Cautare

3812 de rezultate pentru "licenta spiru haret septembrie" (6.14 secunde)
Aceasta pentru ca nu va mai fi scutita de la plata unor taxe precum cea de licenta si de timbru social, ne-a declarat Daniel Smeada, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Pariuri din Romania.
La data de 17 septembrie 2011, politisti din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul de Investigare a Fraudelor si ai Serviciului de Ordine Publica, impreuna cu inspectori din cadrul Autoritatii Rutiere Romane si ai Registrului Auto Roman, au actionat pe raza municipiului Bucuresti in vederea combaterii fenomenului de evaziune fiscala pe segmentul transportului rutier de persoane.
In mare secret, ANAF a trimis catre finantele judetene si stimulentele aferente lunii septembrie. ... Imediat dupa ce au primit stimulentele pe august, finantistii au incasat si sumele aferente lunii septembrie, de data aceasta, intr-o "liniste"
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
GRECIA-ROMANIA, meci duminica, 7 septembrie in direct la TV, in preliminarii la Euro 2016 GRECIA-ROMANIA, MECIUL DIN PRELIMINARIILE EURO 2016, va avea loc duminica, 7 septembrie, la Atena.
Programul Zilelor Muzeului Taranului in perioada 17 - 22 septembrie 17 septembrie • 17.00: ... Cele ce plutesc, 2009 (Studioul Horia Bernea) 18 septembrie • 18.00 - 21.00: ... Senatorul melcilor, 1995 (Studioul Horia Bernea) 19 septembrie • 18.00:
Iata care sunt lansarile la cinema ale Ro Image 2000, in august si septembrie. ... SEPTEMBRIE 1. ... 1 SEPTEMBRIE 2017 Scenariul: ... 8 SEPTEMBRIE 2017 in 3D dublat in limba romana UN FILM DE DAVID ALAUX Scenariul: ... 8 SEPTEMBRIE 2017 Regia: ... 22 SEPTEMBRIE 2017 Cu: ... 29 SEPTEMBRIE 2017 Cu:
In perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2006, clientii care vor incheia contracte pentru unul dintre produsele de acces internet prin ADSL, oferite de Romtelecom, vor beneficia de 20 la suta reducere pe viata la abonamentul lunar.
In luna decembrie, RAJA Constanta a reusit sa obtina Licenta de operare clasa I, fiind singura Regie din tara care are aceasta licenta.
Sigur, multi dintre ei, profesori, profesori universitari si chiar academicieni au diplome de licenta, de terminare a unei facultati umanistice a anilor 50, dar ce se intampla, ce nu se invata si mai ales ce se recomanda, ce se interzicea drastic 0 ca sa nu zic ce se calomnia, ce se murdarea si ce se injura de-⁠a dreptul in acei ani in aceste inalte institutii de formare a tinerilor?
Senatorul PSD Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Licenta portocalie de amputari en-gros expira", pe care o puteti citi in continuare.
In cazul in care pe viitor vor apare prea multe cereri in acest sens, vor avea prioritate stagiarii care au obtinut cele mai mari note la licenta, precum si la admiterea in Barou.
Operatorii de transport rutier public vor primi licenta necesara doar daca indeplinesc o serie de conditii, precum posesia a 9.000 de euro pentru primul autovechiul si de 5.000 de euro pentru fiecare dintre celelalte autovehicule, a decis Guvernul printr-o ordonanta de urgenta.
Agentia va putea retrage, suspenda sau anula, dupa caz, in baza constatarilor si propunerilor organelor de control si gestionarilor resurselor acvatice vii, licenta de pescuit, licenta de acvacultura, autorizatia de pescuit sau permisul de pescuit.
De altfel, ßeres nu s-a aratat prea cunoscator nici in ceea ce priveste drepturile de licenta asupra marcii produse la uzina din Banie. El declara pe la sfarsitul anului trecut ba ca fabrica mai are licenta de productie doar pana in octombrie 2005, ba pana in ianuarie 2006.
In plus, au fost intocmite doua dosare penale impotriva unor persoane care au desfasurat activitati de paza fara licenta si pentru montarea sistemelor de alarma fara licenta", a adaugat Stoian.
Daewoo Automobile Craiova continua sa produca automobile sub licenta, in ciuda zvonurilor care circulau in urma cu cateva luni, ca activitatea lor se va intrerupe.
Trebuie spus ca incepand cu 1 ianuarie 1993 orice operator de transport care doreste sa efectueze transporturi rutiere intre statele membre trebuie sa detina o asa-numita licenta comunitara, eliberata de statul unde este stabilit.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a comunicat ca inspectorii au verificat legalitatea functionarii agentului economic (inclusiv licenta emisa de ANRSC privind prestarea serviciului public de salubrizare). Astfel, la o unitate din Salonta nu a existat aceasta licenta, unitatea fiind sanctionata.
De asemenea s-a verificat daca intreaga cantitate de produse fabricate este trecuta in evidenta contabila, daca producatorii detin licenta de fabricatie, precum si daca magazinele in care se comercializeaza painea si produsele de panificatie sunt dotate cu case de marcat fiscale si daca acestea sunt utilizate.
google-analytics.com