Cautare

148 de rezultate pentru "lavinia" (8.60 secunde)
Consiliul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii va lua in discutie in perioada urmatoare petitia vicepresedintelui Partidului Initiativa Nationala (PIN), Lavinia Sandru (foto).
Purtatorul de cuvant al PIN, vicepresedinta Lavinia ßandru, a explicat, intr-un comunicat de presa, ca "motivul excluderii este incalcarea grava a statutului PIN".
Premiul de excelenta pentru intreaga cariera sportive se acorda uneia dintre cele mai mari gimnaste romance care este alaturi de noi - Lavinia Agache.
In acest context, vicepresedintele PIN Lavinia Sandru ii solicita presedintelui Traian Basescu sa nu promulge acest proiect de lege, tinand cont si de elementele neconstitutionale pe care le contine.
Participa LAVINIA BETEA, EMIL BERDELI, MIRUNA MUNTEANU, ANDREI MURARU, ADRIAN NICULESCU, OVIDIU SIMONCA, LIVIU TOFAN, DINU ZAMFIRESCU. MODERATOR - STELIAN TANASE.
Vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala, deputata Lavinia ßandru, a anuntat ieri ca, alaturi de deputatul Cozmin Gusa, a depus o initiativa legislativa de modificare a Legii Arhivelor Nationale din 1996 elaborata insa de echipa jurnalistilor de la "Jurnalul National".
Legea antinomenclatura, respinsa Deputatii de la Comisia Juridica au respins ieri, cu majoritate de voturi, Legea antinomenclatura, initiata de Cozmin Gusa, Lavinia ßandru si Aurelian Pavelescu, care a fost retrimisa din plen la comisie la inceputul lui martie pentru a fi comasata cu legea lustratiei.
Plenul Camerei a decis ieri sa retrimita la Comisia Juridica proiectul legii antinomenclatura initiata de deputatii independenti Cozmin Gusa si Lavinia ßandru pentru a fi dezbatuta impreuna cu propunerea legislativa a liberalilor privind lustratia.
Deputatii au adoptat pe articole Legea "play-back" initiata de deputatii independenti Cozmin Gusa, Lavinia ßandru si Aurelian Pavelescu.
Totodata au mai fost respinse propunerile privind Semnul onorific Rasplata Muncii in Serviciul Public, proiectul pentru prevenirea violentei de pe stadioane, arene si sali de sport, initiat de doi deputati liberali, si legea petro-lului, propusa de deputatii independenti Cozmin Gusa si Lavinia ßandru.
Deputatul PIN a afirmat ca, dupa conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute - cand a declarat ca Vadim Tudor a facut politie politica - s-a confruntat cu o serie de injuraturi si amenintari.
Un numar de 30 de candidati, printre care fostul consilier prezidential Elena Udrea, viitorul ministru Mircea Toader si Darius Valcov, sotul vicepresedintelui PIN Lavinia ßandru, vor concura sambata pentru cele 9 posturi vacante de secretar executiv al PD.
Saptamana trecuta, vicepresedintele PIN Lavinia ßandru a anuntat ca va inainta doua adrese oficiale, catre presedintele Traian Basescu si catre Autoritatea de Control a Guvernului, prin care solicita clarificari cu privire la intalnirile lui Theodor Stolojan cu reprezentantii RAFO Onesti si ALRO Slatina.
Vicepresedintele PIN Lavinia ßandru a declarat ieri pentru Mediafax ca detine informatii conform carora SIE ii pregateste un dosar premierului Tariceanu.
PIN si PRM mai dau o mana de ajutor Si vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, a depus vineri la DNA o plangere pentru cercetarea acelorasi afirmatii publice.
La randul sau, vicepresedintele Partidului Initiativa Nationala, Lavinia Sandru, a depus o solicitare la DNA, urmand ca procurorii anticoruptie sa stabileasca daca este vorba de trafic de influenta, luare de mita sau de alta infractiune.
"Grupurile de interese" Ciocanea a precizat ca amendamentul propus de deputatii Mona Musca, Lavinia Sandru, Angela Buciu, Rodica Nassar incalca normele europene in ceea ce priveste drepturile de autor.
Legat de inscrierea lui Gusa in competitia pentru presedintie, vicepresedintele PIN, deputatul Lavinia Sandru, a recomandat PNL sa sustina candidatura acestuia, in cazul in care liberalii nu vor avea un candidat propriu.
In sprijinul sau a venit si Lavinia Sandru, vicepresedintele PIN, care le-a cerut liberalilor sa-l sustina pe Gusa la alegeri, intrucat ar fi singura solutie normala:
Asta pentru ca vicepresedintele partidului, Lavinia Sandru, a venit la Galati pentru a promova campania PIN "In Europa, dar nu asa".
google-analytics.com