblematic pentru cum o masina poate exprima putere, agresivitate si viteza.
Desi in Romania a fost lansat inaintea noului Santa Fe (o masina de teren), Hyundai Accent este unul dintre cele mai cautate modele produse de Hyundai, sponsorul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din 2006.
Unul dintre modelele sport lansate recent de BMW este Z4 M, o masina care pune la dispozitia soferului 343 CP. Disponibil in variantele roadster si coupe, BMW Z4 M este o masina care se adreseaza in principal persoanelor cu un temperament extrem de sportiv.
Elia Tuning - firma germana cu renume - a prezentat la Salonul de Tuning de la Essen ultima sa masina modificata, Dacia Logan.
Masina se afla la a treia generatie si este deja un brand recunoscut pentru versatilitate si eleganta in randul modelelor crossover. ... Masina este si mai rezistenta in cazul unui impact lateral si in acelasi timp mai usoara gratie materialelor si tehnologiilor de ultima generatie utilizate.
Masina este echipata cu tot ce ai putea dori, începând cu scaune reglabile pe opt directii, îmbracate în piele si încalzite, volan reglabil pe înaltime si profunzime, servodirectie asistata în functie de viteza, ABS, geamuri ionizate, actionate electric, oglinzi reglabile electric si rabatabile, schimbator de viteze îmbracat în piele, senzor de ploaie, pentru pilot automat, pâna si interiorul cosmetizat cu detalii subtile din crom si aluminiu.
google-analytics.com