Cautare

138 de rezultate pentru "kovacs adalbert" (2.57 secunde)
In cursa pentru presedintia UDMR s-au inscris ministrul Culturii, Kelemen Hunor, deputatul Olosz Gergely si consilierul prezidential Eckstein-Kovacs Peter. Favoritul pentru fotoliul de presedinte al UDMR este Kelemen Hunor, care a reusit sa-si atraga sprijinul celor mai puternice organizatii ale partidului:
Contracandidatii sai, Peter Eckstein Kovacs si Olosz Gergely, au obtinut 118, respectiv 47 de voturi "pentru". Doua voturi au fost invalidate.
Potrivit infomm.ro, Mihai Patrascu (37 de ani), desi nu a facut parte pana in prezent dintr-un partid politic, a fost consilier in cadrul Consiliului Judetean Maramures inca din mandatul fostului presedinte, liberalul Marinel Kovacs (intre 2004 - 2008).
Faptul ca insusi baiatul lui de pravalie, Emil Boc, are in premiera, o opinie rezervata sau ca Eckstein-Kovacs, consilier prezidential, maghiar din Ardeal, demisioneaza pentru ca nu vrea distrugerea zonei, nu conteaza.
Asta nu-l descurajeaza insa pe Eckstein-Kovacs Peter sa-l contracandideze pe cel considerat "pupilul" lui Marko. Viceprimarul Radu Moisin concureaza singur si este reales presedinte al OT-PDL Cluj.
Ba mai mult eu nu vreau ca ai mei nepoti si copii sai sa spuna peste 30 de ani, sa nu uitam declaratia lui Peter Kovacs care a spus ca in 30 de ani intr-o regiune din Romania se va vorbi limba maghiara", si-a explicat decizia Gust.
"Este necesar ca descentralizarea sa nu fie doar la nivel institutional, ci si la nivelul fondurilor, adica al obiectului de activitate al agentiilor", a declarat Marinel Kovács, presedintele CDR al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.
Comisarul european pentru taxe si vami, Laszlo Kovacs, a apreciat ca taxa de prima inmatriculare instituita de Romania, desi e legala, modul de calcul este neconform cu normele din tarile UE, pentru ca la masini vechi sunt stabilite taxe mari.
De altfel, anuntul nu este ceva nou, intrucat chiar Comisarul european pentru Fiscalitate, László Kovacs, a prezentat intentiile Comisiei Europene (CE) privind taxa ecologica intr-un interviu acordat "The Sunday Telegraph" cu catva timp in urma.
Comisia Europeana initiaza azi procedurile legale impotriva Romaniei pentru sistemul de impozitare a autovehiculelor, intrucat reglementarile existente discrimineaza unele automobile uzate, a declarat recent comisarul european pentru Fiscalitate, László Kovacs, citat de Reuters si preluat de Mediafax.
Numele pe care erau inmatriculate autoturismele este Kovács József, domiciliat in localitatea Konad din Ungaria. Amenda aplicata a fost in valoare de 100.000 de lei.
Comisarul european pentru taxe Laszlo Kovacs a declarat, miercuri ca a avut o convorbire cu premierul Calin Popescu Tariceanu, caruia i-a explicat ca "emisia de CO2 a unei masini mici si vechi poate fi egala cu cea a unui Porsche Carrera nou-nout" si ca sumele colectate de stat ca taxa auto trebuie restituite.El a aratat ca CE va renunta la procedurile de sanctionare a Romaniei imediat ce Guvernul roman va modifica legislatia privind taxa auto si ca aceste proceduri pot fi oprite chiar si dupa sesizarea Curtii Europene de Justitie, explicand totodata ca procedura impotriva taxei auto din Romania se bazeaza pe discrepanta dintre legislatia romaneasca actuala si legislatia la nivel comunitar.
„În timpul discutiilor avute la Bruxelles, comisarul european Laszlo Kovacs a felicitat guvernul pentru modul în care varianta de modificare a taxei de poluare auto corespunde cerintelor Comisiei Europene“, a declarat ieri, la începutul sedintei de guvern, ministrul Varujan Vosganian.
Bostinaru a relatat, totodata, ca, intr-o discutie cu comisarul Laszlo Kovacs, acesta i-a transmis ca procedura de infrigement este pusa "in asteptare" de catre Comisia Europeana, care asteapta ca legea privitoare la taxa de mediu sa fie adoptata de Parlament, odata cu o clauza referitoare la intervalul de timp in care Guvernul restituie banii sau diferenta de bani catre platitorii de taxa.
Astfel, in cazul in care debitorul nu respecta obligatiile contractuale (nu mai plateste ratele), creditorul poate incepe procedura executarii silite", a spus Georg Kovacs, director executiv al EOS KSI Romania SRL.
Pe fondul achizitiilor de portofolii de credite neperformante, in 2012 va ajunge la aproape 300 milioane lei (75 de milioane de euro)", estimeaza Georg Kovacs, directorul general al EOS KSI Romania.
Prima data vrem sa castigam cu Turcia, o echipa ce nu impresioneaza prin palmares, insa antrenorul Kovacs a reorganizat selectia la nivel de junioare si au progresat mult", a spus selectionerul Musi.
Istvan Kovacs (21 ani) este mezinul echipei maghiare. Piturca a convocat un lot de 23 de jucatori, 12 din campionatul intern si 10 stranieri, in timp ce atacantul Ciprian Marica nu are inca o echipa dupa ce s-a despartit in mai de Schalke 04.
Munteanu, Skvorc, Jovanovici (Bambara '56) - Ceppelini (Nuno Viveiros '46), Lungu, Kovacs (Cristocea '67) - Mengolo, Morar. Antrenor: Adrian Falub.
Rob Van de Ven, Charl Schaap (toti din Olanda); arbitru de rezerva: Istvan Kovacs (Romania). Cartonase galbene: Aranguiz (28), Stanciu (28), Marin (36). Cartonas rosu: Medel (33).
google-analytics.com