Cautare

116 de rezultate pentru "kiss exotica" (7.82 secunde)
Allan si Maitreyi O poveste de iubire exotica, intre un tanar inginer englez ajuns in India, unde cunoaste iubirea irepetabila si totodata suferinta acerba.
Pusa Hack este cunoscuta mai ales ca a adus in Romania mobilierul de inspiratie exotica si a reusit sa puna pe picioare una dintre cele mai mari firme de profil si sa devina furnizor al Casei Regale si numita "Partener oficial al diplomatiei publice desfasurate de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica".
Scortisoara este o mirodenie cu aroma exotica, originara in Ceylon (Sri Lanca de azi) si a patruns, de-a lungul veacurilor in multe traditii culinare de pe mai multe condimente.
pe "lunile" sau satelitii naturali ai acestor exoplanete - pe asa-zisele "exoluni", o prezenta noua si exotica in conversatiile specialistilor.
Adica libertatea totala de a-i ofensa pe unii (aia rai si reactionari care cred in Dumnezeu si care pot fi menajati doar ca particica minoritar exotica a mozaicului multicultural, nicidecum ca oameni care isi iau in serios credinta ca discurs cu pretentii de universalitate) combinata, deseori, cu interdictia totala de a deschide pliscul cand vine vorba de altii (aia buni si progresisti care cred in drepturile omului).
Aflata pe coasta statului Sao Paulo, aceasta insula este renumita pentru faptul ca gazduieste o anumita specie exotica de serpi, care este una dintre cele mai veninoase specii de pe pamant si care exista doar pe aceasta insula - Bothrops insularis, scrie incomemagazine.ro.
A fost, poate, etapa exotica a vietii. Dupa 1989, a urmat una de regrete. Reteaua medicala de supraveghere a bolilor dermato-venerice pe care a infiintat-o tocmai pentru a tine in frau aceste boli s-a distrus.
Va invitam asadar intr-o palpitanta incursiune in lumea exotica si fascinanta a condimentelor. Veti gasi de asemenea in carte si retete ale unor preparate care pun in valoare aromele inconfundabile ale fiecarui condiment.
Ar trebui luata in calcul si prezumtia exotica, ca la mijloc este o farsa facuta de alte entitati, situate la alt nivel de organizare a materiei.
Pui la cale o vacanta exotica, iar astazi te gandesti si iti faci planuri cum sa gasesti cele mai bune oferte.
Pentru acest nou proiect, Carmen Bruma a realizat si o sedința foto cu costume de baie la Therme Bucuresti, o locație spectaculoasa si exotica, iar filmarile antrenamentelor au fost realizate la etajul 13 al Rin Grand Hotel unde beneficiezi de o priveliste unica si foarte frumoasa a Parcului Natural Vacaresti.
Locul de cea mai ieftina si exotica locatie ii va reveni probabil Turciei, insa cu rezervele de rigoare, tinandu-se cont de toate atentatele teroriste care au indoliat acele meleaguri.
Ca e un cavou de marmura la Bellu sau un cont gras intr-o banca elvetiana, urmat de o pensionare linistita intr-o insula exotica.
Locul de cea mai ieftina si exotica locatie ii va reveni probabil Turciei, insa cu rezervele de rigoare, tinandu-se cont de toate atentatele teroriste care au indoliat acele meleaguri.
Or, dupa cum se stie, la nivelul judetului, singurele partide aflate la putere si care se sincronizeaza exemplar cand e vorba de banii publici sunt PD si UDMR, iar conform unei logici simple "decizia politica" de care vorbea primarul democrat al urbei nu putea fi luata decat de el si de omologul lui de la UDMR, Kiss Alexandru.
Presedintele PNL Covasna, Adrian Zaheu, a declarat ieri ca asteapta ca liderul organizatiei locale Sfantu Gheorghe, Ciprian Nitu, cel al organizatiei judetene de tineret, Bartos Robert, si consilierul local Kiss Laszlo din comuna Comandau "sa aiba demnitatea de a-si da demisia".
Cei doi au fost contracarati de mai-marele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru sustinand ca este nevoie de acesti bani si ca a fost stabilita o destinatie pentru ei.
"Aceste relatii trebuie sa ramana chiar daca acum sunt atitudini care nu plac", a declarat Filip, precizand ca a avut o discutie pe aceasta tema cu liderul UDMR Bihor, Kiss Alexandru, si ca acesta, la randul lui, i-a promis ca o s-o lase si el mai moale, adica, nu le va cere etnicilor maghiari sa "nu-l sustina pe Basescu", asa dupa cum a indicat presedintele Uniunii, Markó Béla, ci le va sugera sa voteze "cum considera de cuviinta".
Tõkés a reusit sa smulga aproape jumatate din cele 17,97% procente ale Uniunii locale, situand organizatia politica condusa de cuplul Kiss-Biró pe cea mai scazuta treapta din istoria sa.
In plus, liderul PSD Bihor a declarat ca nu se vede adjunctul lui Kiss Alexandru. El exclude si depunerea de catre partidele romanesti a unei singure candidaturi.
google-analytics.com