Cautare

9529 de rezultate pentru "judetul dambovita oras pucioasa special" (5.05 secunde)
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Astfel, pentru Programul destinat sprijinirii dezvoltarii IMM-urilor prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit au fost depuse, din judetul Constanta, un numar de 9 dosare, alte 5 dosare ale posibililor beneficiari constanteni fiind trecute pe lista de asteptare a acestui program.
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
GABRIEL TITA • Ingropat in datorii de 118.000 de euro A candidat in judetul Brasov, in Colegiul 8, pentru Camera Deputatilor.
Un director de scoala, nascut in 1901, isi amintea in anul 1969 de un eveniment petrecut, in satul Bujoreanca, judetul Dambovita, in toamna anului 1914 sau 1915, pe cand el avea varsta de 13 sau 14 ani.
PD are lideri care au lucrat in Securitate Totodata, Dan Voiculescu l-a acuzat ieri pe Traian Basescu de legaturi cu fosti ofiteri de Securitate, precum liderii filialelor din Dambovita si Salaj.
Compania Renault vrea sa construiasca un centru pentru proiectarea si dezvoltarea de modele auto in localitatea Titu-Boteni, judetul Dambovita.
Aici ii gasiti pe Gheorghe Andrei - Inspector de Specialitate - Biroul Protejarea Patrimoniului Cultural si Dezvoltare Turistica, alaturi de Alice Maria Stana - Sef Birou Protejare Patrimoniu Cultural si Dezvoltare Turistica din judetul Dambovita, Primaria Municipiului Targoviste, Directia Managementului Proiectelor.
Cinci barbati inarmati cu bate au distrus un restaurant din Dambovita Smecherii rezolva totul cu... ... Asta pare sa fie premisa a cinci barbati care au vandalizat un local din judetul Dambovita.
Prima ferma de lalele olandeze din Romania a fost deschisa pentru public in satul Patroaia Deal din judetul Dambovita, la nici o suta de kilometri de Capitala.
Cele mai multe firme care si-au suspendat activitatea in ianuarie 2010 sunt din judetul Bihor (296 de firme), iar cele mai putine provin din judetul Ialomita (43 de firme).
In scurta vreme insa, prognozele (provenite in special din zona CURS si INSOMAR) au diminuat avansul lui Nastase la 1-2 procente. ... Pana la ora 9.00, in judetul Constanta s-au prezentat la vot un procent de 3,86% din constantenii cu drept de vot.
In ultimele luni, in Dambovita un numar insemnat de primari ai PSD au trecut fie la PNL, fie la PD.
De asemenea, din aceasta dupa-amiaza, ora 16, si pana joi, la ora 10, judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau vor fi sub cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata si caderi importante de apa.
Becali este mai mult ocupat cu Steaua lui, se tot pregateste si el pentru Champions League, Marean Vanghelie a intrat momentan intr-un con de umbra, de cand incearca sa fie serios si sa nu mai faca pe mascariciul de pe Dambovita, in fine, pe oricare i-am lua, parca s-au cumintit toti in ultimul timp.
Povestea de iubire cu fata popii din satul gorjean Floresti Mihai Eminescu a venit la Floresti, sat al comunei Tantareni, din judetul Gorj, in vara anului 1878, la recomandarea doctorului Kremnitz, medicul familiei regale, pentru refacerea sanatatii. ... Cum a aparut poetul la un banchet in oras, in 1867:
La intrarea în oras, craiovenii sunt întâmpinati cu un panou publicitar ce îl înfatiseaza pe actualul presedinte al consiliului judetean, Ion Prioteasa (PSD), care candideaza pentru un nou mandat. ... Zeci de astfel de panouri din oras aveau ieri afisele edilului-sef al Baniei.
1 din comuna Dorobantu (judetul Calarasi), conferindu-i numele ctitorului prof.
Obiectivul meu este acela de a dezvolta judetul Calarasi (Autor: Catalin Nitu) Judetul Calarasi a primit peste 765 de milioane de lei, bani alocati pentru finantarea obiectivelor aprobate prin Programul National de Dezvoltare Locala II.
google-analytics.com