Cautare

116 de rezultate pentru "kiss exotica" (2.80 secunde)
A realizat emisiuni de umor, matinale si chiar stiri la Delta RFI, Radio 21 si Kiss FM. ''Uneori viata iti dovedeste ca e rotunda ca un disc de vinil.
BURGERFEST este un eveniment sustinut de Ciuc 0.0 si organizat cu sprijinul Mixtopia.ro si LIVEPRO Powered by Kiss FM Facebook:
BURGERFEST este un eveniment sustinut de Ciuc 0.0, sponsorizat de UPC si Tomi, organizat cu sprijinul Mixtopia.ro si LIVEPRO Powered by Kiss FM Facebook:
Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitara), Cristian Csapo (chitara), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (Bas) si Tamas Adorjani (tobe) sosesc dupa o pauza mai lunga la Bucuresti, iar Bucharest Craft Beer Festival ii asteapta cu bratele deschise.
0722.434.986 / 0756.036.554 Just Kiss Me, cel mai recent single cu videoclip lansat de DAVID LAPADAT a depasit 1.100.000 de vizionari!
https://www.facebook.com/events/213393992499235/ Just Kiss Me, cel mai recent single cu videoclip lansat de DAVID LAPADAT a depasit 1.100.000 de vizionari!
Ale Blake a cucerit topurile internationale cu single-uri ca Perfect Day", Kiss You", Everybody Feels Alright", All My People", ale caror refrene au fost fredonate de catre publicul din intreaga lume.
Pentru Aprinde scanteia”, Smiley si Dorian au lucrat cu producatorii Serban Cazan si Roland Kiss. Aprinde scanteia” este o declaratie pentru iesirea din tipare, un indemn pentru generatiile de tineri sa lupte pentru idealurile lor, pentru pastrarea libertatii de a fi si de a alege.
Dumbada a fost compusa de Roland Kiss, Vizi Imre, Lucian Nagy, Alexandru Stancu (JUNO), iar versurile sunt scrise de Alexandru Stancu (JUNO) si Gabriel Istrate (SHIFT).
Margareta Paslaru, Angela Similea, Monica Anghel, Stela Enache, Viorela Filip, Marcel Pavel, Fuego (Paul Surugiu), Adrian Enache, Daniel Iordachioae, Eva Kiss, Madalina Manole, Ileana Sipoteanu, Aurelian Temisan.
Show-ul, organizat in parteneriat cu LIDL si powered by KISS FM, promite sa fie unul de referinta, iar Delia este artista care definitiveaza lista invitatilor speciali alaturi de care The Motans va interpreta piese devenite celebre imediat dupa lansare.
Invitatii s-au bucurat de iaurturile Danone in noul ambalaj KISS si de cartea "Invata-l sa faca la olita in 7 zile" de Gina Ford oferita de Grupul Editorial Corint.
BURGERFEST 2016 a fost un eveniment sustinut de Ciuc 0.0, sponsorizat de UPC si Tomi, organizat cu sprijinul Mixtopia.ro si LIVEPRO. Powered by Kiss FM
Senzuali si pasionali, fie ca este vorba despre un french kiss sau o simpla atingere a buzelor, Berbecii se folosesc de aceasta forma de manifestare a afectiunii pentru a trezi dorinta in partenerul lor.
ceaiuri Rooibos, Fruits Kiss, zmeura, portocale si pere, Happy Sunshine, Moringa and Goji, Yellow Tea, ceai negru Kenya, dar si cafele english toffee, caramel, zmeura si ciocolata, pepene, portocale, irish, cirse maraschino.
La Bihor, desi inca nu si-a anuntat oficial candidatura, elnök-ul Kiss are toate sansele sa-si pastreze functia. Voturile maghiarilor din judet se vor duce, incolonate, catre jupanul UDMR Bihor, in timp ce ale romanilor se vor dispersa intre vreo doi-trei candidati, aceiasi si cam ponositi.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com