Dupa ce Taxi a deschis show-ul din 2006 al lui Seal la Bucuresti, Dan Teodorescu si colegii sai au fost alesi din nou de managementul artistului britanic pentru a sustine un recital ce va prefata concertul de pe 27 noiembrie 2012. Show-ul lui Seal va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti si face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al sau, "Soul 2".
Cu 13 ani de cariera, Taxi a reusit sa isi creeze un stil propriu plin de umor, optimism, romantism si satira. Piese ca "Dragostea ca o pereche de pantofi", "Mi-e dor si doare", "NonStop", "Cele doua cuvinte" si "Esti iubibila" sunt doar o parte din piesele cu care Taxi si-a castigat fanii si pozitiile din primele locuri ale topurilor muzicale ale ultimilor ani.
Seal are un timbru vocal de-a dreptul inconfundabil, artistul britanic cucerind cu stilul sau unic inimile a milioane de fani din toata lumea.
In cei peste 20 de ani de cariera, Seal a castigat trei premii Grammy si trei premii Brit Awards. "Killer", "Crazy" sau "Kiss from a Rose" sunt doar cateva dintre piesele cu care Seal isi va incanta pe 27 noiembrie 2012 fanii ce vor fi prezentti la concertul organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.
Biletele pentru concertul Seal de la Sala Palatului din Bucuresti sunt disponibile la urmatoarele categorii de preturi in functie de distanta fata de scena:
VIP Exclusive: 426 lei
VIP: 287,55 lei
Categoria I: 191,70 lei
Categoria II: 149,10 lei
Categoria IV: 95,85 lei
Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.