Cautare

116 de rezultate pentru "kiss exotica" (6.28 secunde)
In judetul Bihor, presedintele organizatiei judetene a UDMR, Alexandru Kiss, si liderii USL din judet au semnat deja, joi, un protocol de colaborare cu o valabilitate pana in anul 2016, prin care se obliga sa formeze majoritati in toate consiliile locale din judet si sa sustina in plan national parteneriatul inceput la Oradea.
259 alin.(2) din Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, care au format obiectul exceptiei de neconstitutionalitate ridicate de Kiss Andrei in dosarul 204/33/2011 al Curtii de Apel Cluj - Sectia comerciala, de contencios administrativ si fiscal, sunt constitutionale in masura in care se interpreteaza in sensul ca procentul de 5,5 se aplica numai asupra veniturilor din pensii care depasesc 740 de lei.Premierul Victor Ponta a anuntat, ieri, in plenul Parlamentului, ca va propune in prima sedinta a Guvernului, programata pentru marti, un act normativ pentru restituirea sumelor retinute ilegal pensionarilor pentru CASS.Ministrul Finantelor, Florin Georgescu, a declarat sambata ca pensionarii vor primi banii incepand cu luna iunie, fara sa mentioneze intervalul in care se vor face platile.
In deschidere vor lua cuvantul Mircea Ghitea, prefectul Judetului Bihor, Petru Filip, primarul municipiului Oradea, Alexandru Kiss, presedintele Consiliului Judetean Bihor, Ioan Micula, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bihor si Ioan Lucian, presedintele Federatiei Patronilor Bihor.
Desi au fost invitati multi oameni de afaceri si importante personalitati publice oradene, printre care Mircea Ghitea, prefectul judetului Bihor, Petru Filip, primarul municipiului Oradea, Alexandru Kiss, presedintele Consiliului Judetean Bihor, Ioan Micula, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bihor, acestia nu au fost prezenti la deschiderea evenimentului.
Cel de-al 500.000-lea Logan asamblat la Mioveni este o berlina, de culoare rosu de foc, din seria limitata "Kiss FM", in varianta de echipare Laureate 1.6 MPI, si este destinat pietei din Romania.
Cristian Burci a detinut si afaceri in media, printre care Kiss FM si Prima TV, fiind un apropiat si partener de afaceri al liderului PSD Miron Mitrea.
Pe circuitul care urmeaza sa fie omologat pentru cursele de Formula 2, edilul Iosif Kiss spune ca se vor organiza doua, trei competitii pe an.
Pe de alta parte, emisiunea matinala "Cronica Carcotasilor" de pe Kiss FM, prezentata in mod obisnuit de Serban Huidu, Mihai Gainusa si Oana Paraschiv si intrerupta in 17 octombrie, dupa accidentul lui Serban Huidu, a fost inlocuita luni dimineata cu programul "Kissteria Matinala", cu Johnny si Angel.
Radio Zu - 4 amenzi in cuantum de 75.000 lei, Kiss FM - 3 amenzi totalizand 50.000 lei, Radio 21 si Realitatea FM cate o amenda de 10.000 lei.
Astfel, la statiile Pajura, Washington (intersectia Liviu Librescu cu DN1) si Paris (Aleea Padina) vor fi construite parcari de tip Kiss&Go.
Si, daca unguroaicele marcau, elevele lui Gheorghe Tadici ratau ocazie dupa ocazie, lovindu-se de un portar, Eva Kiss, in mare forma.
Kiss 7 interventii, Herr - portari; Zacsik 4, Triscsuk, Verten 2, Szucsanszki, Vincze, Bulath 2, Gorbicz 7, Szamoransky, Redei-Soos, Bodi, Szekeres, Cifra 1, Kovacsicz, Tomori 2 Antrenor:
Concursul a beneficiat de suportul partenerilor FreeRider.ro, Primaria localitatii Prundu, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari, Romsilva si Registrul de Biciclete.Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism si partenerul de recrutare eJobs, alaturi de TVR 1, in calitate de partener media al concursului Maratonul Dunarii.
Castigator a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorita timbrului sau vocal inconfundabil si iubit pe intreg mapamondul pentru piese precum Killer, Crazy sau Kiss from a Rose.
"Killer", "Crazy" sau "Kiss from a Rose" sunt doar cateva dintre piesele cu care Seal isi va incanta pe 27 noiembrie 2012 fanii ce vor fi prezentti la concertul organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.
Castigator a trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorita hiturilor pe care le-a lansat in cei peste douazeci de ani de cariera si in special pentru piese precum Killer, Crazy sau Kiss from a Rose.
Si pentru ca e vremea colindelor, Anamaria Ferentz a lansat in preajma Craciunului colindul "Kiss Me, It‘s Christmas", pentru care a filmat si un videoclip in New York, langa celebrul brad de la Rockefeller Center, unde milioane de turisti vin sa faca fotografii, in fiecare an in aceasta perioada.
Zile si Nopti, Kiss FM, Bestmusic, Hip-Hop News, Bro News. Si nu uita, stai cu ochii pe facebook.com/sunetelive pentru ca MUZICA FACE DIFERENTA!
Este vorba despre Annely Cole, fosta componenta a trupei Sweet Kiss (faimoasa pentru piesa "Alin, Alin" si multe altele). "Eu trebuia sa nasc pe 2 martie 2008, si pentru ca ajunsesem deja in 5 martie, am fost la spital sa fac un control.
Evenimentul sustinut de MC Marian Soci â€" Kiss FM si Alice Badea (electric violin) se va finaliza cu un recital spectaculos, oferit de Corina si Proconsul.
google-analytics.com