Este vorba despre Annely Cole, fosta componenta a trupei Sweet Kiss (faimoasa pentru piesa "Alin, Alin" si multe altele).
"Eu trebuia sa nasc pe 2 martie 2008, si pentru ca ajunsesem deja in 5 martie, am fost la spital sa fac un control. Atunci mi s-a spus ca nu sunt in regula si ca trebuie sa raman in spital. Copilul era podalic si atunci au vrut sa il intoarca, iar asta mi-ar fi provocat si nasterea. Am avut un presentiment si am refuzat sa semnez acordul cerand cezariana, iar dupa putin timp am aflat ca aveam placenta pelviana centrala si nu aveam voie sa nasc natural, intrucat mi-ar fi provocat o hemoragie foarte puternica. Doctorii m-au tinut o noapte sub observatie, pentru a da timp unei echipe foarte bune de medici sa ajunga la mine. A doua azi am intrat in operatie, si in timpul operatiei am facut o hemoragie extrem de puternica. A lesinat si o asistenta incepatoare din cauza cantitatii mare de sange pe care a vazut-o. La doua ore dupa ce am iesit din operatie, am facut hemoragie din nou, si am fost la un pas de a avea nevoie de transfuzie de sange. Am stat 6 zile in spital pentru a-mi reveni, si am aflat de ceea ce mi s-a intamplat abia dupa ce am iesit din spital. Sansele pe care le aveam sa traiesc erau de 1%, dupa cum mi-a spus chiar doctorul. Eu ii alesesem de la inceputul sarcinii numele copilului Mario, iar pe doctorul care m-a salvat il cheama chiar Mario", povesteste inca ingrozita artista.
Annely Cole a ramas inca in industria muzicala, iar recent si-a lansat un nou single, intitulat "Shalala", o piesa ce ii reprezinta foarte mult personalitatea si stilul de viata.
Puteti asculta noua piesa a artistei, aici: https://www.youtube.com/watch?v=K5mRvMp96P8