Cautare

1442 de rezultate pentru "marc stefan" (2.74 secunde)
Marc Aureliu al Tarii Romanesti, unul dintre cei mai culti domni ai nostri La 15 septembrie 1521, a incetat din viata Neagoe Basarab, domn al Tarii Romanesti (1512-1521), autor al cunoscutelor Invataturi ale bunului si credinciosului domn al Tarii Romanesti, Neagoe Basarab, catre fiul sau Theodosie voievod.
Magda Marincovici) Marc Bussiere din Franta este pregatit de o echipa de medici pentru a i se implanta un ochi bionic, transmite Franceinfotv. ... In urmatoarele saptamani, Marc va putea folosi sistemului in mod autonom si va putea initia procese de readaptare vizuala.
Pierre Pennino si Marc Pennino sunt doi francezi (unchi si nepot) care au deschis la Bucuresti, pe Bd. ... Francezii Marc si Pierre Pennino, proprietarii Smile Box, primul astfel de salon din Bucuresti, mizeaza pe apetenta romanilor pentru produse cosmetice si inovatie.
Ion Stefan s-a hotarit sa rupa tacerea si sa spuna cine sint cei care au complotat in scopul demiterii lui din functia de director general al societatii Apa Canal.
Comitetul interimar de conducere al filialei PNL Neamt a propus suspendarea pentru un an din partid a primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan.
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
Desi nu spune care este motivul indispozitiei care l-a apucat brusc, cert este ca Ion Stefan, presedintele Partidului Alternativa Ecologista, este mai suparat ca niciodata pe cel pe care l-a sustinut timp de aproape sase luni drept candidat la Primaria Galati.
Consilierul prezidential, Stefan Deaconu, eliberat din functie Presedintele Traian Basescu a semnat joi, 5 iulie, decretul prezidential prin care consilierul pe probleme juridice, Stefan Deaconu, nu va mai activa in cadrul Administratiei Prezidentiale incepand cu data de 25 iulie.
Asa cum rezulta din ultima actualizare a actionariatului, datata 25 iunie 1999, asociatii erau Friedman Andreas Ladislav (cetatean german), Stefan Ilinca, Doru Stanescu, Salame Badr (cetatean libanez), Ionel Ilinca, Radu Marin, Constantin Ilinca, Gabriel Scrieciu, General Comi SA (reprezentata prin Victor Bica), SIF Oltenia, SC Transcarpathia SA (reprezentata prin Gabriel Vladucu), GMB Titanic International Trading SRL si SC DOM VICTORIA SA.
Fostul deputat PSD Stefan Giuglea este in proces cu... ... Mai exact, la Cooperativa pe actiuni "Munca si Arta" conducerea a fost aleasa, potrivit lui Stefan Giuglea, nestatutar si nelegal.
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna” si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Ion Stefan, fostul director al societatii de interes local Apa Canal, a acuzat municipalitatea, in calitate de presedinte al Organizatiei Judetene a Partidului Verde, ca distruge orasul din punct de vedere ecologic.
Ion Stefan risca sa-si piarda mandatul de consilier judetean pe care l-a obtinut pe listele Partidului Umanist Roman, acum Partidul Conservator. ... Ion Stefan a trecut recent de la PC la Partidul Verde, unde a fost ales in functia de presedinte al Organizatiei Judetene.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
Fostul responsabil al Compartimentului Legalitatea Actelor si ex-membru al Corpului de Control al Institutiei Prefectului Gorj, Stefan Burcheci, in prezent suspendat din functie si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, a primit in aceasta luna o sentinta prin care s-a dispus ca functionarul sa isi primeasca leafa si sa stea acasa.
Afirmatia a fost facuta in cadrul seminarului de la Braila, pe tema "Abordari lider pentru dezvoltarea zonelor rurale din Romania", intalnire la care a participat si presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc.
Studiul a fost continuat prin aparitia primei aplicatii grafice Mosaic, in februarie 1993, realizata de cercetatorul Marc Andreessen de la centrul universitar National Center for Supercomputing Applications (NCSA) din orasul Urbana-Champaign din statul federal Illinois, SUA.
google-analytics.com