Cautare

21026 de rezultate pentru "la ce numar trebuie sa suni sa aflii creditul" (8.44 secunde)
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Faceti reclamatie scrisa la banca, la BNR, la Protectia Consumatorului si chiar actiune în instanta. ... Practic, doar Banca Nationala a României (BNR) ar fi în masura sa intervina direct în asemenea cazuri. Ce se întâmpla, de fapt?
Faceti reclamatie scrisa la banca, la BNR, la Protectia Consumatorului si chiar actiune în instanta. ... Practic, doar Banca Nationala a României (BNR) ar fi în masura sa intervina direct în asemenea cazuri. Ce se întâmpla, de fapt?
Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniul mass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist, s-a produs o "explozie mediatica", marcata de multiplicarea rapida a ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilor deja existente.
Creditul imobiliar pe mai multe generatii tinde sa patrunda si in Romania. Din ce in ce mai multe banci comerciale gandesc strategii de finantare a acestor credite pe perioade de pana la 50 de ani.
S-au închis portile bancilor la acordarea de credite. Conditiile sunt asa de dure, iar veniturile salariale ale clientului trebuie sa fie asa de mari, încât nu se mai încadreaza oricine. ... Ca nu mai intra nimeni într-o banca sa se împrumute se stie de doua-trei saptamâni.
Desi sunt mult mai scumpe decat un credit obisnuit pentru bunuri de consum contractat la o banca, romanii prefera sa stea la coada pentru un astfel de credit.
Bancile comerciale ofera insa o gama variata de credite, a caror perioada de rambursare se poate intinde pana la 30 de ani.
Majoritatea bancilor au ridicat exorbitant dobânzile si comisioanele la creditele vechi. Clientii sunt jecmaniti pe fata, pentru ca platesc o rata cu 45%-50% mai mare luna aceasta, la unele unitati bancare.
Blocarea investitiilor vitale, functionarea defectuoasa a proiectelor cu fonduri europene, cresterea somajului - iata cateva efecte ale unui fenomen de amploare pe care guvernarea portocalie nu a stiut sa il gestioneze.
Piata imobiliara din Romania cunoaste la momentul actual un avant fara precedent in istoria moderna a plaiurilor mioritice, fiind sectorul economic ce va beneficia in urmatorii 5-7 ani de investitii straine si autohtone estimate la mai multe miliarde de euro.
Sumele restante ale romanilor fata de banci, in urma contactarii de credite, nu sint de natura sa provoace ingrijorari, a declarat presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Radu Gratian Ghetea.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a prezentat ieri, la Constanta, in cadrul unei conferinte de presa, cel mai nou produs de creditare destinat a imbunatati conditiile locative a publicului din Romania.
Specialistii din domeniul imobiliar au spus ca peste 70% dintre craioveni cumpara locuinte apelând la aceasta varianta.
Desi clientul va primi aceeasi suma, va fi nevoit sa plateasca dobanzi diferite, astfel incat banii rambursati la banca vor fi mai multi. ... Insa, in functie de moneda in care se vor imprumuta, clientii ajung sa ramburseze, pentru credite de aceeasi valoare, sume diferite.
Proiectul de regulament publicat de BNR va limita serios accesul populatiei la creditele pentru locuinte.
leasingul, parteneriatul public-privat, obligatiunile municipale si creditul bancar. Revistele Constructor si 1001 Credite au organizat, in perioada 19-20 martie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel din Bucuresti, conferinta internationala cu tema "Finantarea proiectelor publice in Europa Centrala si de Est".
Publicatia electronica BankingNews a realizat un sondaj in randul vizitatorilor sai prin care a urmarit sa identifice care sunt cele mai dorite credite oferite de bancile comerciale.
ßi asta pentru ca la comisioane comparabile dobanzile pentru creditele acordate in moneda europeana sunt mult mai scazute decat dobanzile aferente creditelor in lei.
Unul dintre cele mai grele aspecte la contractarea unui credit imobiliar este incercarea de a gasi cel mai avantajos produs de finantare pentru a cumpara o locuinta. ... Unul dintre cele mai cautate credite pe domeniul imobiliar este creditul cu dobanda fixa.
google-analytics.com