Cautare

3095 de rezultate pentru "lista admitere canditati" (3.21 secunde)
promovarea acestor forme de invatamant, definirea lor ca o alternativa viabila a acelora care doresc o specializare concreta, rapida si cu directa legatura pe piata muncii, introducerea unor probe de admitere si a unor criterii foarte clare de departajare la nivelul calitatilor si aptitudinilor concurentilor.
In sistemul actual de invatamant prescolar, varsta minima de admitere este de 3 ani. Teoretic. In realitate, varsta psihologica a copilului hotaraste totul.
Chiar daca suma alocata este relativ mica, de doar 4 milioane de lei, am convingerea ca imbunatatirile ce vor fi aduse programului, respectiv selectarea cu rigurozitate a clinicilor cu cele mai bune rezultate precum si elaborarea unor criterii clare de admitere a cuplurilor, vor duce la obtinerea de rezultate care sa incurajeze continuare programului si alocarea unor sume mai consistente.
Predoiu a introdus-o in cercurile bune ale tinerilor din Buzau si a sfatuit-o sa dea admitere la liceul pe care il absolvise el.
- Primul si cel mai important criteriu de admitere in ASM este cel scientometric.Opera stiintifica a candidatului este evaluata pe criterii scientometrice.
Dar, deocamdata, cea mai mare parte a timpului invata pentru examenul de bacalaureat si concursul de admitere in facultate. Dupa ce isi va lua diploma de bacalaureat, Dragos este decis sa urmeze o facultate in Anglia sau SUA.
In 2013 - cel mai recent an pentru care exista statistici - in invatamantul profesional erau inscrisi mai putin de 26.000 de elevi fata de 208.000, cati erau inscrisi in 1993.Un alt aspect il reprezinta modalitatea de admitere in invatamantul liceal care nu are la baza criterii foarte obiective, rezultand astfel un numar mare de elevi inscrisi si un numar din ce in ce mai mic al celor care promoveaza la final examenul de bacalaureat, confruntandu-ne astfel cu o scadere a calitatii invatamantului.
Ministerul Educatiei a decis ca, in calculul mediei de admitere in invatamantul liceal, ponderea mediei claselor V-VIII va reprezenta 20%, in comparatie cu 25% cum este in prezent.
Nu sunt singurul care spune ca, daca aderarea a fost proiect strategic pentru Romania pana la admitere, dupa 2007 trebuia sa facem din integrarea europeana noul nostru proiect strategic.
Dar baiatul a gasit o slujba mai buna si-si va lua un apartament, iar fata se pregateste de admitere la facultate.
Apropiata admitere in Uniunea Europeana, alaturi de inregistrarea unui inceput de ascensiune a indicatorilor economici si sociali interni, pare sa anunte instalarea unei mai lungi perioade de pace sociala.
asta pentru a economisi fondurile necesare unui concurs de admitere, pentru a mai ramane suficienti bani de furat).Toti activistii erau ahtiati dupa diplome, distinctii, onoruri stiintifice.
In ceea ce priveste moneda unica, doar 12 state sunt in Eurozona, iar restul, cu cateva exceptii, mai are destui ani pana sa implineasca toate criteriile stricte de admitere.
Norocul nostru este ca, printre criteriile de admitere in UE, nu exista si criteriul "nesimtire", un capitol la care, din pacate, stam teribil de prost.
Atat de "in serios" isi ia functia si atributiile, incat nu isi poate asuma esecurile sistemului propus chiar de el, pentru a modifica sistemul lui Hardau de admitere in liceu.
Potrivit reprezentantilor DGA, Suleapa "a pretins si primit 5.000 de lei de la denuntator, dandu-i asigurari acestuia ca a facut toate demersurile pentru a promova examenul de admitere la Scoala de Agenti de Penitenciare de la Targu Ocna".
Deputatii au votat pentru ca Religia sa fie inclusa optional in examenul de bacalaureat, liceele sa poata organiza examen de admitere suplimentar pentru jumatate din locuri, iar actualii rectori sa aiba inca doua mandate.
Lavinia Sandru va deschide lista PIN la alegerile pentru Parlamentul European.
Romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni, precum si presedintii Consiliilor Judetene, fiecare cetatean cu drept de vot urmand sa puna stampila "VOTAT" pe candidatul sau pe lista de candidati de pe fiecare dintre cele patru buletine de vot.
In cursul zilei de ieri, Partidul Democrat a hotarat ca, de vreme ce informatiile nu au putut fi bine tinute departe de urechile mass-media, ar fi bine sa dea publicitatii intreaga lista cu persoanele pe care le doreste in anumite functii.
google-analytics.com