Cautare

148 de rezultate pentru "lavinia" (2.98 secunde)
PIN arata, intr-un comunicat de presa, ca raportul sau contine si concluziile unei discutii intre vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, si rectorul Universitatii "Babes-Bolyai", Nicolae Bocsan.
La finele acestei luni, candidatii din tara vor concura pentru primele pozitii cu deputata Lavinia Sandru, cunoscatoare a doua limbi straine si absolventa a unui masterat in stiinte politice.
Conducerea PD a anuntat, dupa referendumul din 19 mai, ca, in urma rezultatelor slabe obtinute la acesta, vor fi luate masuri la filialele partidului din judetele Arges, Botosani, Giurgiu si Olt. Presedintele interimar al PD Olt, Darius Valcov, este sotul vicepresedintelui PIN Lavinia Sandru. (A.M.)
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru se afla pe primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare. Sandru a obtinut punctajul maxim la concursul pentru intrarea in competitia electorala din aceasta toamna.
Vicepresedintele PIN Lavinia Sandru sustine ca semnaturile de sustinere pentru alegerile europarlamentare nu mai sunt valabile si cere Guvernului sa adopte de urgenta o noua hotarare pentru organizarea euroalegerilor.
Daca, in ceea ce-l priveste pe Theodor Stolojan, Ciocanea face referire doar la faptul ca presedintele PLD nu vrea sa mearga acolo, iar pe Lavinia Sandru nu o intelege de ce ar vrea sa faca acest lucru, " avand in vedere experienta dumneaei in legislatia romaneasca", pe Gigi Becali il exclude din start din randul candidatilor.
Duminica, vicepresedintele PIN, deputatul Lavinia Sandru, a anuntat ca Gusa s-a „autopropus” si a fost validat ca sef de campanie al partidului la euroalegeri, obiectivul propus fiind obtinerea unui scor de 500.000 de voturi in 25 noiembrie.
Sergiu Andon, Adrian Nastase, Serban Nicolae, Adrian Paunescu, Madalin Voicu, Victor Ponta, Cezar Preda, Titus Corlatean, Norica Nicolai, Cosmin Gusa, Ioan Ghise, Aurelian Pavelescu, Lavinia Sandru, Crin Antonescu, Gheorghe Funar, Sorin Oprescu, Sorin Paveliu, Marian Vanghelie, Mircea Geoana, Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu.
Mai mult decat atat, demisionarii spun ca toata aceasta lipsa de comunicare din cadrul partidului s-ar fi acutizat in momentul in care o parte din PIN Galati a participat la conferinta in care vicepresedintelele PIN, Lavinia Sandru, si-a aratat sustinerea lui Marius Stan pentru Primarie, alaturi de reprezentantii Partidului Alternativa Ecologista, toate acestea in condiĆ¾iile in care PIN Galati isi stabilise deja candidatul in persoana lui Valentin Cojocaru si informase si conducerea centrala asupra acestui aspect.
Porneste doar de la dusmania pe care reprezentantii PNL si PC o au la adresa lui Cozmin Gusa", a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru.
"Domnule Cozmin Gusa, eu nu-mi dau seara demisia din functia de presedinte al PIN-ului ca am luat 1% si ma pune inapoi Lavinia Sandru dimineata, in speranta ca ia 2".
"Riscam astfel sa pierdem o finantare de 1 milion de euro pentru canalizarea de pe strada Ciocarliei", a atras atentia Matei, secondat cu mare atentie si grija de fiica acestuia, Lavinia, ochi si urechi la discursul tatalui.
Gusa a fondat apoi PIN la sefia caruia a renuntat dupa alegerile parlamentare din 2008.Ion Iliescu s-a opus anul trecut ca un alt lider PIN Lavinia Sandru sa candideze la parlamentare la Bucuresti pe listele PSD.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
Poate singura alegere proasta a fost Lavinia Sandru", a zis fata lui Basescu. La randul lor, ministresele au dat public semnalul votarii Elenei Basescu.
Otilia Chirita - pentru functia de prim-procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt (7,82), Laura Mihaela Sarcina - Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu (7,74), Stefania Chelu - Parchetul de pe langa Judecatoria Strehaia (8,12) si Lavinia Mariana Ilie - Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Carbunesti (8,39).
Cristina Ancuta Pocora (PNL), Alina Gorghiu (PNL), Carmen Moldovan (PSD), Oana Mizil (PSD) si fostul deputat Lavinia Sandru (PIN) au organizat miercuri o intalnire pe tema unui cod de conduita in online.
Cozmin Gusa se reintoarce in Partidul "Initiativa Nationala", creat in urma cu 6 ani impreuna cu Lavinia Sandru. Nu insa singur.
lavinia Dimancea) In 2008 si 2009, seful statului a dat PDL postul de premier pe numarul de mandate si nu de voturi Unul dintre mesajele transmise insistent de presedintele Traian Basescu in iesirile sale publice e ca nu va desemna in ruptul capului un premier din partea USL chiar daca Uniunea va castiga alegerile parlamentare cu 51% pentru ca nu-i da voie Constitutia.
Anuntata de UNPR, pe platforma s-a asezat deja PIN, partidul condus de Lavinia Sandru. La finele lunii octombrie, conducerea PIN a demarat la Tribunalul Bucuresti demersurile pentru modificarea statutului si a denumirii, urmand a se numi pe viitor Uniunea Social-Progresista.
google-analytics.com