Cautare

3872 de rezultate pentru "lista notelor la examenul de suplinire in valcea" (3.07 secunde)
Senatorul social-democrat Coca Florian Laurentiu a declarat, la o intrunire electorala in orasul minier Berbesti, ca scorul electoral pe care PSD il va obtine in judetul Valcea, pe 25 mai, va fi intre 47% si 52%.
O posibila tema de gandire pentru romani, pentru tot ce s-a trait si inca se mai traieste aici:Cum se distruge o natiune! Un profesor de economie de la un colegiu a declarat ca nu a picat vreodata pe cineva la examen, dar a picat odata o grupa intreaga.
Multe dintre societatile din portofoliul AVAS au fost lasate sa moara, iar cele scoase la vânzare sunt greu vandabile.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Multi dintre galatenii cu drept de vot nu stiu nici acum cum se deruleaza procedura de votare uninominala.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Renumite marci de produse "nascute" în Oltenia au cunoscut succesul regional sau national. ... Unele branduri de top au cunoscut involutii în ultimii ani. Reluam seria brandurilor de succes din Oltenia, dupa ce zilele trecute am prezentat evolutia marcilor Bunica, Wiesana, Top Gel, Olpo, Tomi.
Presedintele de onoare al PSD a afirmat, in Biroul Permanent al partidului de luni, ca liderii social-democrati nu ar trebui sa se grabeasca sa ii excluda din partid pe cei ce adopta pozitii critice si sa nu recurga la astfel de "masuri cazone", au declarat pentru Mediafax surse din PSD.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a dat publicitatii punctajul obtinut de candidatii la functiile de conducere din Finantele judetene si din Garda Financiara.
Candidatul Partidului Social Democrat la functia de primar al comunei valcene Madulari, Sorin Zamfirescu, a decedat ieri, in urma unui infarct, informeaza NewsIn.
Un proiect referitor la stramutarea catorva zeci de case din zonele cu risc ale orasului Ocnele Mari in municipiul Ramnicu Valcea a starnit disensiuni intre autoritatile locale ale statiunii si Prefectura Valcea.
Sistemul bancar din România se confrunta cu o criza provocata de lipsa resurselor umane în domeniu.
Societatea de termoficare SC CET Govora SA, aflata in subordinea Consiliului Judetean (CJ) Valcea, are de recuperat, pentru apa calda si caldura, 20 de mi-lioane de lei de la asociatiile de proprietari din Ramnicu Valcea, societati comerciale si de la primaria municipiului. Conducerea CET, cea a CJ, reprezentanti din cadrul Primariei Ramnicu Valcea si presedintii asociatiilor de proprietari s-au intrunit ca sa gaseasca solutii pentru recuperarea banilor.
Elena Udrea a semnat ieri, la Ramnicu Valcea, trei contracte de finantare prin Programul Operational Regional, parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) a orasului Ramnicu Valcea, in valoare totala de 5,26 milioane de euro.
Fostul portar al divizionarei secunde CSM Valcea este fericit in Italia si se considera foarte norocos ca imbraca tricoul unei echipe foarte mari, cum este Juventus Torino Fotbalul romanesc produce talente pe "banda rulanta", insa nu toti cei cu har ajung sa joace in fotbalul mare, din diverse motive.
Juniorii D din Oltenia se infrunta la Hanul Doctorului, favoriti la castigarea turneului zonal fiind craiovenii de la Scoala de Fotbal "Gica Popescu"
Un minor valcean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost prins ca foloseste pe Internet numele unei companii de telefonie mobila pentru a face rost de bani.
Restul e o formalitate Lectie usturatoare data de judecatori colegilor lor care incearca sa reprezinte alte interese decat cele ale justitiei in CSM. Peste 100 de judecatorii din toata tara au votat pentru revocarea judecatorului Cristi Vasilica Danilet din CSM, reprezentantul acestor instante in Consiliu.
Valcea: Cele 45 de tone de grau timise de PSD Galati au ajuns la oamenii din Vaideeni si Fartatesti. Organizatia PSD Galati a trimis la Valcea pentru oamenii afectati de inundatii 45 de tone de grau, a declarat, pentru AGERPRES, senatorul valcean social-democrat Laurentiu Coca.
google-analytics.com